yok canım tarih yok daha ben de, ben normali bekliycem şimdilik , o yüzden ne zamana gelir hayırlısıyla kızım bilmiyorum, ama bitiririz inşallah duamızı,nasip artık:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah razı olsun hepimizinF Ftszynp ben duamı bitirdim şükür. LiveYourLife35 keyifli hamileliğin, sıkıntısız doğumun, mutlu lohusalık sürecin, sağlıklı, huzurlu, imanlı evladın olsun inşallah
asososos @yesilboncuk Akliminselimi @tommbik jio gecem1984 P pdozlem
F ferda88
C calikusu2912
kizlar bitirenler beni bu gece etiketlerse sevinirim. Yarin yeni listeyi yaparim. Sabah 6 gibi yeni arkadasa geceriz. Belki uyurum bu aksam yapamayabilirim.
Canım ben dün bitirmiştir seni etiketleyip yazmıştım unuttun galiba
Canim kusura bakma gormemisim hakkini helal et.Canım ben dün bitirmiştir seni etiketleyip yazmıştım unuttun galiba
Canim Allah razi olsun..duama eklemek istedigim "Rabbim ailecek onumuze hayirli kapilar acsin,bebegimiz bereketiyle gelsin,dogumum kolay olsun,Rabbim tum evlatlarima bizimle beraber hayirli saglikli bir omur nasip etsin insallah:))LiveYourLife35 canim duan bitti herkes okudu masallah. Allahim evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin. İnsallah hayirli evlat olsun. Rabbim seni de bizi evladimizla sinamasin. Duasini yapabilirsin arkadasim. Yarin mehtapi icin sira yapacagim. Sabah erkenden. Akliminselimi duana eklemek istedigin bir sey varsa yaz canim.
Bende katilabilirmiyimmerhaba arkadaşlar bebeklerimizin sağlıklı sıhhatli doğması için benimle birlikte tefriciye duasına başlamak isteyenler 10 kişi olursak çok rahat salat-ı tefriciye okuyabiliriz. katılmak isteyenleri bekliyorum. sayımız tamamlanınca okumaya başlarız. her kişiyi 4 günde bitiririz. böylece 10 kişi 40 günde bitmiş olur. hem birbirimiz için yaptıgımız dualar daha makbuldur.
Salat-ı Tefriciye Duası
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. isteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.
Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.
katılmak isteyenlerle liste yapacağım. DOĞUMU YAKIN OLANLARI ÖNE YAZABİLİRİZ.
KATILMAK İSTEYENLER
1. F Ftszynp
2. @serdemlin
3.
4. gecem1984
5. F ferda88
6. Akliminselimi
7. jio
8. @eylul durulmaz
9. P pdozlem
10. C calikusu2912
Canim biz bitirmek uzereyiz bir dahaki sefere insallah.Bende katilabilirmiyim
Tamam canim sagolunCanim biz bitirmek uzereyiz bir dahaki sefere insallah.