• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Icini ferah tut cnm sonucu yazarsin yine cok zor bu hamilelik donemi insani yipratiyor insallah sag salim dogarlarda biz o zaman rahatlariz artik...
Amin cnm inşallah gerçekten çok zor hayırlısıyla alsak kucağımıza yazarım tekrar sonucu bakalım başka birine daha gideyim

Kızlar kontrolüm vardı dün benim oğlan 1900 gr olmuş nerdeyse 3 hafta önde gidiyo diyete devam ediyorum ama suyum normale dönmüş böyle hızlı büyümesi erken doğumu tetikler dedi dualarınıza ihtiyacım var ne olur zamanında gelsin
Canim ya ne guzel buyuk olsun hic uzme kendini ama 36. Haftaya kadar sik disini bugun duani bitirdim cok da dua ettim rabbim saglikla sihhatle berecek sana bebegini. Bak benim bebegimin bacaklari da kisaymis. Her dr a gittigim de ayri sikintiyla donuyorum:(

Benim 40 tane falan kaldı canım miaafirim gelecek 22 ye kadar yetişmese bile gece okurum sabah da diğer arkadaşa başlarız. Haber vericem ben mutlaka F Ftszynp

Benim 40 tane falan kaldı canım miaafirim gelecek 22 ye kadar yetişmese bile gece okurum sabah da diğer arkadaşa başlarız. Haber vericem ben mutlaka F Ftszynp
Yarin son gun canim zaten acele etme bitirince bol bol dua et.. Bi de senin dogum yakin bak bize digumda dua et ne olur evlatlarimiz saglikli ilsun dogumdaki dualar kabul oluyormus.

Yarin son gun canim zaten acele etme bitirince bol bol dua et.. Bi de senin dogum yakin bak bize digumda dua et ne olur evlatlarimiz saglikli ilsun dogumdaki dualar kabul oluyormus.
Aa yarın mıydı ben bitirdim :) ederim tabi canım hiç merak etme.
LiveYourLife35 LiveYourLife35 canım duam bitti allah kabul etsin inşallah. Allah yavrunu sağlıkla sıhhatle eksiksiz fazlasız kusursuz bir şekilde kucağına alıp gönlündeki gibi yetiştirmeyi nasip etsin inşallah ♥

Kızlar Allah razı olsun hepinizden ağzınıza sağlık F Ftszynp cnm aynen ya doktora gitmekten korkar olduk her seferinde başka bişey söylüyolar az kaldı dişimizi sıkcaz artık sende üzülme ben hepinize duacıyım matsiyahoje matsiyahoje canım Allah kabul etsin ağzına sağlık arkadasım

Bu akşam sondu dimi bende bitirmek için elimden geleni yapıcam son 2 gündür doğru dürüst okuyamadım.

Bu akşam sondu dimi bende bitirmek için elimden geleni yapıcam son 2 gündür doğru dürüst okuyamadım.
Evet canim bu aksam 22.00 a kadar vaktin var insallah bitirirsin. Bitiremezsen haber ver canim. Yardim edelim.

maşallah ne güzel ilerliyor dualarımız:nazar:. 4 kişi kalmış. 4 er günden desek 16 gün kalmış. benim doğuma gelmeden hepimizinki bitecek allahın izliyne. P pdozlem senin de doğumdan önce bitiyo dimi duamız? tarih belli mi senin yoksa normal doğum mu olacak?

maşallah ne güzel ilerliyor dualarımız:nazar:. 4 kişi kalmış. 4 er günden desek 16 gün kalmış. benim doğuma gelmeden hepimizinki bitecek allahın izliyne. P pdozlem senin de doğumdan önce bitiyo dimi duamız? tarih belli mi senin yoksa normal doğum mu olacak?
Evet canim allahin izniyle bitirecegiz en son arkadastan sonra toplu dua ederiz. Sizin icin uygunsa tabii

Back