Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel bir selavat ezberlemis oldun:)Kızlar dün gece rüyamda sabaha kadar Duamızı okudum ezberledigimi biliyordum rüyamda da okuyunca kesinleşti
Aynen canım vesile olduğun için teşekkür ederimNe guzel bir selavat ezberlemis oldun:)
Rica ederim canim ne demek.Aynen canım vesile olduğun için teşekkür ederim
Sayende ben de ezberledim canım allah razı olsunNe guzel bir selavat ezberlemis oldun:)
ağzına yüreğine sağlık canım
Teşekkür ederim canımağzına yüreğine sağlık canım
Amin canım benim Allah razı olsun
canım merak etme arkadaşımın bebeğide senin gibi oldu hep 3 hafta önde dediler erken doğar dediler 40.haftada doğdu. ayrıca ultrasondan da fark ediyor ölçümler ben aynı gün iki doktora gittim biri 1630 dedi diğeri 1750 bende anlamıyorum ki hangisi doğruKızlar kontrolüm vardı dün benim oğlan 1900 gr olmuş nerdeyse 3 hafta önde gidiyo diyete devam ediyorum ama suyum normale dönmüş böyle hızlı büyümesi erken doğumu tetikler dedi dualarınıza ihtiyacım var ne olur zamanında gelsin
Evet korkuttu beni doktor bide plesantadaki bebeği besleyen damarlarda parlaklık var dedi haftaya tekrar kontrole çağırdı ne zormuş hamilelik süreci endişe kaygı walla zaman çabuk geçsin sağsalim gelsinler artıkcanım merak etme arkadaşımın bebeğide senin gibi oldu hep 3 hafta önde dediler erken doğar dediler 40.haftada doğdu. ayrıca ultrasondan da fark ediyor ölçümler ben aynı gün iki doktora gittim biri 1630 dedi diğeri 1750 bende anlamıyorum ki hangisi doğru
Cnm kacinci haftada olmasi lazim su anda bide ultrasonlar farkediyorKızlar kontrolüm vardı dün benim oğlan 1900 gr olmuş nerdeyse 3 hafta önde gidiyo diyete devam ediyorum ama suyum normale dönmüş böyle hızlı büyümesi erken doğumu tetikler dedi dualarınıza ihtiyacım var ne olur zamanında gelsin
Normalde 29+5 ama ultrasonda 32+5 çıkıyor boyu 43 cm kilosu 1.900 gr çıkıyor canımCnm kacinci haftada olmasi lazim su anda bide ultrasonlar farkediyor
Bebegin boyunu Fl×7 yapiyorsun degilmi bide tek dr un mu varNormalde 29+5 ama ultrasonda 32+5 çıkıyor boyu 43 cm kilosu 1.900 gr çıkıyor canım
Evet cnm baya ilerde dmi tek doktorum var başka birine daha mı gitsem acebaBebegin boyunu Fl×7 yapiyorsun degilmi bide tek dr un mu var
Ya cok ilerde degil gibi ama iri olacak herhalde bide sende seker varsa o yuzdende olabilir bence baska bi yerde daha gir derim sahsen bnm 2 dr um var farkli hastanelerdeEvet cnm baya ilerde dmi tek doktorum var başka birine daha mı gitsem aceba
Şeker yüklemesi yapıldı temiz çıktı suyumda fazla çıkıyodu diyetle düzelmiş ama bebiş 4 haftada 900 gr almış bu sefer hiç şeker yok dedi bakalım bu hafta ne olcak çaya bile şeker atmıyorum meyve de yasak yarın başka bir doktora daha gideyim bakayım cnm teşekkür ederimYa cok ilerde degil gibi ama iri olacak herhalde bide sende seker varsa o yuzdende olabilir bence baska bi yerde daha gir derim sahsen bnm 2 dr um var farkli hastanelerde
Icini ferah tut cnm sonucu yazarsin yine cok zor bu hamilelik donemi insani yipratiyor insallah sag salim dogarlarda biz o zaman rahatlariz artik...Şeker yüklemesi yapıldı temiz çıktı suyumda fazla çıkıyodu diyetle düzelmiş ama bebiş 4 haftada 900 gr almış bu sefer hiç şeker yok dedi bakalım bu hafta ne olcak çaya bile şeker atmıyorum meyve de yasak yarın başka bir doktora daha gideyim bakayım cnm teşekkür ederim