Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben okurum 50 sini yarin sabaha kadar sabah yeni listeyi yapariz.F Ftszynp ben okudum canım ama matsiyahoje yetistiremicejmis 75 kalmış ben okuyabildigim kadar okucam ama birisi yardım etse iyi olir bitiremeyebikirim
Tamm canım sagol ben 25 tane okudum ben matsiyahoje in yerineCanim ben okurum 50 sini yarin sabaha kadar sabah yeni listeyi yapariz.
Ayyyy maasallah size,ne kadar da az kalmis..Rabbim sag salim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin insallah..24 hazirana sezeryan tarihi aldım heyecandan uykularım kaçıyooo duamız biter dimi o zamana kadar?
Amin allah razı olsun
Olur mu canim öyle şey Sağol amij allah razi olsunF ferda88 canım kusura bakma hem hastayım hem sınavım var derken elimden geleni yaptım ama yetiştiremedim. Okuduğum kadarını allah kabul etsin inşallah bebeğini hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim.
F Ftszynp 75 eksikle beni bitirmiş say canım bu seferlik böyle oldu sen de kusura bakma
Caniim yuregine saglik dua etmen bile yeterli.F ferda88 canım kusura bakma hem hastayım hem sınavım var derken elimden geleni yaptım ama yetiştiremedim. Okuduğum kadarını allah kabul etsin inşallah bebeğini hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim.
F Ftszynp 75 eksikle beni bitirmiş say canım bu seferlik böyle oldu sen de kusura bakma