• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

At o endişeleri düşünme.bişey anlatayım da gül. bende bi koca var hamileliğimin başından beri ne söylesem "ne gerek var" diyo:KK70: evde çılgın bir mücadele var. ben de liste yapma delisiyim. Alışveriş listesi doğum çantası listesi anne listesi bebek listesi... birgün gene aldı listeyi eline sırayla buna gerek yok buna gerek yok diye çizmeye başladı bana bi geldiler listeyi parça parça yırttım yırtarken de bağırıyom doğurcam sanmış :KK70:ertesi gün alışverişe başladık. Şimdi çok şülür az bişey kaldı bitmek üzere
:KK70::KK70:

F Ftszynp senin işin de zor ama benimki daha zor inan. Benimki bi kere ağzından kaçırıp bana sorma dese inan evi bebek eşyası yığıcam :)

F Ftszynp cnm süt içmen lazım bebek için önemli nesquik al onunla karıştır soğuk iç bak bebiş çok sever :KK46:Kızlar doğumdan bende çok korkuyorum ya

Birde ben hala bulantıyla reflüyle uğraşıyorum haftada 3 kesin istifra ediyorum yüzümde kılcal damarlar çatladı kusmaktan walla çok fena :oops:

Birde ben hala bulantıyla reflüyle uğraşıyorum haftada 3 kesin istifra ediyorum yüzümde kılcal damarlar çatladı kusmaktan walla çok fena :oops:
Oooo bulantilarin hala devam mi ediyor üstelik kusma:confused:ilk zamanlardan itibaren hiç durmadı mı bulantin.bu kadar kotu olunca ilac veriyormus doktor sen mi istemedin doktorunmu vermedi?uzuldum yaa insallah geçer artık.Bende 16 hafta biterse bulantilarim biter diyordum, :KK64::KK53:

Oooo bulantilarin hala devam mi ediyor üstelik kusma:confused:ilk zamanlardan itibaren hiç durmadı mı bulantin.bu kadar kotu olunca ilac veriyormus doktor sen mi istemedin doktorunmu vermedi?uzuldum yaa insallah geçer artık.Bende 16 hafta biterse bulantilarim biter diyordum, :KK64::KK53:
Canim bu bulantı tuhaf birsey ya benimki 16.hafta geçmişti ama 1 haftadır geen basladi

Cnm 8 hafta başlamıştı 16. Haftaya kadar sürekli bulandı su içsem çıkartıyodum sadece peynir ekmek yada tost yiyebiliyodum doktor zofran diye bir ilaç verdi kullandım onu yoksa serum taktırmam lazımdı o ilaç çok iyi geldi sonra 16 da kesildi bir anda ama yine ağır şeyler yyemiyodum yağlı yemekler bulgur la yapılan hiçbişey hazmetmiyodu midem neyse 24. Haftaya kadar rahattım sonra 24 de reflü başladı onun içinde gaviscon şurup verdi doktor ama oda bir iki saat geçiriyo sonra tekrar başlıyo işte şimdi reflüden dolayı çıkartıyorum haftada 3 kere kesin yani ve çok zor oluyo çok fena süt içiyorum soğuk o iyi geliyo biraz inşallah senin geçer herkesin aynı olmaz hiç bulantı yaşamayanlar var ne güzel

Aynen ya benimde şimdide rahim büyüdü mideye baskı yapıyo bide reflü var Allah yardımcımız olsun sıcaklarda geliyo yandık
Reflu bende de var ben 6 dan sinra hicbisey yemiyorum gece midem kotu olmasin diye. Valla ben sadece 2 kere kustum hamileligim boyunca ama cok midem bulandi. Bir de ben ilk zamanlar siddetli bas agrilari cektim. Cok sukur 24 ten sonra durldim. Darisi size..

Reflu bende de var ben 6 dan sinra hicbisey yemiyorum gece midem kotu olmasin diye. Valla ben sadece 2 kere kustum hamileligim boyunca ama cok midem bulandi. Bir de ben ilk zamanlar siddetli bas agrilari cektim. Cok sukur 24 ten sonra durldim. Darisi size..
Amin cnm inşallah

Cnm 8 hafta başlamıştı 16. Haftaya kadar sürekli bulandı su içsem çıkartıyodum sadece peynir ekmek yada tost yiyebiliyodum doktor zofran diye bir ilaç verdi kullandım onu yoksa serum taktırmam lazımdı o ilaç çok iyi geldi sonra 16 da kesildi bir anda ama yine ağır şeyler yyemiyodum yağlı yemekler bulgur la yapılan hiçbişey hazmetmiyodu midem neyse 24. Haftaya kadar rahattım sonra 24 de reflü başladı onun içinde gaviscon şurup verdi doktor ama oda bir iki saat geçiriyo sonra tekrar başlıyo işte şimdi reflüden dolayı çıkartıyorum haftada 3 kere kesin yani ve çok zor oluyo çok fena süt içiyorum soğuk o iyi geliyo biraz inşallah senin geçer herkesin aynı olmaz hiç bulantı yaşamayanlar var ne güzel
Bumerang gibi desenize :KK57: bende sıfır tatlı, sadece tuzlu şeyler oda hepsi değil su bile bazen midemi bulandırıyor.limon sıkıp icebiliyorum oda bazen bulandiriyor:confused:ne yiyecegimide şaşırır oldum.

Kizlar benim agzimda artik tatlilar acilik birakiyor. Yani hamile kaldigimdan beri oyle aci seyler de bir tuhaf tat birakir oldu. Tatli hic yemiyorum o yuzden eksi erik yiyorum o iyi oluyor. Umarim dogumdan sonra degisir.

Bumerang gibi desenize :KK57: bende sıfır tatlı, sadece tuzlu şeyler oda hepsi değil su bile bazen midemi bulandırıyor.limon sıkıp icebiliyorum oda bazen bulandiriyor:confused:ne yiyecegimide şaşırır oldum.
Evet tuzlu şeyler iyi geliyor birde maden suyu bir şişe içebilirsin bak oda iyi geliyor bir dene cnm

Back