bende de reflü var canım ve ikiside midemi mahvediyor. özellikle salatalık reflünün düşmanıKizlar refluye elma ve salatalik ii geliyor bi deneyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de reflü var canım ve ikiside midemi mahvediyor. özellikle salatalık reflünün düşmanıKizlar refluye elma ve salatalik ii geliyor bi deneyin.
Canım kefiri nasıl yapıyorsun acabaKefiri kendim yapıyorum canım. İlk zamanlar içmesi biraz zor geliyordu ama zamanla alıştım.
allah razı olsun canım
Senden de canım bebeğini sağlıkla kucağına alman eşine hayırlı işler olması dileğiyleallah razı olsun canım
Tatlım bence sütü Muzlu vs bir şekilde içmenin tavsiye ederim ihmal etme bencekızar ne kadar sağlıklı besleniyonuz ya... ben de hafta 2 kere belki yogurt yiyorum kefir ve süt içmiyorum. ama her sabah peynir yiyorum.. yetmez mi?
Kefir mayası lazım öncelikle. Ben kayılvalidemden aldım. Ama sanırım ziraat odasından da maya bulunabiliyor. Kefir mayası bulduktan sonra bi kavanoza koyup içeceğin kadar süt koyuyorsun.(Günlük tüketceksen 1 bardak süt yeterli oluyor) Sonra güneş görmeyecek kapalı bi yerde 24 saat kadar bekletiyorsun. İlk başlarda tadı biraz ekşi gelebilir. Ama zamanla alışılıyor.Canım kefiri nasıl yapıyorsun acaba
Aktarlarda mı satılıyor mayası bir de mayanma süresi ne kadar ya öğrenmeyi çok isterimcanım onunda mayası var yogurt gibi mayalanıyor.
Aktarda bulmazsın ilçelerde ziraat odasın da bulunabiliyor. Mayasını bir kere bulduktan sonra maya kendi kendine zamanla çoğalıyor zaten.Aktarlarda mı satılıyor mayası bir de mayanma süresi ne kadar ya öğrenmeyi çok isterim
AMİİNNN cümlemiz için inşallahSenden de canım bebeğini sağlıkla kucağına alman eşine hayırlı işler olması dileğiyle
bazı aktarlar satıyor canım bir sor istersenAktarlarda mı satılıyor mayası bir de mayanma süresi ne kadar ya öğrenmeyi çok isterim
Canim benim kardesimde vardi o getirecek inanki markasi ne bilmiyorum.Kızlar birde göğüs pompası aldınız mı?Hangi marka tercih ettiniz ben çok kararsızım
amin canım allah razı olsun