• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Nasilsiniz kizlar nasil gidiyor hamilelik? Dogumu yaklasanlar heyecanli mi?

Benim malum haala bulantim var onun dışında bebegimi her gormeye gittigimde oynadigini goruyorsam iyiyim :anne:sen nasilsin senin nasil gidiyo

Benim malum haala bulantim var onun dışında bebegimi her gormeye gittigimde oynadigini goruyorsam iyiyim :anne:sen nasilsin senin nasil gidiyo
Senin 16. Haftaya kadar surer. Umarim daha kotu olmazsin. Bebegini asil 16. Haftadan sonra tam gorunce cok farkli olacaksin. Ben de iyim iste bos bos vakit geciriyorum. Bu aralar kurani hatime baslamak istiyorum ama daha baslayamadim. Seytan birakirsa baslarim insallah

Çok güzel moral verdin sagol:işsiz::silah::anneadayı: bebegim iyi olsun da razıyım.ne güzel hatime niyetlenmissin gerisi de gelir. Allahim o günlerinde göstersin bana :dua::dua::dua:ağlarım herhalde.:KK51:

ben bazen aşırı heyecanlanıyorum,normal istiyorum bir taraftan ama çevremdeki insanların normal doğum hakkındaki kötü düşünceleri beni sinir ediyor, kesik olayı falan :S bazen çok rahat, çok huzurlu oluyorum,bazen aklıma birsürü olumsuzluk geliyor, sanırım bu gelgitler hep yaşanacak kucağa alıncaya kadar, 34+ 3 üm ama 1 haftaya yakın önden gidiyor, ilk zamanlar erken doğumdan çok korkuyordum,şimdi de 41-42 de doğurmaktan:)))

ben bazen aşırı heyecanlanıyorum,normal istiyorum bir taraftan ama çevremdeki insanların normal doğum hakkındaki kötü düşünceleri beni sinir ediyor, kesik olayı falan :S bazen çok rahat, çok huzurlu oluyorum,bazen aklıma birsürü olumsuzluk geliyor, sanırım bu gelgitler hep yaşanacak kucağa alıncaya kadar, 34+ 3 üm ama 1 haftaya yakın önden gidiyor, ilk zamanlar erken doğumdan çok korkuyordum,şimdi de 41-42 de doğurmaktan:)))
Canim perine masajini uygula bence kesik ya hic olmuyormus ya da cok az oluyormus. Ben de cok korkuyorum normal dogumdan ama sezeryandan da korkuyorum. Benim ailem beni normal dogum icin his motive etmiyor sen yapamazsin diyolar. Ben de kendime guvenmiyorum ama normal dogurup millete hih bakin nasil catir cutur dogurdum diyesim var:)

Çok güzel moral verdin sagol:işsiz::silah::anneadayı: bebegim iyi olsun da razıyım.ne güzel hatime niyetlenmissin gerisi de gelir. Allahim o günlerinde göstersin bana :dua::dua::dua:ağlarım herhalde.:KK51:
Kiz 16. Hafta iyi yine Bazilari 9 ay as eriyor. Rabbim dayanma gucu versin. Benilk zamanlar kusmadim falan ama cok halsiz ve yorgundum surekli uyuyordum bir de cok bayiliyordum. 24. Haftadan sonra biraz daha duzeldim cok sukur. Sen de goreceksin o haftalari allhin izniyle.

Nasilsiniz kizlar nasil gidiyor hamilelik? Dogumu yaklasanlar heyecanli mi?
Çok heyecanlıyım 2 gündür rüyamda normal doğum yapıyorum hem de kendi kendime biraz korku biraz heyecan var canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

Canim perine masajini uygula bence kesik ya hic olmuyormus ya da cok az oluyormus. Ben de cok korkuyorum normal dogumdan ama sezeryandan da korkuyorum. Benim ailem beni normal dogum icin his motive etmiyor sen yapamazsin diyolar. Ben de kendime guvenmiyorum ama normal dogurup millete hih bakin nasil catir cutur dogurdum diyesim var:)

:))))inşallah demek nasip olur, evet perine masajına ben de baktım, da 36 dan sonra yapayım diyorum bazı şeyleri, çok da uyarıp erken doğuma sebebiyet vermiyim:D ben de geçenlerde yabancı kadınların normal doğum videolarını izledim engeleyemedim kendimi:D büyük şehirde yaşamış olsam bu doğum koçları, ebeleri falan var, arkadaşım istanbulda onun kontrolünde yaptı, ama malesef öyle imkanlarım yok, arkadaşımın sancıları başlayınca doğum koçu evine geldi, 8 cm e kadar evde beraber nefes ve egzersizlerle açılma sağladılar, sonra doktora gidip pıt diye doğurdu:)))

:))))inşallah demek nasip olur, evet perine masajına ben de baktım, da 36 dan sonra yapayım diyorum bazı şeyleri, çok da uyarıp erken doğuma sebebiyet vermiyim:KK70: ben de geçenlerde yabancı kadınların normal doğum videolarını izledim engeleyemedim kendimi:KK70: büyük şehirde yaşamış olsam bu doğum koçları, ebeleri falan var, arkadaşım istanbulda onun kontrolünde yaptı, ama malesef öyle imkanlarım yok, arkadaşımın sancıları başlayınca doğum koçu evine geldi, 8 cm e kadar evde beraber nefes ve egzersizlerle açılma sağladılar, sonra doktora gidip pıt diye doğurdu:)))
Ben ankaradayim ama dogum kocu falan ne bileyim bi garip geliyor bana zaten maddi olarak da cok pahali degiller mi? Gittigimiz hastanenin de o ebeyi kabul etmesi gerekiyor sanirim. Ben gataya gidiyorum. Kimseyi almiyolar yanina. O yuzden pek sicak bakamadim.

Çok heyecanlıyım 2 gündür rüyamda normal doğum yapıyorum hem de kendi kendime biraz korku biraz heyecan var canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Ben hala dogum ruyalari gormedim. Ama saxma sapan ruyalar goruyorum her gece. Kizim cok hareketsiz ona sinirleniyorum.

Ben hala dogum ruyalari gormedim. Ama saxma sapan ruyalar goruyorum her gece. Kizim cok hareketsiz ona sinirleniyorum.
Doktorunla konuştun mu acaba niye bu kadar az hareket ediyor diye.
Benim kimi gün durmadan hareket ediyor. Bazende 2-3 gün boyunca belli belirsiz.

Yok canim ya hic konusmadim. Bu gittigim de sorarim aklima gelirse:) cikolata yiyorum yok anam tepki yok. Ama yataga girince saat 9 10 gibi o zaman biraz daha harekwtleniyor.

İçini rahatlatmak için sor canım. Benimki gece yatmadan soğuk süt içersem çoşuyor resmen. Bi dene derim.

Yok canim ya hic konusmadim. Bu gittigim de sorarim aklima gelirse:) cikolata yiyorum yok anam tepki yok. Ama yataga girince saat 9 10 gibi o zaman biraz daha harekwtleniyor.
canım süt içip dene benimki de çikolataya tepki vermiyor ama süt içip soluma yatınca oynuyor.

Back