Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben süt içemiyorum ya hiç de içmedimcanım süt içip dene benimki de çikolataya tepki vermiyor ama süt içip soluma yatınca oynuyor.
Yoğurt veya ayran tüketebiliyor musun? Ben 2 akşamda bir kefir içiyorum düzenli. Gaz ve kabızlığa birebir bana çok iyi geliyor. İçebilirsen tavsiye ederim. Bağışıklık sistemini de güçlendiriyor.canım ben süt içemiyorum ya hiç de içmedim
bende sevmem ama içine bisküvi atıyorum yada kakao falan koyup içiyorum canım napim mecburcanım ben süt içemiyorum ya hiç de içmedim
kefiri hazır mı alıyorsun canım kendin mi yapıyorsun. hazır kefirler çok ekşi oluyor benim mideme dokunuyor.Yoğurt veya ayran tüketebiliyor musun? Ben 2 akşamda bir kefir içiyorum düzenli. Gaz ve kabızlığa birebir bana çok iyi geliyor. İçebilirsen tavsiye ederim. Bağışıklık sistemini de güçlendiriyor.
Kefiri kendim yapıyorum canım. İlk zamanlar içmesi biraz zor geliyordu ama zamanla alıştım.kefiri hazır mı alıyorsun canım kendin mi yapıyorsun. hazır kefirler çok ekşi oluyor benim mideme dokunuyor.
canım biz başlayalı çok oldu.. bir dahaki sefere inşallah.BENDE KATILABILIRIM okuma varsa
canım onunda mayası var yogurt gibi mayalanıyor.canım kefir nasıl yapılıyor ki?
Cnm 28 ile 32 arasi cok hareketli oluyorlar bunun disinda pek hareket etmiyorlar yani benim oglan boyleydi senin kacinci haftanBen hala dogum ruyalari gormedim. Ama saxma sapan ruyalar goruyorum her gece. Kizim cok hareketsiz ona sinirleniyorum.
İnşallah canım inşallah sağlıkla doğar ameliyata gerek olmaz. Herkes hastane süslemesi soruyo ne dağıtacaksın diyo dedim hiçbişey yapmıcam dağıtmıcam sonuçta bebeğim ameliyat olurken ben millete mi yedirip içircem. Gerçi sağolsun arkadaşlar kapı süsü çikolata falan yapacaklar ama ben o süs püs işini düşünmüyorum yapılcaksa yakınlarım yaparSen duayi mi dusunuyon arkadasim. Senin bebegin saglikli dogsun yeter.
Al benden de o kadar valla bi yandan hevesim var bi yandan endiselerim var.İnşallah canım inşallah sağlıkla doğar ameliyata gerek olmaz. Herkes hastane süslemesi soruyo ne dağıtacaksın diyo dedim hiçbişey yapmıcam dağıtmıcam sonuçta bebeğim ameliyat olurken ben millete mi yedirip içircem. Gerçi sağolsun arkadaşlar kapı süsü çikolata falan yapacaklar ama ben o süs püs işini düşünmüyorum yapılcaksa yakınlarım yapar
28. Haftam bitecek canim.Cnm 28 ile 32 arasi cok hareketli oluyorlar bunun disinda pek hareket etmiyorlar yani benim oglan boyleydi senin kacinci haftan
Dr bi sorun yok diyorsa senin kiz biraz tembel olabilir. Benimde karnim buyumuyo ona sinir oluyorum ama kilosu ii bebisin28. Haftam bitecek canim.
Rüya görmeler artarmis ben de çok ve saçma rüyalar da görüyorum ruyanda mi hareketsiz gerçekte mi yorgun olunca çok hareket etmiyor benimki de kötü düşünüp sinirlenme sol tarafina uzan konuş kızınla iyi gelir ama önce kendini motive etBen hala dogum ruyalari gormedim. Ama saxma sapan ruyalar goruyorum her gece. Kizim cok hareketsiz ona sinirleniyorum.
At o endişeleri düşünme.bişey anlatayım da gül. bende bi koca var hamileliğimin başından beri ne söylesem "ne gerek var" diyo evde çılgın bir mücadele var. ben de liste yapma delisiyim. Alışveriş listesi doğum çantası listesi anne listesi bebek listesi... birgün gene aldı listeyi eline sırayla buna gerek yok buna gerek yok diye çizmeye başladı bana bi geldiler listeyi parça parça yırttım yırtarken de bağırıyom doğurcam sanmış ertesi gün alışverişe başladık. Şimdi çok şülür az bişey kaldı bitmek üzereAl benden de o kadar valla bi yandan hevesim var bi yandan endiselerim var.
Bendeki koca askim hangisini alayim? Ben anlanam ikisine de al. Bana sorma iste al. Her seye boyle diyo:)At o endişeleri düşünme.bişey anlatayım da gül. bende bi koca var hamileliğimin başından beri ne söylesem "ne gerek var" diyo evde çılgın bir mücadele var. ben de liste yapma delisiyim. Alışveriş listesi doğum çantası listesi anne listesi bebek listesi... birgün gene aldı listeyi eline sırayla buna gerek yok buna gerek yok diye çizmeye başladı bana bi geldiler listeyi parça parça yırttım yırtarken de bağırıyom doğurcam sanmış ertesi gün alışverişe başladık. Şimdi çok şülür az bişey kaldı bitmek üzere
Bende keyfini evde mayaliyorum,kefil kadar mükemmel bir prebiyotik daha yok arkadaslar ev yoğurdu ev turşusunda da var ama kefir ayrı bir mucize.ben elimdeki k efiri ara ara çoğaldıkça arkadaşlarıma da verdim onlarda memnunlar.bir cam kaba k efiri koyup kefirin alabileceği kadar süt koyup ağzını çok sıkı kapatmadan güneşe yakın bir yere koyuyorsun ertesi gun aynı saatlerde mayalanmis oluyo,süzüp dolaba koyduktan sonra biraz soğuğunda ister cacık yap ye ister musli kat ye ister sade farketmez.kefir yogurtla ayran arası kıvamda bir içecek.canım kefir nasıl yapılıyor ki?