How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Onay kodu niçin geldi?

Mervish_123

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
215
505
103
İyi geceler hanımlar
doğru yere mi açtım bilmiyorum ama iki gecedir bu saatlerde facebook bana.... Kod ile instagramını onayla diye mesaj geliyor.
Facebook u kapatalı yıllar oldu.
internete de baktım tam olarak anlamadım ne yapmam gerekiyor acaba?
Hesap mı çalınıyor yoksa biri sallamasyon numarayla hesap mı acıyor.
Yardımcı olur musunuz?

Dün mesaj geldiği için yeniledim şifremi. Baska yapabileceğim bir şey var mı?

Biri şifrenizi çözmeye çalışıyor. Hayatinizdaki yakin biridir muhtemelen. Sizin özelinizi merak eden.
Bu ara akrabalarımdan hesabı calınıp dolandırılan var, herkese mesaj atıp a101 kart vereceğini ama hesap numaranla şifresini istemiş o teyzede yaslıydı inanmış vermiş. 2 binlira cektiler kadından

Kodu giremediği halde de giriş yapabilir mi?

Hayır. Kodu girmeyin veya gelen linkler varsa tıklamayın. Şifre, e-mail ve mümkünse kullanıcı adınızı da değiştirin instagramdaki. Mesajın Facebook ismiyle gelmesi, instagramın da Facebook bünyesinde bir uygulama olmasından kaynaklı. Sosyal medya olan Facebook ile alakalı değil yani. Gerçi artık şirket ismini Meta olarak değiştirdi ancak hala sms ve vr gözlük gibi ürünlerinde eski şirket ismi olan Facebook'u kullanabiliyorlar.

Hayır. Kodu girmeyin veya gelen linkler varsa tıklamayın. Şifre, e-mail ve mümkünse kullanıcı adınızı da değiştirin instagramdaki. Mesajın Facebook ismiyle gelmesi, instagramın da Facebook bünyesinde bir uygulama olmasından kaynaklı. Sosyal medya olan Facebook ile alakalı değil yani. Gerçi artık şirket ismini Meta olarak değiştirdi ancak hala sms ve vr gözlük gibi ürünlerinde eski şirket ismi olan Facebook'u kullanabiliyorlar.
Tesekkur ederim adımı değiştireceğim şimdi.

ben bazen gıcık olduğum insanlara öylesine yapıyorum :D kod gidiyor doğrulamaları açık olunca... bence biri size de aynısını yapıyordur takmayın kod olmadığı sürece giriş yapamaz normal biri, hacker zaten o kodun size gelmesine müsaade etmeden çalar hesabı

Back