Ona son bir mesaj atmalı mıyım ? (Uzak mesafe ilişkisi)

Bana olayı fazla abartmışsınız gibi geldi. Bir kere görüştüğünüz birine bu kadar bağlanmanız pek sağlıklı değil. Sevgiye ilgiye fazla açsınız veya takıntılı bir hava vermişsiniz. Görüşemedik diye kendinizi kaybetmiş gibisiniz. Bence karşınızda ki insan da bu dengesizliğin farkına vardığı için kendini geri çekmiş. Şimdi hediyenize teşekkür etse gelinlik kataloğu ısmarlarsınız diye korktuğundan cevap vermiyor olabilir. Bence artık peşini bırakın. Bir adım sonrası “kafayı bana taktı” olayına girer artık.

Aynen ben de 2. maddedeki düşüncelerinize katılıyorum hatta aynı bu şekilde yazacaktım, biz kadınlar hemen karşımızdakini de bizim gibi düşünüyor, hissediyor zannedip çoştukça çoşuyoruz da öyle olsa böyle olur muydu...
Konu sahibi bu adam size birşey hissetmemekle birlikte hediyeleriniz için teşekkür içeren bir mesaj dahi yazsaydı tekrar sohbet açılacaktı, e onun da kaçtığı şey bu zaten, yani onun bu konuda dönüş yapmaması normal de siz hediye mediye yollamamalıydınız. Eklemeyin ama bşr süre stalklayın fake hesaptan bence çünkü başkası varsa yakında paylaşır ve görürsünüz en azından boşuna umut edip durmazsınız hala.

Sona doğru okumayı bıraktım. Bir öğretmenin bu şekilde bol yazım hatalı ve akıcı olmayan yazı yazmasına sinir oldum.

30 yaşındasınız bu tip ilişkiler sağlıklı değil. Biliyor olmalısınız.

Boğucu olan uzun yazmanız değil, uzun bir şeyi okumak sıkıcı olsa kütük gibi romanları soluksuz okumazdık. Siz bir cümlede ifade edebileceğiniz şeyi uzatıyorsunuz da uzatıyorsunuz. Cümlenin başı başka bir şey anlatıyor sonu başka. Kendinizi ifade etmenin ve anlaşılır olmanın yolu beyninizin içindeki her ayrıntıyı birebir aktarmak değildir. Basit ve net şekilde önemli detaylarla konuyu özet geçmek en faydalı anlatım şekli. Kusura bakmayın ama bu tarzınız herkesi sıkar. Ayrıca pandemide herkes yalnızlıktan kırılmışken bulduğu ilk dala tutundu, sizinle üç ay geçirmiş olmasını yoğun hisler duymasına yormayın. Zaten bulduğu ilk fırsatta da kapıları kapatmış. Yaşadığınız şeye hala öyle anlam yüklüyorsunuz ki sizden vazgeçmiş olmasını kabullenemiyorsunuz. Olayları olduğu gibi görebildiğiniz zaman geride bırakması daha kolay olacak emin olun.

Bu dedigini cok iyi anliyorum inan. Ben de kac kez hayal kirikligina ugradim saymayi biraktim bir noktadan sonra. Bu his cok berbat inan seni cok iyi anliyorum. Yine de su bi gercek ki ayni kisi tarafindan ikinci kez hayal kirikligina ugratilmak daha fazla koyar insana, kimseye bu hakki tanimamamiz lazim o yüzden.

Basladim okumaya. Ne zaman bitecek diye sonuna bakayim dedim. Anam bu ne in in bitmiyor neyse konunun sonundan birseyler yakalamaya calistim.

Guzel baslayan tatli tatli ilerleyen iliskiniz.
Etkilendiginiz biriyle ilk sohbetler bicir bicir..
O ilgiler o detaylar nasilda insanin ruhunu oksar.

Sonra bakmis bu kadin cok detayci.
Sonra bakmis bu detaylar yoruyor.

Hala son mesaj mi diyorsun ?... Hala mi yani !..

Yaa lou ben de balığım ama böyle değilim neden böyle dedin ki şimdi sen yükselenim akrep kurtariyorum demi

seven insan hep yazar

Yaa lou ben de balığım ama böyle değilim neden böyle dedin ki şimdi sen yükselenim akrep kurtariyorum demi
Ben de akrebim. Yükselenim de akrep. Yürüyen tutkuyum. Yürüyen erotizm benim. Ahahaha

Yükselen Akrep olman, balığın aşağı çeken lüzumsuz ayrıntıcı ve hafif paranoyaya kaçan gözlemlerini biraz kırıyordur bence. Ordan kurtarıyorsun. Yoksa vay o öyle dedi ama kesin böyle mi demek istedi bilmem ne, yaşanmaz valla

Henuz erken dönemdi degil mi? Sessizligimi bozmazdim ben olsam ve silmezdim.Durum falan paylaştiginda wp ta bakıyor ise..Bir süre muallakta kaldıracak paylasimlar yapardim..zaman belirler atiyorum 3 ay.3 ay sonra o paylasimlari yapan hatun beni sildi demesini saglardim.İçim ancak bu sekilde soğur.

Ben sizi cok iyi anladim. Yakin zamanlarda bende uzak mesafe iliskisini deneyimledim, en kucuk bir kriz yuzyuze gelinmedigi icin büyüyor büyüyor cig gibi ve asla duzelmiyor bir kez kopunca.. o yuzden o son mesaj kesinlikle atmayin numarasini hemen silip tepki gostermeye gerek yok biraz zaman sonra silin. Whatsap durumları atıyorsa hemen aninda bakmayin Birdaha da uzak mesafe iliskilerinden uzak durun kendi iyiliginiz icin

Bazen burcumu soran olduğunda burcum balık ama değiştirecem derdim Sonradan öğrendim ki 30 yaşından sonra yükselenin etkisine giriliyormuş bi rahatladım ben de

Evet henüz yeni sayılır neredeyse1 ay oldu konuşmayalı. Aynen hemen silmeyeceğim dursun şimdilik bir zararı yok. Durum hiç paylaşmadım en yakın arkadaşım da bir paylaş bakalım ne olcak herhangi bir tepki vercek mi diyor artık uğraşmak ta istemiyorum kalbimi çok kırdığı için onu unutmak istiyorum ama son bir taktik deneyebilirim. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Bu saatten sonra dönüş yapsa ne yapmasa ne. Ne siz bunca hissettiginiz yoğun acidan sonra onla devam edersiniz, ne de o araya giren soğukluğu telafi edebilir. Belli ki duygularinizi yoğun ve yüksek frekansta yaşıyorsunuz. Bu dünya sizin gibilere çok ağır. İlişkiler hızlı ve yıpratıcı. İnsanlar herşeyi, herkesi çabuk tüketir halde artık.
O yüzden insanlara olan beklentilerinizi minimuma çekin. Bu demek değil ki kendinize uymayacak ilk adama kapılıp gidin, herşeyi sineye çekin. Ama duygularınızi biraz dizginleyin. Bırakın azıcık da mantığınız konussun yüreğinizden önce

Pardon ama eğer bu konuyu sıkıcı bulduysanız ve beğenmediyseniz lütfen buradan ayrılabilir misiniz ? Bu kırıcı, sıradan ve çocukça konuşmalarınızı ben de daha fazla çekemeyeceğim. Devam ettiğiniz taktirde de bu tarz eleştirileri görmezden geleceğim. Herkesin yapısı, düşünme tarzı, konuşma şekli farklıdır ve çok hassastır. Kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez bu hayatta. Ayrıca bunun burçlarla alakası yok. Burçlarla karakter ölçülmez. Ben de farkındayım çok fazla detay yazdığımın ama insan üzüldüğü ve hayal kırıklığı yaşadığı için karşındakini önemseyip herşeyi anlatası, ne var ne yok içini dökesi geliyor benim ki de o hesap. Eğer ki desteklemeyip te böyle hakaret ve eleştirilerde bulunacaksanız lütfen terkedin burayı rica ediyorum. Teşekkürler.

Yalnız ben burçlar konusunda bana sevimli sevimli mesaj yazan arkadaşla burç muhabbeti yapıyorum. O bir şey yazdı ben de cevap yazdım ona. Burçlara göre hayatımıza yön veriyor değiliz, kahve falı gibi düşünün.

Konuların altında olur böyle şeyler. Her şey konu sahibine hitaben yazılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…