Ona son bir mesaj atmalı mıyım ? (Uzak mesafe ilişkisi)

Isteyen belli ederdi.Zaten değişik bir iliski sarmalı gibi geldi bana. Sanki 17 18 yasindaki cocuklarin yasadigi türden. En guzeli iletişim kurmamaniz bence.

Ya kusura bakmayın da ben sizin gibi kadınları hiç anlamıyorum
1 kere gördüğünüz adam için pembe dizi yazıyorsunuz
Bu kadar niye kasıyorsunuz
Zaten yasaklar var her taraf yanıyor
Görüşelim de görüşelim darlamışsın
Görüşmek istiyorsa görüşür benle bir erkek
Bu kadar darlamam insanı
Okumuş etmiş mesleği olan bir kadınsın
Gerçekten çok ilginç ya

suan durum ne bilmiyorum ama degmez sal gitsin adam kacaklari oynuyor resmen her sekilde istemediginin olmayacaginin sinyallerini vermis ugrasma bnce sen sana dusenin fazlasini yapmissin birak o dusunsun

Sanaldan bulunandan hayır kolay kolay gelmez maalesef

Son düzenleme:
Ne okudum ben ya :s bence adam sizin bu hallerinizden kaçmış son mesaj son mesaj diyip bir şey daha yazmayın bu nasıl bunaltıcı bir sevgi türü daha bir kere gördün adamı öldürme böyle kendini

Böyle ilişki yaşayacağınıza tek kalın bu ne dram babam ya

Fazla uzun değil 1 sezonluk dizi olmuş. Bi kere görüştüğünüz insana aşırı bağlanmışsınız. Çok üzgünüm karşı taraf sizi asla sizin onun önemsediğiniz kadar önemsememiş. Bu yüzden asla son bir kez yazmak vs gibi şeylere girmeyin.

Son düzenleme:
Eski konuları kim hortlatıyor yav
Keşke eski olmasaydı da konu güncelken istediğimi yazabilseydim. Acaba konu sahibi ne yaptı bence kesin attı o mesajı offf okurken daraldım toksik ilişki resmen. En ufak uyuşmazlıkta ayrılalım iletişim, bitsin bilmem ne.

Biz paragraf döşeyip yapma etme diyoruz onlar yine bildiğini yapıp arabesk mesajlar atıyolar konu sahibi de kesin öyle yaptı

Gerçek hayatta sadece bir kere görüştüğün, onun haricinde sanalda da birkaç aydır yazıştığın adama bu kadar bağlanmak hayaller kurmak neyin kafasıdır, bu nasıl bir yokluktur onu da ayrıca çözemedim

Adamın da umrunda değil kesin gitti başkasını buldu, tanımadığı birinin niye nazını niyazını çeksin zaten hshdhdjjd

Siz kendi içinizde çok büyütmüşsünüz bu hissi. Karşı tarafla yaşadığınızdan çok onunla ilgili düşündüklerinizi gerçek kabul edip bel bağlamışsınız. Her şey sizin çabanız veya emojilere dahi yüklediğiniz anlamlardan ibaret. Kabul ederseniz sizin için daha kolay olur. Başka flörtlerde kendinizi bu kadar soyuta hapsetmeyin, gerçeğe dönüşmeyen iletişim max üç gün insanın aklında kalır. Sonrası yok.

Konu sahibinin profilinde evli yazıyor. Gerçeklik payı var mı yoksa yanlışlıkla yapıp düzeltemedi mi acaba? Hiçbir zaman cevaplanamayacak sorular

Hayır tabi ki atmamalısın erkeklere ha bire kendini hatırlatmak ters teper aksine uzaklas ki o senin pesine düşsün o seni merak etsin

Konu sahibinin profilinde evli yazıyor. Gerçeklik payı var mı yoksa yanlışlıkla yapıp düzeltemedi mi acaba? Hiçbir zaman cevaplanamayacak sorular
Benim de ilgimi çekti evli yazması, bu konu sahiplerinde de hep bir entrika yalan dolan oluyor bari profilini kabak gibi açma yani hshahsh

Yazım tarzın, detaylı anlatımın hepsini değerlendiriyorum.
Ve bebeğim sen dut gibi aşık olmuşsun.

Hem de 30 yaşında bravo diyorum. Uzun mesafe ilişkisi olmasaydı. Adam gibi görüşebilseydiniz bu kadar kalbinde büyütmezdin bence. Ama madem ki oldu bir kere sen bu adamı unutayım derken kalbin çok sizlayacaksa, bence at o mesajı. Senin içinde kalacağına onun içinde kalsın.

Ama beklediğin aşk dolu cevabın gelmeyeceğini düşünüyorum, çünkü adam bahanelerle gitmiş, bir de cevap filan vermiyor.2 gün sonra yazıyor. Yok ben sana erken geldim sen bana geç filan..
O salak da otursun şarkı sözü yazsın madem, kaç yaşına gelmiş hala ergen.

(Bence yaş konusunu da takıyor..)

Sonuç ne oldu ne yaptınız

Birlikte olmak isteyenler bir yolunu bulup olur cümlenize fena düştüm. Aşırı güzel bi cümle.

Yani sizi kırmak istemem ama çok abartılı ve yorucu bir insan silueti çizmişsiniz.
Olayı biraz dramaya çevirmişsiniz.
Ergenler gibi kaç kovala oyununa dönmüş iş ve karşınızdaki muhtemelen bu tavırlardan sıkılmış ki gerçekten ben okurken yoruldum.
Mesaj atmayın, çıkın dışarı gezin dolaşın, sosyal aktivitelerde bulunun, hobi kurslarına gidin.
Sadece bir insana bu kadar odaklanmayın bu işler biraz daha ergen işleri gibi geliyor bana.
Zamanınıza yazık gerçekten.

Yarısını okumaya da inanın benim kalbim dayanmadı... Çok drama yapmışsınız ve hissettirmişsiniz. Sohbetinizden hoşlandı belki ama ilişki kurmaya hazır biri olmayabilir. Asla yazıp arayıp hediyeler gönderip daha da kendinizi hırpalamayın. Bundan sonra karşılık almadığınız ilişkiler içinde bulunmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…