Ona şans vermeli miyim çok kararsızım

Haklısınız aslında hata yapıyorum gibi hissediyorum bu ara kendimi yalnız hissediyorum en iyisi aşk işlerinden uzak durayım ben bir süre hata yapmamış olurum en azından, çabuk güvenmek gibi durumum da var uzak dursam daha iyi zaten tanımıyorum da onu, biraz kafam karıştı bu aralar sizlere sormak istedim

Hayatınızda biri olmak zorunda değil ki ne bu aceleniz sanki bunu da kacirirsam ne yaparım diye karalar bağlıyor gibi konuşuyorsunuz

Haklısınız son zamanlarda laf yedim çevremden işsizim bir de evlilik konusu açıldı evlilik gibi bir durumum da yok kendimi değersiz hissettim, aslında ben evlilik değilde bir iş bulup kendi kazandığım parayı özgürce harcamak istiyorum, evde oturunca her gün saçma düşünmeye başladım iyice, kendime oyalanacak bir şeyler arıyorum sürekli kitap okumak falan gibi

Haklısınız bende ani kararlar verip hata yapmak istemiyorum zaten yeterince hep yanlış seçimler yapmış biriyim, yalnız kalsam daha iyi belki de benim için yakın arkadaşım da uyardı beni
Kesinlikle bir arayışa girme. Duygular önemli ama mantığını asla geri plana atma. Bir abla tavsiyesi olarak al. İçine sinmeyen en ufak bişey olduğunda arkana bakmadan uzaklaş derim.

cidden merak ettim yani o kişinin ilk kez bir yere gelmiş olması vs neden önemli yani

ilk kez sizinle başlamıştır da bir sene önce kazanıp kaydını dondurmuştur, ne bileyim bir sınava girmeye gelmiştir vs vs

örneğin bu şehirde bir tane üniversite vardı uzun yıllar

Kv demin bile var üniversitede fotosu, orada okuduğu anlamına mı gelir

yıllar önce başka bölümde okuyan bir arkadaşın Ankara siyasal ın kapısında fotosu vardı

adamın işi gücü varsa okula gelmez sınava girer dondurur bırakır vs vs

iki kere gelen adamla telefon numarası alıp mesajlaşmanız da ilginç

yani nasıl muhabbet ilerledi yahut bu aşamada ne boyutta onu anlamadım

ama madem konu görüşmeye geldi için bir kahve ne kaybedersiniz ki

Veee kızlar kesinlikle ekonomik bağımsızlığınızı kazanmadan evlenmeyiinnnn!! Hayatta bir b planınız olsun. Kör kütük aşık olarak evlendiğiniz adam yarın birgün düşmanınız olabilir. Bize olmaz demeyin. İşiniz olmadığında dımdızlak kalırsınız, çocuk ta olunca ona kol kanat geremezsiniz. Boynunuz bükük kalır. Allah korusun.

Sürekli kitap okumak saçma sapan değil . Bence sürekli kitap okuyun

Önce işe odaklanin. İşsizlik su zamanda yadirganacak bir sey değil bunun için kimsenin size laf söylemeye hakkı yok. Çevreye kulaklarinizi tıkayin onlar sürekli konusur. Alaninizla ilgili kendinizi gelistirin bu sürecte bir yandan da iş aramaya devam edin. Evlilik olmayinca değersiz olunur diye bir şey yok. Kalbinizi çarptirmayan, konusmaktan zevk almadiginiz biriyle bir seye baslamak çok gereksiz.

Şimdiye kadar yanlış insanları sevdim ve hep başkalarıyla ciddi düşündüler, bende yalnız kalan oldum hem bu durum hemde çevremdekilerin işsiz ve bekar olduğum için laf sokmasından dolayı oldu bende bu değersizlik duygusu aklıma gelince kötü hissediyorum, şu an çevrem yok işim yok ama çabasız biri değilim iş konusunda, neden sevilen ben değilim bende sevilmeliyim diye bir hırs oldu bende garip bir şekilde, yeniden yanlış insanları da hayatıma almak istemiyorum bekar mı kalsam hep diye de düşündüm

Haklısınız bende iş olmadan evlenmek istemiyorum, hem eskiden sevdiğim kişiler hemde çevrem değersiz hissettirdi bana kendimi yalnız kalan ben olduğum için, evlenilmek için tercih edilenler hep başkaları oldu

Yaş kac bilmiorum ama bende şu anda 30 yaşında işsiz bi ogretmenim bekarım. Asla baskılar umrunda olmasin başkalarina göre yaşarsan yanlış kararlarinda ellerinde taş yine onlar bekleyecek seni. Kendin ne istiyorsan oyle yaşa gaza gelme

Haklısınız sonra bana böyle yapmasaydın diyecekler bu durumda var, evde oturdukça insan umutsuzluğa kapılıyor bir de arkadaşlarımı görüyorum akrabalar falan benim hayat amacım yok, iş bulsam kendimi oyalardım en azından, 25 yaşındayım şu anda, evlilikte beni ne kadar mutlu eder bilmiyorum, daha hayatımı yaşamadım bile çok az gezip dolaşmışımdır evlenince gezemezsem pek daha çok üzülürüm, zaten çevrem de yok

4 sene sonra kim yazdı ilk, neden ?
Biz 4 sene önce gördük birbirimizi 2 defa üniversitede, 1 sene sosyal medyada ekliydi arada yazıyordu sonra iletişim koptu, birkaç ay önce ortak arkadaşımız ölünce onunla ilgili konuşup tekrar konuşmaya başladık ama hiç anım yok bende kararsız kaldım konuşsam mı diye

Bence akışına bırakın.

Bence akışına bırakın.
Ailem ve arkadaşlarım iş bul iş yerinden belki birini bulursun diyor, bu kişiyi gözlemleme şansım da yok arada kafede falan göreceğim biri olacak ne kadar tanıyabilirim bu şekilde bilmiyorum, geçmişte de hep yanlış kişileri sevdim ve çok üzüldüm bu yüzden de kararsızlık var bende

İş hele ki bu zmnda o kadar büyük sorunki anliyorum sizi o kadar okuduk yuksek puanlarla kaliyoruz bide sanki bizim suçumuz gibi baskı goruyoruz. Ki sizin yaşınız neki daha boşluk olusmuş olabilir ,klasiktir ama kitap okumak o kadar iyi geliyorki belgesel takip edin o arada bölumunuze gore kpss fln calişabilirsnz mesela ilk amaç bu olsun çunku amaç ve umut sizi hayata baglar baktiniz olmuyor olan hayatinzi kabul edin ve renk katın ve herkese ben memnunum hayat ne getirirse bakariz diyin yüz ifadeleri sizi çok rahatlatacak

Zaten ortada bir şey yokmuş. Zamana bırakmak en doğrusu. Buluşalım teklifini de öteleyin bir süre.

İş yerine bu şekilde ki duygularla giderseniz çok yara alırsınız.

Ben zaten korona öncesi de iş bulamadığım için evdeydim korona olunca iş bulmam daha da zor oldu, kitap okuyup film izlemek beni hayatta tutuyor, sosyal medyada insanları görünce sanki hayata geç kalmışım gibi bir duygu oluyor bende, eski sevdiğim kişiler başkalarıyla birlikte, akrabalarımdan bazıları da işsizliğimi bekarlığımı yüzüme vurunca kendimi değersiz hissettim, dediğiniz gibi hata yapsam bu sefer de sen seçtin diyecekler bana, insanlara da güvenmek çok zor, iş konusunda iş arıyorum kendime ayrıca bir uğraş bulmam lazım evde de kitap falan haricinde de, bu aralar cidden boşluktayım ne yapmalıyım hayatımın amacı ne konusunda düşünüp duruyorum

Zaten ortada bir şey yokmuş. Zamana bırakmak en doğrusu. Buluşalım teklifini de öteleyin bir süre.

İş yerine bu şekilde ki duygularla giderseniz çok yara alırsınız.
Haklısınız, iş ortamını da pek bilmiyorum açıkçası staj yaptım ama oradakiler abim ablam gibiydi hepsi benden büyük insanlardı, geçici olarak pastanede falan çalıştım ama o da çok kısa süreli, iş yerinde arkadaşlık aşk durumu falan nasıl olur hiç bilmiyorum, zaten koronadan dolayı onunla buluşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…