- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ya canım sütekli konu açıuorsun bak bu adamdan ne koca olur ne sevgili yol ver gitsin11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Kadini sevmediginden nikah yapmamis
Ya canım sütekli konu açıuorsun bak bu adamdan ne koca olur ne sevgili yol ver gitsin
Adamın ne yaptığı nasıl yaşadığı muamma hayatı yalan dolan
Daha fazla sürprizle karşılaşmak istemiyorsan gönder artık yahu
He bi de adam ilişkiye girmeyince karısını dövüyormuş, çocuğunu dilendiriyormuş.
Seni de pazarlamaya çalışmayacağı ne malum?
Konularına detaylı baktım. Bu kız resmen buram buram fake.Konu sahibine fark etmiyor tüm bunlar. Seviyorlar birbirlerini... Adam yeter ki evlensin, dilenmek falan sorun olmaz.
Evli ama çapkın erkeklerin klasik hikayeleri ya zorla evlenmiştir yada boşanmak uzeredir11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Konularına detaylı baktım. Bu kız resmen buram buram fake.
Fake değilse bile çocuk dilendirildiğine dair itirafta bulunuyor farkında olmadan.
Çocuk velayeti kamuya açıktır ve herkes hak ileri sürebilir. Resmen çocuk istismarı ve bu adam ve karısı da konu gerçekse ifşa edilmeli.
Jessey sen ne diyorsun??
Bu konu haberlere çıkar bence.
Kadini sevmediginden nikah yapmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?