• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona rahatsiz oldugumu soyliycem

Bir de sana senle ileri gitmem üzerime kalırsın mı dedi??? Allah' ını seven üzerime toprak atsın bu ne tiksinç bir ilişki ya..

yahu adam bunu kekleyip duruyor işte..
ileri gidip zara zarar yok ama her türlü nane var..
bu safta kendini kandırıp duruyor beni seviyor evlenmek istiyor diye.. halbuki adamın öyle bir derdi yok eğleniyor ..
adam evlenecek olsa evdeki kadınla evlenir çocuklarıda varmış..

Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.

Ayrıca ağır saf bir vakasın.
Bu şahıs bu çocuğu dilendiriyorsa göndermek istemiyordur çocuk psikolojisi falan değil olay.
İmam nikahı denen şeyde neyin velayeti. Biraz aç gözünü.

Senin gibilerin psikolojide adı var ama şimdi hakaret gibi algılanır..

burda hakaret duymaktan bıkmadın ki bence hoşuna gidiyor...

evli , çocuklu adamla ve karısıyla yaşamayı seçiyorsun ki sana bu durum seksi geliyor..

sen kaostan besleniyorsun..

11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Vallahi şunlarla ugrasaginiz enerjiyi egitiminize harcarsanız en azından gözünüz açılır:KK51:

Bence sen nickin gibi "sessiz kalmaya devam et gene"!!gene ne demekse artık?:işsiz:
Kimin evinden kimi kovuyorsun demezlermi adama?
Bence bırak evli adamın yakasını haddini bil!
Hepte mutsuz evli erkeklerin yalanlarına inanmış ayağına yatıp mağdur rolü kesiyorsunuz..yemiyoruz artık bilgin olsun..

Ya arkadaş pek farkında değil olayın bence. Resmi nikah yok diye evli değil sanıyor adamı. Zaten o kadını sevmiyor, beni seviyor, bu iş tamam diyor. Bu kardeşe göre ortada bir yuva yok ki kendisi yuva yıkan olsun...

Adamın yaptıkları da sorun değil diyor aklınca. Kadını sevmiyor o yüzden dilendirip, dövüyor diyor... Ama adam kendisini sevdiği için, bunları bana yapmaz diyor. Eh evde kalmaktansa az biraz hataları çekerim diyor işte.

Ben ilk konudan beri takipteyim arkadaşı. Bazen fake gibi geliyor ama bazen fake olsa bu kadar yazamaz diyorum... Tabi ki işin hukuksal boyutu da ayrı bir facia. Çocuk dilendirmek ne demek?

Konu sahibi farkında değil ama yasal olarak yeri, konumu anında tespit edilebilir gerekirse. Arkadaş kendi aşkıyla uğraşmaktan bunları düşünemiyor, evlenme derdinde...

Gerekirse değil, gerekiyor. Çocuğunu dilendiren babanın sevgilisi durumu alenen kamuya açık bir platformda ilan ediyor.
Artık çocuk dilendiricisi sevgilisinin yolunu gözlemez, hapisteki çocuk dilendiricisi sevgilisinin yolunu gözler.
Konu gerçekse ihbar edeceğim birazdan.
Umarım aklı kendisine yetmeyen bir ergen bizimle dalga geçmeye çalışıyordur.
Dünyada böyle bir kadın öğretmen olduğuna inanmak istemiyorum çünkü ben. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , konu artık mide bulandırıyor. Lütfen ilgilenebilir misiniz?

Back