• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona rahatsiz oldugumu soyliycem

11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Ya canım sütekli konu açıuorsun bak bu adamdan ne koca olur ne sevgili yol ver gitsin
Adamın ne yaptığı nasıl yaşadığı muamma hayatı yalan dolan
Daha fazla sürprizle karşılaşmak istemiyorsan gönder artık yahu:(

Adam hem karısıyla hem seninle sevişiyor. Anladığım kadarıyla ikiniz de çok mutlusunuz.
Bence problem yok, aldatıldığını bilerek ısrarla devam eden kadın. Diğer yanda da evli bir adamla görüşen ve görüşmeye devam edecek olan kadın.

Edit: imla

Metreslikten eş mertebesine yükseleceğinizi sanıyorsanız yanılırsınız.
Adamın ağzından çıkan herşey yalan. Yok çocuk içinmiş yok sevmiyormuş yok zorlaymış kovuyormuşta gitmiyormuş. Yeni nesil ufak çocuklar bile kanmaz buna. Sizin aldığınız nefes israf.

Ya canım sütekli konu açıuorsun bak bu adamdan ne koca olur ne sevgili yol ver gitsin
Adamın ne yaptığı nasıl yaşadığı muamma hayatı yalan dolan
Daha fazla sürprizle karşılaşmak istemiyorsan gönder artık yahu:KK43:

aa olurmu birlikte fotoğraf çektirmişler .. anıları varmış ayrılamaz..

Birkaç gündür evli erkeklerle iliski yaşayan kadinlara dair konular açılıyor burada
Sen de gelmis imam nikahli da olsa birlikte olduğu bir kadin olan adamla iliskini savunuyor, adami masum kadini kotu ilan ediyorsun
Hem de kadinla ilişkisi cocuk yapacak kadar ileride! Bilmem farkında mısın?
Sevgi, aşk, evlilik vaadi falan fasa fiso
Hala anlamıyor musun adam iki kisiyi de aynı anda idare ediyor
Diyelim ki onunla evlendin; ne olacak biliyor musun?
Adam bir eli yağda (imam nikahli kadin), bir eli balda (resmi nikahli kadin yani sen) olacak
Sen ileride sorun cikarmak istesen seni suçlayacak, "karimi biliyordun cocugumu biliyordun, bilerek kabul edip evlendin" diye ve senden diger kadinla birlikte olmasini kabul etmeni bekleyecek
Kocani baska bir kadınla paylasmaya, kuma hayatı yasamaya razı mısın?

ya 15 yaşnda bi çocksun böyle bi adama inanıp güvencek kadar.. yada bzle kafa buluon sen :KK14:

Bulmuşsun rezil bir adamı ısrar edip duruyorsun. Geçen konunda da yazıldı yine aynı şeyler yazılıyor. Bu adamı bırak.
Ayrıca adam dini nikahlı da olsa evli ve çocuk var. Sen ne vasıfla rahatsız oluyorsun?
Bunu işin gidişatı iyi değil. Ne meraklısın tuhaf çarpık aile ilişkilerine.

Daha önce birkaç konunuza denk geldim, sizin için gerçekten üzülüyorum. Vazgeçin gitsin hayatınız bu kadar değersiz mi?

Konu sahibine fark etmiyor tüm bunlar. Seviyorlar birbirlerini... Adam yeter ki evlensin, dilenmek falan sorun olmaz.
Konularına detaylı baktım. Bu kız resmen buram buram fake.
Fake değilse bile çocuk dilendirildiğine dair itirafta bulunuyor farkında olmadan.
Çocuk velayeti kamuya açıktır ve herkes hak ileri sürebilir. Resmen çocuk istismarı ve bu adam ve karısı da konu gerçekse ifşa edilmeli.
Jessey Jessey sen ne diyorsun??
Bu konu haberlere çıkar bence.

11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Evli ama çapkın erkeklerin klasik hikayeleri ya zorla evlenmiştir yada boşanmak uzeredir

Hayır işin komik yanı şu. Normal bir insan bunların onda birini yaşasa, koşarak uzaklaşırdı, konu sahibi arkadaş daha yeni yeni birazcık rahatsız oluyor. Millet tur bindirdi, arkadaş daha start çizgisinde...

İnanmıyorum ya bulduğun çözüm bumu:(
Yazık bir şey diyemiyeceğim...

Konularına detaylı baktım. Bu kız resmen buram buram fake.
Fake değilse bile çocuk dilendirildiğine dair itirafta bulunuyor farkında olmadan.
Çocuk velayeti kamuya açıktır ve herkes hak ileri sürebilir. Resmen çocuk istismarı ve bu adam ve karısı da konu gerçekse ifşa edilmeli.
Jessey Jessey sen ne diyorsun??
Bu konu haberlere çıkar bence.

Ben ilk konudan beri takipteyim arkadaşı. Bazen fake gibi geliyor ama bazen fake olsa bu kadar yazamaz diyorum... Tabi ki işin hukuksal boyutu da ayrı bir facia. Çocuk dilendirmek ne demek?

Konu sahibi farkında değil ama yasal olarak yeri, konumu anında tespit edilebilir gerekirse. Arkadaş kendi aşkıyla uğraşmaktan bunları düşünemiyor, evlenme derdinde...

Back