• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona rahatsiz oldugumu soyliycem

Ya geç bunları valla sen ayrılmazsın.
Ayrıca şu bir gerçek kimse kimsenin koynuna zorla girip,çocuk yapmaz.
O kadın o adamın çocuğunun annesi,adamla aynı evi paylaşıyor ve dini de olsa nikahları var.
Peki ya sen kimsin ?
En fazla adam seni oyalar biraz daha.

Bi de kadını evden kovduruyosun sen kimsin ya !
Anan baban yokmu senin vicdan merhametini kanalizasyona mı düşürdün bu ne iğrenç bi akıldır !
Kötüyse kötüler bırak onların evliliği bu ..
sen şuan yuva yıkansın m.tres konumundasın farkında mısın ?
Ama senin gibilere vız gelir bu durum alışmışsın
Ayrıca sen aşık değil hastalıklı saplantılısın bu bi gerçek git tedavine bak milletin karısından çocuğundan SANANE !
Adam sevmiyo ama koynuna girip çocukta yapmış o çocuk nasıl oldu kafan basmıyo mu senin !
Her konun ayrı cinnet meselesi ya mübarek ramazanın son günlerinde Allah sana merhametini vicdanını aklını versin
( o çocuk olsam hem senin hem baba olucak adamın suratına tükürürdüm ya neyse bi tükürük bile etnezsiniz ikiniz )

Çocuğu da uzaktan sperm transferiyle mi yapmışmış?? Allah aşkına bu kadar kör olmayın ya.. Tamam aşk sevgi güzel bir şey de bunlar düpedüz YALAN!!! Kanmayın artık şu klişelere

11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Ayrılsana ne yapcan bu adamı

Allah aşkına söyleyin. Nolur söyleyin. O kadın o adam!dan kurtulsun. Siz de Belanizi bulun da rahat edin artık!

Eminim adamda sen rahatsız olma hemen gönderiyorum dicek... ya sen adamin kapaması olmuşsun bide atar gider yapıyorsun... senin surat kesin fransız köselesi

Zaten adam ayrılmayacak ki karısından. Adam maaile cümbür cemaat, yeri geliyor dilendiriyor ailesini, yeri geliyor dövüyor... bir şekilde yaşayıp gidiyorlar işte.

Sen gidip adama o kadını yolla, evlenelim diyeceksin ya adam içten içe sana gülecek hem de ağzıyla değil, başka bir organıyla...Sonra da sıkacak iki yalan yollayacak seni...

Yani arkadaşlar korkmayın, konu sahibi bu yuvayı yıkmayacak :)

Beddua edicem zor tutuyorum, kizim seni parayla falan mi gonderiyorlar??? Gerizekali misin sen? Anan baban nerde? :sopa:

Zorla evlendirildiyse nie cocuk yapmis beyefendi?? Bekar bayanlar size sesleniyorum düsün artik evli adamlarin pesinden!!

Allahimmm ya bazen su KK ustune :kusmuk: geliyor. "Adam nikahina almaya layik gormemis" diye bi dusunce nasil olabilir ? Ben kadin olarak bi pipiliden daha mi az degerli oluyorum?! Niye,cunku onun pipisi var !!!

Evli erkekle birlikte olan bunu cok normal karsilayan hem cinslerim sayesinde yakinda cok eslilik gelirse resmi olarak hic sasirmam.

Back