Böyle melek gibi adama çok büyük ayıp edersiniz, hem yazık yani o çocuğun psikolojisine, adam sonuna kadar haklı.
Bence senle çok ciddi düşünüyor, çünkü bu kadar ciddi düşünmese "Bana kredi çek" demezdi, kredi çekmediğinizde "Bana güvenmiyorsun" diye vicdanınıza baskı yapmazdı. Bunlar hep sevgi emareleri ve sen hala bu adama ne biçim eziyetler ediyorsun, yazık.
Sizdeki de nasıl bir güvensizliktir ki bu sizinle bir krediye baş koymak isteyen adamı geri çevirdiniz? Ne güzel çekecektiniz 5 bin -10 bin gacırtılı gucurtulu ödeyecektiniz, bu adam da oğlu ile dilendirdiği karısını arabasında gezdirecekti psikolojilerini daha da düzeltecekti. Seven insan bunu mu yapar sevdiğine? Bu adamı hak etmiyorsun.
Ayrıca seven bir erkek karısını dilendirir. Fotoğraf çekecektiniz en son ne oldu o iş? Profesyonel makine kullanmayın gövdesi ağır gelir alışkın değilseniz, titretirsiniz demiştim. Neyse, çekin fotoğraflarını sonra bu adamın yüzüne doğru 75 derecelik açı ile fırlatın, uğur getirir. Sonra size dokunmuyordu bu adam, başına kalırsınız diye. Ne kadar iyi niyetli bir insan... Aslında bi çocuk yapsanız her şey yoluna girer. Hem abilik yapar bu çocuk da, psikolojisini yeniden yapılandırmış olursunuz.
İki kadın birlikte dilenir, yuvanıza katkıda bulunursunuz.
Böyle süper bir adam, hayatta kaçırılmaz aptallık etme.