• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona rahatsiz oldugumu soyliycem

Basta bilmiyodum.sonradan dediki biz ayrildik.ama 4ay oldu kadin evinde
Kusura bakmayın ama sizin o evde işiniz yok. Onlar imam nikahı ile de olsa evliler ve ÇOCUKLARI VAR. asıl o kadının burada konu açması gerekiyor zavallı kadının. O adam sizi kandırıyor belki de araları sizin yüzünden mahvoldu. Tamam başta bilmiyordunuz ama öğrendiğiniz anda terketmeniz gerekiyor. Ve umarım o adamla eşi barışır ve adam da sende bu yanlıştan dönersiniz

Gecen böyle bir konu acmistiniz sanki?

Bence beklemeden bitirin...

Sizinle başkasını aldatan sizi baskasiyla aldatir.

Bu degismez kuraldir.

Böyle melek gibi adama çok büyük ayıp edersiniz, hem yazık yani o çocuğun psikolojisine, adam sonuna kadar haklı.
Bence senle çok ciddi düşünüyor, çünkü bu kadar ciddi düşünmese "Bana kredi çek" demezdi, kredi çekmediğinizde "Bana güvenmiyorsun" diye vicdanınıza baskı yapmazdı. Bunlar hep sevgi emareleri ve sen hala bu adama ne biçim eziyetler ediyorsun, yazık.

Sizdeki de nasıl bir güvensizliktir ki bu sizinle bir krediye baş koymak isteyen adamı geri çevirdiniz? Ne güzel çekecektiniz 5 bin -10 bin gacırtılı gucurtulu ödeyecektiniz, bu adam da oğlu ile dilendirdiği karısını arabasında gezdirecekti psikolojilerini daha da düzeltecekti. Seven insan bunu mu yapar sevdiğine? Bu adamı hak etmiyorsun.

Ayrıca seven bir erkek karısını dilendirir. Fotoğraf çekecektiniz en son ne oldu o iş? Profesyonel makine kullanmayın gövdesi ağır gelir alışkın değilseniz, titretirsiniz demiştim. Neyse, çekin fotoğraflarını sonra bu adamın yüzüne doğru 75 derecelik açı ile fırlatın, uğur getirir. Sonra size dokunmuyordu bu adam, başına kalırsınız diye. Ne kadar iyi niyetli bir insan... Aslında bi çocuk yapsanız her şey yoluna girer. Hem abilik yapar bu çocuk da, psikolojisini yeniden yapılandırmış olursunuz.

İki kadın birlikte dilenir, yuvanıza katkıda bulunursunuz.
Böyle süper bir adam, hayatta kaçırılmaz aptallık etme.

Hee kesin aile zoruyladır.
Sen imam nikahı adı altında çocuk peydahla sonra zorla morla de:işsiz:
Sen de bunu ye.

11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.

Şoklardayım geçenlerde bu adam hakkında açtığın konudan sonra miden alıyorsa buyur devam et ilişkine ! Çok mu vasatsın ki bu adam da hala ısrar ediyorsun çok merak ediyorum ?

Konu sahibi aiz bence büyük bir boşluktasınız düşünemiyorsunuz. Önce bir oturun düşünün siz o evde ne olarak duruyorsunuz? Yakın zamanda sizin gibi bir kadın daha gelirse eve şaşmayın

Sizde buna inandınız..
Zorla adamı ayni yatağa yatırmışlar hatta bi tarafını tutup ilişkiye de girmelerini sağlamışlar demi??

Adam bu kadını sevmesede onu istemiş! Ondan haz duymuş.. Çocuk sadece tek bir ilişki de de olmaz bilmem kaç defa duymuş haz senin anlıyacağın... Ki hala aynı yatakta koyun koyuna da yatıyorlardır eminim.
Sende avun böyle.. Zorla evlenmiş mis tirt.
Bildiğin pislik o adam evdeki karısını çocuğunu düşünmeyip dışarıya kayan pislik.

11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.

11 ayda bu adamla ilgili 9647747964 konu açtınız.

Sayısız uyarı, eleştiri, tavsiye aldınız, psikolojik tedavi göreceğinizi söylediniz, sağlıksız bir durumunuzun, ilişkinizin ve kafa yapınızın olduğunu kabul ettiniz.

Şimdi tekrar adama atar gider yaparak ilişkiye boyut atlatacağınızı yazıyorsunuz, verilecek tüm cevaplar verildi, bizim için konu kapandı, ikinizin de notunu verdik, burada ne duymayı bekliyorsunuz hala?

Yanıt verenlerin parmaklarını yorduklarına yazik, umarım sinir zıplatma maksatlı sahte konular açıyorsunuzdur, kimse anlamakta bu kadar güçlük çekemez çünkü...

Karar aldim valaa bak.Kadin ayri eve cikar gene ayrilirlar istese.bi secim yapmak zorunda

Yavrucum senin beyin cidden yanmış. Bak adamın evli olması bile, adamın karakteri yanında basit kalıyor. Düşün artık nasıl bir insan?

Yani diyelim kadın gitti, dönmedi veya kadın dilenirken araba çarptı öldü. Senin tüm sorunların bitecek di mi?

Adamın karısı ve çocuğunu dilendirmesi, çocuğuna soyadını bile vermemesi, sana hiç haber vermeden araba alıp, o arabanın kredisini sana çektirmesi, küfürleri, başıma kalırsın demesi, seni sürekli kandırması falan hiç önemli değil...

Sana yorum yapmaktan yoruldu millet o kadar kişi iyiliğini istiyor hala Nasıl anlamıyorsun pes diyorum

Back