- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Bir de sana senle ileri gitmem üzerime kalırsın mı dedi??? Allah' ını seven üzerime toprak atsın bu ne tiksinç bir ilişki ya..
Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.
Ben bu konunun aynını 2 gün önce de okudum ya da dün müydü
iki gün önce olmasi lazim cunku ben cumadan beri kkdayim dun baska bir ikinci kadin konusu vardi :)Çektin mi fotoğrafı?
Vallahi şunlarla ugrasaginiz enerjiyi egitiminize harcarsanız en azından gözünüz açılır11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Vallahi şunlarla ugrasaginiz enerjiyi egitiminize harcarsanız en azından gözünüz açılır
Ben ilk konudan beri takipteyim arkadaşı. Bazen fake gibi geliyor ama bazen fake olsa bu kadar yazamaz diyorum... Tabi ki işin hukuksal boyutu da ayrı bir facia. Çocuk dilendirmek ne demek?
Konu sahibi farkında değil ama yasal olarak yeri, konumu anında tespit edilebilir gerekirse. Arkadaş kendi aşkıyla uğraşmaktan bunları düşünemiyor, evlenme derdinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?