• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona rahatsiz oldugumu soyliycem

Ne tesadüf ki karısını aldatan her erkek zorla evlendirilmiş oluyor.

Yine ne tesadüf ki çocuğundan ayrı kalmaktan korktuğu için boşanmıyor ve eşi ile aynı evde yaşamaya devam ediyor.

Ve yine ne tesadüf ki yıl olmuş 2016 hala bayanlar bu yalana inanıyor.

Ne yüzsuz bi mahlukatsin sen öyle ya evli barkli adamla birliktesin ya karını kovarsın ya da senden ayrilirım diye konu aciyosun cüss

Bi önceki konuda saydırıyordunuz şimdi ne değişti ayrılsa v.s yine... Yazık ikinci kadınların kendilerini düşürdükleri duruma gurursuzluklarına hayret ediyorum ya...

Yap yap valla burda o kadar cok farkli çözüm önerilerinde bulundular ki sana bundan sonra ne yapıyosan yap. Hakediyosun artık her seyi.

hadi diyelim kadın gitti
tek sorun bu değil ki muhtemelen adamın başka görüştükleri var ve bu adam kadınları maddi manevi sömürmeyi meslek edinmiş
diyelim ki ilişki ilerledi size o kadına yaptığı gibi imam nikahı yapıp paranızı yedikten sonra çocukla ortada birakmayacagi ne malum
yahu sizin aileniz yok mu bu kadar basibossunuz

Başlıklar farklı, konuların içeriği hep aynı.
Ve çok yavaş düşünen birisin, sinir edecek kadar yavaşsın.
Bir sürü konun var, ve bu konular 10 sayfayı geçkin. Herkes yazmış sana, ama sen aralıklarla hortlayıp yine aynı konuyla geliyorsun. Neden önceki yorumlardan sonra harekete geçmedin?
Şimdi bu konuyla da bir yere varacağını sanmıyorum. Yine millet laf sokacak, sen mağdur duruma düşeceksin, sonra kınamayın deyip ufaktan bedduayla falan çıkacaksın işin içinden sanırım.
Ehh şimdi moralin bozulacak tabi, kim toplayacak morali? Tabi ki o! heh başladığın yere geri döneceksin işte.
Belirsizlikle, mütamadiyen süren huzursuzluk ve vesveseyle yaşamak eğlenceli mi? Eğlenceli olmalı ki devam ediyorsun böyle yaşamaya.
Sen öyle bir masala inanmışsın ki uyandırabilene aşk olsun! Neyse iyi uykular sana valla! O profil resmindeki hunili bile çözmüştü olayı şimdiye biliyor musun? Neyse sen yine sessiz kal!

Suan tek merak ettigim sey bahsettiginiz erkek. Nasil bir erkek acaba. Adeta bir Brad Pitt, adeta bir Kivanc Tatlitug mu? Simdi dusunuyorum o kadar olsa bile cekilmez. Yunan heykeli falan mi cidden merak ettim.

Suan tek merak ettigim sey bahsettiginiz erkek. Nasil bir erkek acaba. Adeta bir Brad Pitt, adeta bir Kivanc Tatlitug mu? Simdi dusunuyorum o kadar olsa bile cekilmez. Yunan heykeli falan mi cidden merak ettim.
Wolf valla bekarım ya bana mı karı boşamak kolay diyorum bazen.
Ya hu adam resmi nikaha layık görmemiş kadını, 5 senedir kadın bekar anne pozisyonunda. Yanlış anlaşılmasın bekar annelere saygım sonsuz. Ama burada evlilik varken ortada, kadın bekar gibi yaşıyor. Velayet meselesi demişler, evet resmi nikah yok ortada, o sebeple belki de çocuk kadının nüfusundadır. Ondan kadın alıp gitse hesap soramaz durumda şimdi. İşte öz çocuğunu nüfusuna almamış olabilecek bir adam(!) var karşımızda.
Ek olarak tamam, olmuş çocuk, olana çare yok. E peki ilişkisi varken biriyle, kadınla niye aynı evde yaşıyor? Türk dizisi mi çekiyorlar nedir? Asmalı Konak mı bu?
Bütün bunların ardından yeni bir iddia var, adam çocukla kadını dilendiriyor olabilirmiş.
Allah aşkına şimdi bu adam Tom Cruise olsa ne olacak?
Iyyy iğrenç ya! Ben ki erkeğin yemek yiyişinden soğuyabilecek kişiliğe sahip bir kadınım, şimdi şu herifin ettiklerinin 1 tanesi beni ömür boyu ondan uzak tutmaya yeter de artardı bile.

11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.

İlk yorumlarımı bu konuya göre yapmıştım.Eski konularına bakınca şok geçirdim.
Bu adam karısını ve çocuğunu dilendiriyor ve senden kredi çekmeni istemiş.
Delirdin mi sen,ne işin var bu adamla ? Bile isteye belanın ortasına atlıyorsun.
Bir ara ayrılmışsınız,sen duramamışsın,Allah akıl fikir versin.

Bir "zorla evlendirilmiş, karısını hiç sevmiyormuş, senelerdir ilişkiye bile girmemişler, çocuğun hatrına susuyor yoksa hemen boşayacak" konusu daha :işsiz:

Allah bu tip kızlarımıza zeka versin:dua: diyor ve konudan çekiliyorum :KK24:

kökenleri roman Ya da cingeneymis galiba işte ona göre hayal edin

Sen bu adamın karısına çingen demiştin geçen konunda ama görüyorumki asıl çingen sensin !
Milletin yuvasından çek ellerini !
Adammı kalmadı dünyada kızım !
Valla senin gibilerden korkulur herşeyi yaparsın adı üstünde yüzsüz olmuşsun
( valla daha çok şey de söylicem ama sen ban yemeye değmezsin )

Back