- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Kusura bakmada evli olan karısı çocuğu olan o, burada fazlalık sensin. Gitmeye ne dersin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa canım sevişmek için sevmek şart değilmiş ya! Sen bilmiyor muydun?Hadi silah zoruyla evlendirdik. Çocuğu ne zoruyla yaptıracaklar?
Wolf valla bekarım ya bana mı karı boşamak kolay diyorum bazen.Suan tek merak ettigim sey bahsettiginiz erkek. Nasil bir erkek acaba. Adeta bir Brad Pitt, adeta bir Kivanc Tatlitug mu? Simdi dusunuyorum o kadar olsa bile cekilmez. Yunan heykeli falan mi cidden merak ettim.
11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Konu sahibi daha iyi bilir onuAaa canım sevişmek için sevmek şart değilmiş ya! Sen bilmiyor muydun?
Suan tek merak ettigim sey bahsettiginiz erkek. Nasil bir erkek acaba. Adeta bir Brad Pitt, adeta bir Kivanc Tatlitug mu? Simdi dusunuyorum o kadar olsa bile cekilmez. Yunan heykeli falan mi cidden merak ettim.