- 2 Temmuz 2016
- 149
- 79
- 13
- 27
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Kusura bakmayın ama sizin o evde işiniz yok. Onlar imam nikahı ile de olsa evliler ve ÇOCUKLARI VAR. asıl o kadının burada konu açması gerekiyor zavallı kadının. O adam sizi kandırıyor belki de araları sizin yüzünden mahvoldu. Tamam başta bilmiyordunuz ama öğrendiğiniz anda terketmeniz gerekiyor. Ve umarım o adamla eşi barışır ve adam da sende bu yanlıştan dönersinizBasta bilmiyodum.sonradan dediki biz ayrildik.ama 4ay oldu kadin evinde
11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Yeni yeni dank ediyo kafama.ailesinin bayramini kutlamak icin bile gidemiyorum kadin orda
11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Karar aldim valaa bak.Kadin ayri eve cikar gene ayrilirlar istese.bi secim yapmak zorunda
Sana yorum yapmaktan yoruldu millet o kadar kişi iyiliğini istiyor hala Nasıl anlamıyorsun pes diyorum11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?