- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Yaa ailesi zorla evlendirmis sozde.Ayri evde bile yasamislar yaniHep aynı cümleler. Silah mı dayamışlar evlenirken, çocuk yaparken?
11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Siz yeni mi öğrendiniz evli olduğunu???11aydir birlikteyiz.aile zoruyla imam nikahiyla evlilik yapmiş.4yaşinda oglu var.Başta kadin evinde yoktu.Ama şuan kadin evine geri geldi ve gitmeye niyeti yok.Hiçbir zamab gitmiycekte.Bana hep evlilik vaatlerinde bulundu.Onu hic sevmiyomus benle evlencekmis falan filan.Çocugun psikolojisi bozulur diye kadini geri gondermiyolarmiş.velayeti anne uzerineymis alirmis cocugu.Bende diycem ki.Ben o kadini o evde olmasindan rahatsizim.benimle ciddi dusunuyosan o kadini geri gonder dicem yoksada ayrilcaz.
Karar aldim valaa bak.Kadin ayri eve cikar gene ayrilirlar istese.bi secim yapmak zorundaAyrılmak ve sen? İnanmam...
Basta bilmiyodum.sonradan dediki biz ayrildik.ama 4ay oldu kadin evindeSiz yeni mi öğrendiniz evli olduğunu???
Evet dogru dedin.Evlilerse eger kadin gitmez.aslinda ben bosuna hayal kuruyorum yasen kimsin ya kimsin?onlar imam nikahıylada olsa evlıler sen dış kapının mandalısın ne hakla o kadını evden kovdurmaya kalkıyorsun?
Yeni yeni dank ediyo kafama.ailesinin bayramini kutlamak icin bile gidemiyorum kadin ordaBence direk ilişkinizi kesin bugün bu mevzu hallolur yarın başka bişi çıkar böle birisiyle gelecek düşünmeyin derim gençsiniz daha aile zoruyla imam nikahı yapıp karısını çocuğunu bırakan adam yine ailesi yüzünden size neleri neleri kabul ettirir kim bilir
kısaca bu kararları ailesine göre yapan birisiyle gelecek zor ilerler
Kadini sevmediginden nikah yapmamisHıhııııı... Ayrıldıklarını nerden bileceksin ? Kadın zaten nikahsızmış,başka evde 2. eş olarak kalabilir.
Bu zamanda imam nikahıyla durmuş birisiyle gelecek düşünmezdim şahsen.
Ya bu konuştuklarımız sert geliyor belki ama inanın sizin için konuşuyoruzYeni yeni dank ediyo kafama.ailesinin bayramini kutlamak icin bile gidemiyorum kadin orda
Kadini sevmediginden nikah yapmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?