O'na layık değiLim

tatlııımm arayı çok uzatma derim biliyosun gözden uzak olan gönülden de uzak olur zaten uzun vadeli değişim sadece kilo alma konusu diğerleri 1 haftanı almaz(ki bu bile fazla).sen elini çabuk tut

tatlııımm arayı çok uzatma derim biliyosun gözden uzak olan gönülden de uzak olur zaten uzun vadeli değişim sadece kilo alma konusu diğerleri 1 haftanı almaz(ki bu bile fazla).sen elini çabuk tut

doğru =) kendmi toprlyp konşacğm onunla ama nedn ayrıldığımı söyleyemem üstelemez inş.

fondötn rimel kullanıorum baznde ruj fazla abartmıorm. dışarı çıkarkn genelde bunlrı kullanıorm. göstereceiniz şeyi merk ettm =)

\

Makyajin yarattigi mucizeler! Canim internette biraz arastirma yap. Bende oyle yapiyorum videolardan felan makyaji nasil en dogru sekilde kullanirim diye arastiriyorum. gercekten coook faydasi oluyor!
Herkese tavsiye ederim

canım arkadaşlarının da dediği gbi biraz değiştir kendini saçlarını uzat kestrme uzayınca da kat attır bir de karamele boyat esmersın yakısır lekelerın varsa fondoten pudra kullan fakat ıyı bır marka olsun cunku bazı markalar daha da kötu yapıyor. bende de lekeler var max factorun kullanyrm memnunum snra eyeliner kullan gözlerin daha da belirgenleştir. giyimine gelince de pudra pembesı çok moda pembe tonlarına ağırlık var esmersın yakısırda yasına da gider zayfısın biraz kilo al. eminim çok güzel olursun biraz kendıne bak yeter .

Yıldız Tilbe,Ebru gündeş ve setap Erener eskilere döne ve bir bak ..şimdiki yeni hallerine bak ..Güzellik kalpte olur..
Dış güzellikte bakımla olur..Bayanlar şanslılar makyaj harikalar yaratır...
Öz güvende kendini geliştirme ve kitap okuyarak yada sosyal hayatta yaşayarak öğrenmekle olur....

Öz güven için bol kitap okumanı tavsiye ederim.... Nette "kendini geliştir " siteleri var.. Araştırmanı tavsiye ederim.

:81:

Son düzenleme:
bak canım öncelikleri bunları senin kendini ii hissetmen için değil gerçkler oldugu için söylüyorum..

mecnuna sormuşlar"" bu leyla öyle ahım şanlım bi kız değil..hatta çirkin bile sayılır.. onun için degermi" die soruyorlar.. mecnun diyorki "siz bide ona bnm gözümle bakın diye..

çirkn kadın yoktur bakımsız kadın yoktur die boşuna demiyorlar.. en önemlisi saçlarını kestirmen lazım.. boyunu kısalt demiyorum:) kestir sen çok fazla değişiklik olur..
makyajınıda hafif yapcaksın.. çünkü arkdandan boya güzeli demeleride hoş olmaz..

ve kilon varsa mutlaka zayıflamalısın.. giyimnine çok dikkat etmelisin..

bak canım bunlar sevgilin için yapmış oldugun fedakarlıklar değil.. kendin için.. geleceğin için.. zor gelcektir ilk etapta ama başlaman lazım dımı bi yerden.. unutma sevgilin var ama yarın öbürgün senden gidebilir.. o mecnunda olabilir. mecnun olmayabilirde..

bn izmitte yaşıyorum.. sen nerde yaşıyosun.yani yardımcı olurum:)

bak nekdar gzl kullanıcı adın var.. bunun gibi hep olumlu ol emi

ayy bitanem :)
bende senin gibiyim.
kimse ilgilenmiyor benimle, görüşmek istemiyor.
dönüp bakmıyorlar bile.
ama bak sen sevdiğinle beraber olabilmişsin her halukarda.
ben sevdiğime hep uzak kaldım. sevemedi beni.
ne kadar kendime bakım yapsam da düşüncelerim değişmiyor.
birgün iyiysem diğer gün mümkün değil iyi hissetmem.
sevgilim olmamasına arkadasımın yorumu "senden bir cacık olmaz" olmuştu.
her zaman herkes kırdı ümitlerimi, yerle bir ettiler her defasında egomu.
ne yapayım birgün benide bu halimle kabul eden olur.
44 bedenim her gittiğim mağazada beden bulamıyorum çoğu satış elemanı hemen büyük beden yok diyor ne kadar uğraşsam da veremedim. ama bu ara o kadar hırs yaptım ki...
ara sıra ağlama krizlerim tutuyor ama geçiyor. dün akşam çok kötüydüm şimdi diyorum salla ama akşama gene aynı olacağım biliyorum.
ben tamamen yanlzıım. boşver sen hayatını mahvetme. yanında olmak istemeyen olmasın. yanlız olmak sürekli üzmelerinden iyidir.
herşeyin hayırlısı. her gece dua ediyorum. ve biliyorum herşey iyi olacak.
beni küçümseyen herkes bigün mutluluğuma, başarıma imrenecek...

çok saolun. =) denizlide yaşıyorm ben. bu söylediklerinizi uygulayacaım. ilk işm biraz kilo almk olack zayıf olmak çok iyi ama hastalklı durmadığı sürece bende malesef öyle duruor. dha sonra kılık kıyafet saç makyaj =) birde sanırm aklımdaki düşünceleride değiştirmem gerek bu çk önemli kendimi sevmediimde bu insanlarada yansıor sanırm ve onlarda beni sevmior ozaman.

canımm =(
sevdiğimle birlikteydim evt ama mutlluluk için bu yetmior hep aklında oluor kendi kusurların acaba şöylemi acaba böylemi diye aklında oluor hep kendimde kendimi sevecek bi neden bulamayınca onn sevgiside inandırıcı gelmior kimi zaman çok kötü bi durum ama öyle =/
benimde hırsa ihtiyacm var azıcık. umarm tüm güzel dileklerin gerçekleşr canım, hem senin, hem benm için. =))

Yazdıklarını okumak hatta görmek bile istemiyorum desem ne dersin?
Bende senin sahip olduğn bir çevreye ve senin gibi hissettiğim düşüncelere sahiptim.
Ama artık değilim.
Neden mi benden değerli bir tane daha varmı gösterebilir misin?
Ya senden..
Neden herşeyi aynadakine bağlıyorsun ki..
Neden madem o kadar önemsiyorsun neden o aynadaki görüntüye çaba sarfetmek yerine burada ben kendimi beğenmiyorum diyip zihnine empoze ediyorsun.
Onu söylermisin canım bana.
Kendine yazık ediyorsun hemde çok çok çok.

Sen afedersin ama kendi elinle çevrene koz vermişsin ..
Kime ne senin benim onun güzelliğinden.
Yaradan beğenip yarattıktan sonra laf demek ne haddlerine.
Ve gel gelelim sana acil elden burada değişim başlığında değişim için çalışmalara koyuluyorsun.
Şunu unutma bakımsız kadın vardır çirkin değil...........

büyük beden yok diyenlere o zaman siz buradan alışveriş yapamazsınız de:)
Basenlere bak diyenlere aynada kendinizi mi gördünüz de:)
Senin sevgilin olmasını yadırgayanlara sizin varsa benim olması gayet doğal de:)
Benden güzeli varsa da benden değerlisi yok de olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…