ayy cnm kıyamam sana ben takma kafana bu kadar ileride piskolojin bozulabilir daha kötü olursun allah korusun topluma karışmak bile istemessin korkarsın genelde böyle olur cnm o dalga geçenler açsın başka yerleriyle dalga geçsin tövbe tövbecnm kendini ona layik görmediğini düşündüğün için ayrılmışsın üzüldüm sevgilin gerçekten ne düşünüyor bilmiyorum ama insanların söyledikleri sende kendii sevme ve güven bırakmamış ne bileyim diyeceğim üüzlme cnm benim kim ne derse arkana bile bakma herkez önce bi kendine baksın allah senide beğenecek birini yaratmıştır mutlaka üzülme bitanem
Canım biraz kilo al...1 gr et 1000 ayıp örter derler çok doğru...Bende senin gibiydim..Kilo alınca milletin bakışı değişti....Benimde kendime güvenim geldi...Yüzündeki lekeleri fondoten ve kapatıcı gizler..Saçlarını biraz kat kat kestir mesela.Gözlerin güzelse makyajda gözlere önem ver..Siyah kalem çek..Rujun üstüne parlatıcı sürersem dudakların daha dolgun görünür
evt dışarı çıkmaya çok korkuorum. insanlarn bakışlarını yakalamak onlar konşup gülerken acaba bana mı gülerler diye düşnmek tüm keyfimi kaçırıor. bu durm yüzünden sosyal hayatm kalmadı tüm arkadaşlrmı kaybettm. nedn hç arkdşm yok diorum bazen belkide onlarda alayların farkında benimle olmaya utanıorlardır. dertleşeceık dostum kalmadı hiç.
Ben bir ortamda veya yolda ay ne çirkin diye bakılan biri olacağını düşünmüyorum, sen sürekli insanları gözlüyorsun sanırım bana mı bakıyorlar diye onlarla da göz göze gelince anlamsız bir ortam oluyor olay bundan ibaret.
Yani alıngan olduğunu düşünüyorum. :44:
kelebekcim mrb.çirkin olan sen değilsin bence dışardan gelen vızıldamalar.senin güvenini sarsmış bu halbuki senin de öyle düşünmedğini sezdim ben.duyma o vızıltıları.senle aynı yaştayız benim daha bi tane sevgilim bile olmadı durum ne kadar vahim sen tahmin et.bak seni beğenen biri çıkmış ki berabersiniz
sevgilinle birbirinizi seviyosanız böyle boş bi kuruntu icin kaybetme onu sonra çok daha üzülürsün neden böyle yaptım diye
sadece kendini biraz daha iyi hissetmeye ihtiyacın var.kilo almalısın bence ben de senin gibi çok zayıfım ve kötü durduğunu düşünüyorum orantılı olsa bile.bence burdan başla oldukça değişirsin.saç makyaj kıyafet konularını da zevkine göre yeniden gözden geçirebilirsin sonraaa doğğruuu sevdiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?