- 3 Haziran 2023
- 1.273
- 5.101
- 25
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Benim Güneş Koç,Jüpiter Koç, Şans noktası Koç karşıt burcum olduğu için sanırım hep Terazi erkekleri denk geliyor. Gerçekten kibar,beyefendi erkekler ama Koç kadının yanında yaşlanıyorlarTerazi olmanızdan kaynaklı bence. Teraziler hep ortacı sivri ve sert yönleri olmayan insanlar.
Lütfen ben masum bir Koç kadınıyımSakura postlarından senin koç oldugnu anlamıştım hemşirem.
Bende tam tersiOğlak burclarini son derece çıkarcı bulurum işine gelene kadar en iyi en güzel sözleri söyler, sonra bir bakmışsın yok olmuş. Akrep zaten yalan makinesi. Balık burcunu severim, çok merhametliler arada bir dengesizlikler tutuyor aynı terazi gibi ama ben çok severim
Ben koç akrep aslan erkeklerini seviyom. Flörtler hep öyleydi, halihazırda herifim de aslan evde hep bi entrika savaş beyin fırtınası egemenlik yarışı kdkdkBenim Güneş Koç,Jüpiter Koç, Şans noktası Koç karşıt burcum olduğu için sanırım hep Terazi erkekleri denk geliyor. Gerçekten kibar,beyefendi erkekler ama Koç kadının yanında yaşlanıyorlar
Bende yok hırslı yok şöyle kötü yok boyle kötü halini gormedım acıkcasıOğlak efsanedir ya. Kendimden biliyorum:)
Bebeklim sen tam oğlaksın bilge kahin.Bende Bi hırslı yok şöyle kötü yok boyle kötü halini gormedım acıkcası
Ve hıc bır oglak tanıdıgımda çöp değildi
Değişiğizdir kabul, standart olmak istemezdim zaten
Boklamadın demi kızBebeklim sen tam oğlaksın bilge kahin.
Maalesef benim de Mars akrep burcunda. Sevgili,flört olarak akrep de denk geliyor ama akılları fikirleri başka yerde olduğu için ortak noktayı bulamıyoruzBen koç akrep aslan erkeklerini seviyom. Flörtler hep öyleydi, halihazırda herifim de aslan evde hep bi entrika savaş beyin fırtınası egemenlik yarışı kdkdk
Oluyoruz evet. Sinirlenince hemen boynum kızarır, tepeme ateş çıkar, başım ağrır ama bizde akrepler gibi intikam alma olayı yoktur. 5,10 dakika sonra unutur kendi hayatımıza devam ederiz. Ben şimdiye kadar hiç aylarca sinsi,sinsi plan yapan,intikam alan koç görmedim ya biz direkt hayatımızdan çıkarırızHatta bu konuyla ilgili bir bilimsel çalışma yapmışlardı. Seri katiller ağırlıklı olarak su grubundan çıkıyor. Manipülasyon,gözyaşını iyi kullanıyorlar. Koçlar genelde ani kavga eder. Allah özellikle koç burcu oğlu olanlara sabır versin Koç kadını olarak koç erkeği çekilecek dert değil diyorum.
Yok yaw oğlaklar bilge kahindir. Ha biraz cimrilikleri yok değildir o ayrıBoklamadın demi kız
Benimkide aslanBen koç akrep aslan erkeklerini seviyom. Flörtler hep öyleydi, halihazırda herifim de aslan evde hep bi entrika savaş beyin fırtınası egemenlik yarışı kdkdk
Amin amin inşaAllahOyyinşallah amin güzel bir doğum olsun, rahat bir doğum olsun inşallah
AA ben har vurup harman savuruyorum bılıyo musunYok yaw oğlaklar bilge kahindir. Ha biraz cimrilikleri yok değildir o ayrı
Aa biz de severiz o işleri ama tez sıkılıyruz işte. Seni bilmiyorum ama ben zeki, hırsları tutkuları sivri yönleri olan adamları sevdim hep.Keşke paraya değer veren tutumlu kova sevseydim ama olmadıMaalesef benim de Mars akrep burcunda. Sevgili,flört olarak akrep de denk geliyor ama akılları fikirleri başka yerde olduğu için ortak noktayı bulamıyoruz
Bebeklim sen oğlaktan istifa etAA ben har vurup harman savuruyorum bılıyo musun
Geliyor tabi gelme mi ama işte o halini seviyorum bi yandan sanki ben normalim de kskdkdBenimkide aslan
Kafasını duvara sürtesin gelıyor mu
Benim lisede bir Oğlak kız arkadaşım vardı. Kalem tıraşını bana vermemişti, yıllar geçti ben bu olayı hâlâ atlatamadım. Kız resmen bende kalem tıraş travması oluşturduAA ben har vurup harman savuruyorum bılıyo musun
Hahhahshs vermez hemşirem vermez oğlağın malı cok kıymetlidir.Benim lisede bir Oğlak kız arkadaşım vardı. Kalem tıraşını bana vermemişti, yıllar geçti ben bu olayı hâlâ atlatamadım. Kız resmen ben de kalem tıraş travması oluşturduYıllar sonra instagramdan takip isteği attı şimdi takipleşiyoruz ama kız benim aklımda hâlâ öyle kalmış
Yaylara nazar değebilir onlar yemeyi,içmeyi,gezmeyi severler ama Yaprak Dökümü Fikret modunda takılan başak erkeklerine neyin nazarı değebilir kiBir de başaklar ve yaylar nazardan hastalıktan cok korkuyorlar. Bu da tecrübem kskdm