Ön yargili olduğunuz burclar var mı? 😃

Kova tanıdıklarım haset
Yengeç burcu oncelikle melek sonra seni rakip görüp kıskanıyor
Balıklarda kıskanç
Terazi erkeği kiskandirmaya çok çalışırdı ama kiskanmazdi o huyunu hiç sevmezdim
İkizler ise bir gün çok iyi öbür gün ben yokum sanki kacingan baglanmada olabilir
ben de kendi deneyimlerime göre yorumlar yaptım

41 yaşındayım

10 firma değiştirdim

sanıyorum 12 farklı şehirde yaşadım

2 evlilik ve sevgililer

kalabalık sülale

iş çevresi....

ikizleri sevmem. hayatıma tek bir ikizler almışlığım yok. taaaa kiiiii esimle evlenene kadar 😂 esim ikizler 🙄😂 ama tatlı ikizler yani. bütün ikizlerden farklı bence (kendimi kandırmaya çalışırken ben) 😂 ayrıca ben oğlağım. yani iki uçtaki insan nasıl anlaşıp evlendik şaşırıyorum. normalde aslan, terazi, balıklarla iyi anlaşıyorum.
Eşinizin ikizler yükseleni ne

Ya lütfen "burclara inanmak sacma, burclara göre insan seçilmez" diyenler bir çekilsin. Sorum inanıyor musunuz değil canlarım 😃 ben mesela akrep burçlarını asla sevemiyorum ama saygı duyuyorum. Akrep burçlarının genel olarak çok kolay yalan söylediğini ve rahatsız edici olduklarını düşünüyorum. Yengec, Boğa ve Balık, Aslan kadınlarını çok seviyorum.
İki tane koç burcu yakın (zannettiğim) arkadasımla ebedi yollarımızı ayırdık..Yok ben anlaşamıyorum onlarla ..Yay burcuyum buarada🙇‍♀️

ikizler erkosundan nefret 👹 sevgilimin burcu aslan ben de aslanım gayet iyiyiz biraz inatlıklar oluyor tek, bi de çok odun 😂 acaba aslan burcu özelliği mi bu. onun yükselen akrep benim balık 🙄

X