- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.469
- 41
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
ben de kendi deneyimlerime göre yorumlar yaptımKova tanıdıklarım haset
Yengeç burcu oncelikle melek sonra seni rakip görüp kıskanıyor
Balıklarda kıskanç
Terazi erkeği kiskandirmaya çok çalışırdı ama kiskanmazdi o huyunu hiç sevmezdim
İkizler ise bir gün çok iyi öbür gün ben yokum sanki kacingan baglanmada olabilir
Sizin burcunuz nedir merak ettimben de kendi deneyimlerime göre yorumlar yaptım
41 yaşındayım
10 firma değiştirdim
sanıyorum 12 farklı şehirde yaşadım
2 evlilik ve sevgililer
kalabalık sülale
iş çevresi....
ikizlerSizin burcunuz nedir merak ettim
Benim görüştüğüm kişide ikizlere başak etkili ayı kovadaikizler
yazmıştım :)))
yükselen başak
yaş 41.
kadın
bunların hepsi burçlara etki eden önemli özellikler oluyor :)))
Oğlak erkeği sevmem (eşim oğlak) kadınıda ketum ve aşırı hırslı oluyor sevemiyorum.
Bendeki inatçı değil hemen her şeyi kabul eder ama aşşırı benim dediğim doğrudurcu bu inat olur mu?İnatçılığı unutmuşsunuz bir oğlak olarak
Benim görüştüğüm kişide ikizlere başak etkili ayı k
erkek cok degısır tum burclarda. ama ozellıkle ıkızler erkegı amanınnn kacın durumunda ınsanlarBenim görüştüğüm kişide ikizlere başak etkili ayı kovada
Ben kacasim gelmiyorerkek cok degısır tum burclarda. ama ozellıkle ıkızler erkegı amanınnn kacın durumunda ınsanlar
ben ıkızler olarak bıle ıkızler erkegıne asla derim yani :)))
kaç zaten :)))Ben kacasim gelmiyor
Banada tanıdık gelmişti. Bana da kız yazmıştı aramızı düzelt diyeYaaaBenim kuzenim aslan burcu erkeği, kız bana yazmıştı en son çaresizlikten. Haklısın
Eşinizin ikizler yükseleni neikizleri sevmem. hayatıma tek bir ikizler almışlığım yok. taaaa kiiiii esimle evlenene kadaresim ikizler ama tatlı ikizler yani. bütün ikizlerden farklı bence (kendimi kandırmaya çalışırken ben) ayrıca ben oğlağım. yani iki uçtaki insan nasıl anlaşıp evlendik şaşırıyorum. normalde aslan, terazi, balıklarla iyi anlaşıyorum.
Toprak gubu konusjr baya annem oğlak ondan biliyorjm babam ikizlerHıc anlamam ki
Ay cok konusurum ben
Bir cene masallah, ben kendimi cekemem dınlesem
hiç haberim yokEşinizin ikizler yükseleni ne
İki tane koç burcu yakın (zannettiğim) arkadasımla ebedi yollarımızı ayırdık..Yok ben anlaşamıyorum onlarla ..Yay burcuyum buaradaYa lütfen "burclara inanmak sacma, burclara göre insan seçilmez" diyenler bir çekilsin. Sorum inanıyor musunuz değil canlarımben mesela akrep burçlarını asla sevemiyorum ama saygı duyuyorum. Akrep burçlarının genel olarak çok kolay yalan söylediğini ve rahatsız edici olduklarını düşünüyorum. Yengec, Boğa ve Balık, Aslan kadınlarını çok seviyorum.