Arkadaşımın annesi yok. Ben bu yüzden hep şefkat içindeydim ona. Yani önceleri de hani bazen oluyordu. Susuyordum, görmezden geliyordum. Konuyu değiştiriyordim. Önceleri böyle değildi ama gittikçe artırdı. Gittikçe artınca da artık dayanamadım.Bu kadar dalga ve hakarete nasıl izin verdiniz arkadaşınıza ben hayretler içindeyim.
Hayır ailemle alakalı bir durum değil aslında. Olayın başlangıcı arkadaşımın ablamı haksız olduğu bir konuda azarlamasindan kaynaklanıyor. Nişanlımin ailesi ile de annesine 250 bin çekip annesine vermek için ev almak istemesi ve annesinin her şeyime karışması sonucu bozuldu.Bu arkadaşta nişanlında ailevi sebep yüzünden sorun yaşamışsın.
Ailen baskıcı mı ?
Nasıllar ?
Olayı bilmediğim için sadece bu kadar yorum yapabiliyorum.
Bir süre sonra zaten izin veremedim. Mesafe koydum ve sonuç böyle oldu.Anlamadığım şey aileme laf etti nişanlanacağım kişiye laf etti eleştirdi hep demişsiniz. Buna nasıl izin veriyorsunuz?
Geçmiş olsun canımHayır ailemle alakalı bir durum değil aslında. Olayın başlangıcı arkadaşımın ablamı haksız olduğu bir konuda azarlamasindan kaynaklanıyor. Nişanlımin ailesi ile de annesine 250 bin çekip annesine vermek için ev almak istemesi ve annesinin her şeyime karışması sonucu bozuldu.
Canım teşekkür ederim zaten sildim hepsini de. Sizin de güzel yorumlarınız beni bir nebze de olsa rahatlattı. Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin hoşçakalın.Nealakasivarya gucci A Albatrosanda
kızlar yorumumun neyini begenmediniz
konunun ilk yazılış şeklini görseydiniz emin olun aynı tepkiyi sizde verirdiniz
bu düzeltilmiş hali ,
Silmek yasak yalnızCanım teşekkür ederim zaten sildim hepsini de. Sizin de güzel yorumlarınız beni bir nebze de olsa rahatlattı. Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin hoşçakalın.
Silmedim düzenledim canım.Silmek yasak yalnız
Ilk sayfada konunuzun düzenlenmiş hali değil teşekkürünüz var.Silmedim düzenledim canım.
Silmedim düzenledim canım.
Yorum yazan, değerli fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Iyi kalın mutlu kalın.
Önce yazdığımda çok acele ve sıkıntılı bir anımda yazdığımdan dolayı çok bozuk cümleler ve anlaşılmayan ifadeler ile doluydu yazım. Sonradan düzelttim.
Herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Iyi güzel günler görün inşallah.
Benim cevabıma bak anlarsın konuyuBen konuyu çok merak ettim ya silinmiş yetişemedim kimse de alıntıyla cevaplamamış, neydi ki konu çatlıycam
Kuzu senin cevabı da görmedim tanıdık bakındım göremedimBenim cevabıma bak anlarsın konuyu
Buldum anladım konuyu oh rahatladım merakım gitti tişikkirlir sipirminSevgilinle ayrılmışsın, Arkadaşınlada ilişkini kesmişsin Eee sane ne oluyor ki!?
İsteyen istediğini takip edemez mi?
Senin aracılığınla tanışmış olmaları sen arada yokken arkadaş olamaıyacakları mı demek oluyor?
Arkadaşlarım sayesinde tanıştığım bir kaç arkadaş var ve onlar şuan tanışmamıza vesile olan arkadaşlardan daha yakınlar...
Şu kafaları bir değiştirsek vallahi ülkece 500 sene ileri gidicez ama yok yani
Konuyu yazdım canım bakabilirsiniz. Ben içerikten silinmesinin yasak olduğunu bilmiyordumKonu nerde
Herk3siin kendimiz gibi düşünmesini sağlayamayiz böyle sukretmeye devam et ve daha iyi arkadaşlıklar edin!Arkadaşım ile on iki senedir arkadaştık. O nişanlandıktan sonra bana çok farklı davranış başladı. Ailem ile sıkıntılı dönemler oldu. Ablamı azarlamisti. Ve o zamandan sonra bana sürekli laf sokmaya başladı. Ondan bir ricada bulunduğumda beni resmi nikahına gelmediğim için kıskançlıkla itham etti. Ve ağza alınmayacak hakaretler etti. Aslında onunla sadece arama mesafe koymak istemiştim. Ama sadece o ricamdan sonra ağza alinmayacak hakaretler etti. Üstelik de benim nişanımin bozulduğunu bile bile. Konu bu.
Önce yazdığımda çok acele ve sıkıntılı bir anımda yazdığımdan dolayı çok bozuk cümleler ve anlaşılmayan ifadeler ile doluydu yazım.
Herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Iyi güzel günler görün inşallah.