On iki yıllık arkadaşım nişan arefesinde işimin bozulması... Tepkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki söylediniz mi arkadaşınıza gelemiyorum diye. Anlattınız mı samimiyetle durumunuzu? Yoksa duydu,biliyor ne de olsa mı dediniz?
Bilemedim,yakın arkadaşımsa benden hesabımdan birilerini silmemi rica edecek kadar yakın,ben bu samimiyeti beklerdim en azından.
Hamileliğimin son zamanlarında uzun zamandır görüşemediğim ama sevgimden birşey kaybetmedigim bir arkadaşım evlendi, suyum azdı,doktorum istirahat vermişti,hatta tatili iptal ettirdim bu sebeple gitmedim,ama düğüne 1 saat uğradım,takısını takıp döndüm ona rağmen durumumu anlatıp kalamadığım için özür dileyerek ayrıldım.
Şimdi arkadaşım gelmese benim özel bir günüme,kırılma hakkim var dibine kadar ama durumunu anlatır,sebebini samimiyetle söyler,üzülürüm tabi ki ama kırılmam,gücenmem.
Tabi ki dedim benim işim bozulabilir gelemeyebilirim demiştim. Ki kız istemesine nişanına ailem izin vermediği halde gittim.

Bir daha okuyun...

heh işte bak ne güzel anlatmışsın derdini , düzeltme için ben teşekkür ederim

konuna gelecek olursam inan herkesin bu tarz arkadaşları oluyor benım arkadasım ben bekardım
kendisi nişanlıydı ve nişanlısını benden kıskandıgı için benle görüşmeyi kesti biliyormusun ,
15 senedir onunla küsüm ama onun bütün ailesiyle takipleşir görüşür yazışırım ,

annesi bırak o akıllıyı der , o yüzden yoluna bak ataman olmuş ne güzel ne mutlu sana ,

heh işte bak ne güzel anlatmışsın derdini , düzeltme için ben teşekkür ederim

konuna gelecek olursam inan herkesin bu tarz arkadaşları oluyor benım arkadasım ben bekardım
kendisi nişanlıydı ve nişanlısını benden kıskandıgı için benle görüşmeyi kesti biliyormusun ,
15 senedir onunla küsüm ama onun bütün ailesiyle takipleşir görüşür yazışırım ,

annesi bırak o akıllıyı der , o yüzden yoluna bak ataman olmuş ne güzel ne mutlu sana ,
Çok teşekkür ederim. Ben sadece belki hani onun o tavırları düzelir benim halim düzelir ve eskisi kadar olmasa da arkadaşlığımız devam eder diye düşünmüştüm. Yoksa Instagramdan hiç eklemezdim. O yüzden o kişiyi çıkarmasını istemiştim.

Çok teşekkür ederim. Ben sadece belki hani onun o tavırları düzelir benim halim düzelir ve eskisi kadar olmasa da arkadaşlığımız devam eder diye düşünmüştüm. Yoksa Instagramdan hiç eklemezdim. O yüzden o kişiyi çıkarmasını istemiştim.

arkadasını çıkarma ama pasife al hiçbir paylaşımını görme ama arkadaş kal ,
sana huzur verenleri arkadş olrak al hayatına

arkadasını çıkarma ama pasife al hiçbir paylaşımını görme ama arkadaş kal ,
sana huzur verenleri arkadş olrak al hayatına
O ricam üzerine bana çok fazla hakaret etti. Çok çirkin şekilde hakaret etti. Ummadığım şeyler benim ellerim titredi ben hiç bir şey yazmadım.

Bir daha okur musunuz?
Okudum, arkadasın bes para etmez.
Hayatından kazı onu, tozu kalmasın ve ısın olmasın bır daha. Tavrı falan duzdlmez arkadasının kotu bırı cunku.
Mumkumse dedıgım gıbı kazı onu sadece kusme. O gelse sen barısma oyle dıyım

Atanmıssın gozun aydın, sımdı yepyeni bir hayat basliyor senın ıcın.
Ona adapte ol. Ve hayatına bak.
Ilıskıler biter, bırı gider bırı gelir hayat boyle.

Yeni ıs yeni cevre demek.
Sana cok ıyı geleceğine emınım

O
Ben sizi anladım anlamayanlar neyini anlaamdk merak ettim. Boşverin ya dostun sadakatlisi nadir bulunuyor insanlar iyi gününüzde yanınızdayken kötü gününüzde ortadan kayboluyor bide üstelik kendi iyi günlerine acınızdan katılamadığınızda sizi kıskanç ilan ediyorlar bu hep böyle. Atanın yolunuza bakın ben de öğretmenim hayatınızı yaşayın mis gibi Kazandığınız helal paranızın tadına varın o arkadaşınız da eşinin parasıyla hava atsın anca
Onun hiç bir şeyi ile dalga geçmedim ama bana ettiklerinden bıkmış usanmistim. Sürekli azarlama sürekli dalga. Biraz düzelir diye mesafe koymuştum ama direkt yok saymadım o yüzden zaten o ricada bulundum.

Berbat bir insandan kurtulmuşsunuz tebrik ederim. Benzer şekilde 18 yıllık arkadaşlığımı bitirdim ben ki kendisine kocasını bulan insan benim. İnsanların pislikleri kendini güvene alınca çıkıyor. Bende de öyle oldu sizde de. Evlenmiş kendini güvene almış ya tamam,siz bitmişsiniz. Dost değil asalakmış aslında. Hiiiiç üzülmeyin. 6 yıl oldu ben bağlarımı koparalı çokta mutluyum.

Bu konudan çok daha önemlisi çok çok tebrik ederim. Atanmışsınız ve mesleğinize başlayacaksınız. Yaşınız daha genç lütfen keyfini çıkarın 😊

Berbat bir insandan kurtulmuşsunuz tebrik ederim. Benzer şekilde 18 yıllık arkadaşlığımı bitirdim ben ki kendisine kocasını bulan insan benim. İnsanların pislikleri kendini güvene alınca çıkıyor. Bende de öyle oldu sizde de. Evlenmiş kendini güvene almış ya tamam,siz bitmişsiniz. Dost değil asalakmış aslında. Hiiiiç üzülmeyin. 6 yıl oldu ben bağlarımı koparalı çokta mutluyum.

Bu konudan çok daha önemlisi çok çok tebrik ederim. Atanmışsınız ve mesleğinize başlayacaksınız. Yaşınız daha genç lütfen keyfini çıkarın 😊
Üç yıldır atanmak için türlü sıkıntılar çektim ve hep bu anı hayal ettim. Bu olaylardan sonra zerre heves ve isteğim kalmadı. Her şey kursağımda kaldı. O arkadaşım için neler yaptığımı bilseniz keşke. Her zor durumunda yanında oldum ama o nisanlandiktan sonra bana karşı o kadar kırıcı dalga geçer alay eder ailemle konuştuğum kişiyle... hale geldi ki artık dayanamadım. Her gün onun için ağlıyordum. Sonunda dayanamadım ve biraz mesafe koyarsam belki düzelir diye düşünmüştüm. Kendime kızdığım nokta neden ondan o ricada bulundum. O Kadar pişmanım ki neden tamamen bitirmedim de o hakaretleri işittim.

Kimsenin edebi bir dil beklediği yok. Bir çıkın kendiniz okuyun yazdıklarınızı. Bir bütünlük, akıcılık yok. Sizden beklenen anlaşılır yazmanız sadece.
Bir daha okur musunuz? Kusura bakmayın farkına varmadan kötü bir anımda yazmıştım onu.

Ben sizi anladım anlamayanlar neyini anlaamdk merak ettim. Boşverin ya dostun sadakatlisi nadir bulunuyor insanlar iyi gününüzde yanınızdayken kötü gününüzde ortadan kayboluyor bide üstelik kendi iyi günlerine acınızdan katılamadığınızda sizi kıskanç ilan ediyorlar bu hep böyle. Atanın yolunuza bakın ben de öğretmenim hayatınızı yaşayın mis gibi Kazandığınız helal paranızın tadına varın o arkadaşınız da eşinin parasıyla hava atsın anca
Canım çok teşekkür ederim güzel yorum için. Bir daha yazdım bir bakar mısınız yeniden.

Valla hiç üzülmeyin. İster 12 yıllık olsun ister 1 yıllık. Bazı kadınlara (ki bunlar genelde sonradan görmeler) evlenip de mal mülk sahibi olunca, iki altın takılınca bi havalar geliyor. Kadını tanıyamıyorsunuz. Arkadaşınıza da olan bu. Bu tipler ezikken sesleri çıkmaz hallerinden yakınır ama eli azıcık para görünce başkalarını ezmeye kalkar.

Tek övüneceği şey nişanlısı olduğu için sizinkini de hakir görmüş, ailenizle de kavgası olunca size kin gütmüş.

Siz haklısınız da ben şu ifadeye çok takıldım: işim bozuldu ne demek? Ticaret yapıyordunuz da battınız mı, yooo. Bir tek bana mı itici geldi bu ifade?

Siz haklısınız da ben şu ifadeye çok takıldım: işim bozuldu ne demek? Ticaret yapıyordunuz da battınız mı, yooo. Bir tek bana mı itici geldi bu ifade?
Yok yani hani nişanlı değildim Nisan işim vardı o bozuldu. O kelimeyi ticari bir anlamda kullanamadım. Nişan işim ya da nişanlanma olayım...

arkadaşım ve ailemin kavgası nasıl olur ki

yani arkadaş ve aile aynı cümle içinde en fazla düğünde cenazede vs gelir gibi

mesafe candır

kesin ilişkiyi olsun bitsin

Bu kadar dalga ve hakarete nasıl izin verdiniz arkadaşınıza ben hayretler içindeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X