On iki yıllık arkadaşım nişan arefesinde işimin bozulması... Tepkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizi anladım anlamayanlar neyini anlaamdk merak ettim. Boşverin ya dostun sadakatlisi nadir bulunuyor insanlar iyi gününüzde yanınızdayken kötü gününüzde ortadan kayboluyor bide üstelik kendi iyi günlerine acınızdan katılamadığınızda sizi kıskanç ilan ediyorlar bu hep böyle. Atanın yolunuza bakın ben de öğretmenim hayatınızı yaşayın mis gibi Kazandığınız helal paranızın tadına varın o arkadaşınız da eşinin parasıyla hava atsın anca

Hayır elimi belime koyup yazmadım, yorum yazarken genelde bu hitabı kullanırım. Sizi kırdı isem özür dilerim. Iyi bir süreçten geçmiyorum af edersiniz.

kırılacak affedilecek bir şey yok, rahat olun. bakın sakin kalmazsanız düşünceleriniz öyle iç içe geçerki anlamsız düşünmeye, davranmaya başlarsınız. kendinizi de ifade edemezsiniz. herkesin nasıl karakterde olduğunu görmüşsünüz. zor ama çok faydalı bir sınav olmuş size. atandım gidiyorum diyorsunuz ne şanslısınız yeni bir başlangıç sizi bekliyor. ağlayın rahatlayın, önünüze bakın. çok güzel günler sizi bekliyor bunu düşünün hep.

Bir an öyle paldır küldür yazdım, ardına da bakamadım. Keşke kontrol etseydim. Çok teşekkür ederim canım. Arkadaşım ile ailem arasında sıkıntı oldu. Ben aslında onun yanında olduğumu hep gösterdim. Yeri geldi ailemi karşıma aldım ama o zamandan sonra bir türlü bana eski sadakati ile davranmadı. Arkadaşım olduğu için de sesimi çıkarmadım. Susan bir insan değilim her şeye. Ama arkadaşım olduğu için değer verdiğim için sustum. Ben yataktan dahi çıkamazken onu kıskanmakla itham etti beni. Oysaki zerre bile hayatının kıskanılacak noktası yok. Asla ve asla ve üstüne nisanlanacagim kişiden neden ayrıldığımı dahi bilmeden 'gerçek yüzünü görmüş de bırakmış' diye hakaret etti.

Haklısınız.

Edebi dil aramiyoruz. Anlatımınız yalın olsun bozuk olmasın kâfi. Okuduğumu anlamakta güçlük çektim. O derece ifade ve anlatım bozuklukları mevcut. Bir Türkçe öğretmeninden beklemiyor insan bunları.

İkisinden de kurtulmuşsunuz. Önünüze bakın. Daha gençsiniz. Boş insanlarla vakit kaybetmeye değmez.

Ben az çok anladım konunu, ilk o arkadaşınla eski nişanlın evlendi sandım ama konu eski arkadaşının sana hakaretleri aşağlamaları ve nişanı attığın için kötüyken böyle davranması..
Şunu bilir şunu söylerim kendine kural edin SENİ ÜZEN KİM VARSA HAYATINDAN ÇIKAR.
Hele de üzen kişi ile kan bağın yoksa hiç önemseme bunu çok ciddi diyorum kimse senin canından moralinden psikolojinden daha önemli değil.
Onlar hayatlarına mutlu devam ederken sen neden yıpranasın sen bu dünyaya onların hakaretlerini aşağlamalarını dinlemeye gelmedin bunu kafana kazı !
Ayrıca o kıskançsn vs dedi diye öyle mi olucaksın illa bırak küçük insanların avuntusu.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim canım. Bir şey soracağım bu paylaşımı silebilmenin imkanı var mı? Arkadaşlar haklı söylüyor gerçekten yazdıklarım karmakarışık...

Haklısınız. Bu yazıyı silebilmenin bir imkanı var mı? Utandım kendimden.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim canım. Bir şey soracağım bu paylaşımı silebilmenin imkanı var mı? Arkadaşlar haklı söylüyor gerçekten yazdıklarım karmakarışık...
Silmek yasak düzenlemek serbest
Yazdığın konu kısmına gel hemen altında ... var oraya tıkla düzenle seçeneği var konunu güzelce baştan anlaşılır şekil de düzenleyebilirsin

Sen kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun, o var olabilmek için bir erkeğe muhtaç anladığım kadarıyla. Kıskanmış.

Teşekkür et, seni kendisi gibi bir haset fesattan kurtardığı için. Üç günlük mesele değil bu, resmen bekliyormuş içindeki zehri kusmak için.

Edebılık ve sus degıl imla ve anlasilir cumleler kurmaktan bahsetmısler.
Bu arada kimsenin kımı takip ettıgıne karısamayız, hele de küs oldugumuz bırınden boyle bisey istemeye hakkımız yok.

Ben de bir kaç defa okuduktan sonra anladım ilk cümle hatalı galiba "Nişanım olmak üzere iken bozulmuştu karşı tarafın ailesi için yüklü miktarda kredi çekmek istemesi ile"
Hayatından çıkarmışsın artık onları düşünme ve kafana takma kendi hayellerine ve hedeflerine odaklan yeni evlenenlere noluyor bilmem hepsinde de bir "herkes beni kıskanıyor herkes mutlu olmamı istemiyor " edası boşver salla gitsin

hayyyy ağzını seveyim arkadasım senın

inan okudugumdan hiççççç birşey anlamadım ,

birde ögretmenmiymiş vayy çocuklarımıza vayyy

Siz kırılmışsınız kendinizce yanlış anlamadıysam sizin sevgilinizi silmediği için tamam ama o da kırılmış olamaz mı nikahına gitmediğiniz için? Çok fena bir durumda hasta vs degilseniz gidip görünüp dönmeniz gerekirdi.
Diğer konulara birsey diyemem zira sonradan degismez insanlar bu demek oluyor ki hep böyleydi arkadaşınız,fıtratı bu,siz sonradan rahatsız olmuşsunuz sanki.

Canım o süreçte ben yatakta idim çok kötü idim. Hatta halimi başka arkadaşımdan duymuştu. Iki gün yataktan çıkamadım. Bilmiyorum gidebilir miydim ama gidemedim hiçbir şekilde. Üstelik kız isteme merasimine nişanına dahi ailem izin vermediği halde çıktım gittim. Sadece resmi nikahına gidemedim durumumdan ötürü.

Peki söylediniz mi arkadaşınıza gelemiyorum diye. Anlattınız mı samimiyetle durumunuzu? Yoksa duydu,biliyor ne de olsa mı dediniz?
Bilemedim,yakın arkadaşımsa benden hesabımdan birilerini silmemi rica edecek kadar yakın,ben bu samimiyeti beklerdim en azından.
Hamileliğimin son zamanlarında uzun zamandır görüşemediğim ama sevgimden birşey kaybetmedigim bir arkadaşım evlendi, suyum azdı,doktorum istirahat vermişti,hatta tatili iptal ettirdim bu sebeple gitmedim,ama düğüne 1 saat uğradım,takısını takıp döndüm ona rağmen durumumu anlatıp kalamadığım için özür dileyerek ayrıldım.
Şimdi arkadaşım gelmese benim özel bir günüme,kırılma hakkim var dibine kadar ama durumunu anlatır,sebebini samimiyetle söyler,üzülürüm tabi ki ama kırılmam,gücenmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…