Haklısınız düşüncelerini değişmeye çalışmam ama şu an daha iyi anlıyorum m aslında nisanlimin kardeşi değil ben arkadaşımdan tiksinmisim. Zaten keşke aklim başımda olsaydı da demeseymisim o kişiyi geçmiş günlerin hatrina da olsa affetmeye çalışmasaymisjm. Sadece şunu bilin. Başka bir kadınla evli olan babasını nişanlanacagim kişinin açık giyimli olan teyzelerine yakışırdı. Babamın gözü bayram eder dedi sizin kınada. Ve hala takiplesmeye devam ediyordu neden peki? Neyse zaten beni ne alakadar ederdi. Beni rahatsız eden şey buydu. Olayın derinlerinde daha çirkin laflar vardı ki zaten o yüzden mesafe koymaya çalışmıştim. Bilmiyorum belki de nisanlanacagim kişiye kıyamamisim o psikoloji ile ama doğru beni alakadar etmezdi. Güzel günler görün hoşçakalın.Sevgilinle ayrılmışsın, Arkadaşınlada ilişkini kesmişsin Eee sane ne oluyor ki!?
İsteyen istediğini takip edemez mi?
Senin aracılığınla tanışmış olmaları sen arada yokken arkadaş olamaıyacakları mı demek oluyor?
Arkadaşlarım sayesinde tanıştığım bir kaç arkadaş var ve onlar şuan tanışmamıza vesile olan arkadaşlardan daha yakınlar...
Şu kafaları bir değiştirsek vallahi ülkece 500 sene ileri gidicez ama yok yani
Son düzenleme: