Canım Türkçe öğretmeniyim. Şu durumumda yazdığım yazıyı edebi ve süslü bir dille yazamadığım için çok özür dilerim. Zira evlilik hayalleri kurarken, bu sıkıntılı süreçte on iki yıllık arkadaşımdan ağır hakaretler işitirken ve ağlamaktan, uykusuzluktan gözlerim şişmişken çok özür dilerim bu yazımı sizin istediğiniz gibi edebi bir dille yazamadım.ne öğretmenisiniz? bir öğretmen nasıl derdini bu kadar anlatamaz merak ettim. yaşadıklarınızı öyle yazmışsınız ki konuya odaklanamadım ben. lütfen görevinize başlayana kadar bol bol kitap okuyup hitap yeteneğinizi geliştirin.
Canım Türkçe öğretmeniyim. Şu durumumda yazdığım yazıyı edebi ve süslü bir dille yazamadığım için çok özür dilerim. Zira evlilik hayalleri kurarken, bu sıkıntılı süreçte on iki yıllık arkadaşımdan ağır hakaretler işitirken ve ağlamaktan, uykusuzluktan gözlerim şişmişken çok özür dilerim bu yazımı sizin istediğiniz gibi edebi bir dille yazamadım.
Kimsenin edebi bir dil beklediği yok. Bir çıkın kendiniz okuyun yazdıklarınızı. Bir bütünlük, akıcılık yok. Sizden beklenen anlaşılır yazmanız sadece.Canım Türkçe öğretmeniyim. Şu durumumda yazdığım yazıyı edebi ve süslü bir dille yazamadığım için çok özür dilerim. Zira evlilik hayalleri kurarken, bu sıkıntılı süreçte on iki yıllık arkadaşımdan ağır hakaretler işitirken ve ağlamaktan, uykusuzluktan gözlerim şişmişken çok özür dilerim bu yazımı sizin istediğiniz gibi edebi bir dille yazamadım.
Çünkü can acım ile yazdım. Bir şey öğrendim ama teşekkür ederim. Ne olursa olsun yazımıma dikkat etmeliyim.yok ama konunuz edebi olmamaktan ziyade anlasilamiyor gercekten.
Ben normalde bu sekildeki yorumlari begenmem ama,
insanin derdi var cok takilmamak gerekir derim de,
derdiniz hic anlasilmiyor, kusura bakmayin.
Diğer hiçbir arkadaşım ile sorunum yok. Ailem ile de basit ev kavgaları... O arkadaşım ile artık tavırlarından rahatsız olduğum için artık o kadar yakın olmak istememiştim. Eskisi gibi gece gündüz sohbet etmek istemedim. Öyle bir hale geldi ki ben konuştuğum şeyleri yazdığım mevzuları kızar mi dalga geçer mi diye düşünmeye başlamıştım. Bu yüzden onunla bağını koparmaya çalıştım. Bu arada oraya yanlış yazmışım. Nişanlanmak istediğim kişi değil kardeşini çıkarmasını rica etmiştim.ailenizle diğer arkadaşlarınızla aranız nasıldır?
12 yıllık arkadaş durduk yere böyle şeyler söylemez sadece o kişiyi çıkar dediniz diye? mutlaka bir geçmişi olmalı söylediklerinin.
ailenizle diğer arkadaşlarınızla sorunsuz geçinebiliyor musunuz?
Ama bence de biten bir arkadaşlıktan rica gereksiz olmus. Hiç umursamamalıydınız.Diğer hiçbir arkadaşım ile sorunum yok. Ailem ile de basit ev kavgaları... O arkadaşım ile artık tavırlarından rahatsız olduğum için artık o kadar yakın olmak istememiştim. Eskisi gibi gece gündüz sohbet etmek istemedim. Öyle bir hale geldi ki ben konuştuğum şeyleri yazdığım mevzuları kızar mi dalga geçer mi diye düşünmeye başlamıştım. Bu yüzden onunla bağını koparmaya çalıştım. Bu arada oraya yanlış yazmışım. Nişanlanmak istediğim kişi değil kardeşini çıkarmasını rica etmiştim.
Canım Türkçe öğretmeniyim. Şu durumumda yazdığım yazıyı edebi ve süslü bir dille yazamadığım için çok özür dilerim. Zira evlilik hayalleri kurarken, bu sıkıntılı süreçte on iki yıllık arkadaşımdan ağır hakaretler işitirken ve ağlamaktan, uykusuzluktan gözlerim şişmişken çok özür dilerim bu yazımı sizin istediğiniz gibi edebi bir dille yazamadım.
Şöyle söyleyeyim görüşmemek değil eskisi gibi olmamak istedim. Her detayımi ayrıntımi onunla paylasmamak... nisanlanmak istediğim kişinin kardeşini çıkarmasını istemiştim. Çok pişmanım keşke tamamen bitirse idim. Dediğiniz gibi hiç rica etmese idimben de konuyu anlayamadim.
Zaten gorusmemeye karar verdiginiz kisinin nikahina neden gidesiniz ki,
sonra da eski nisanlinizi silmenizi istemissiniz,
e hani gorusmemeye karar vermistiniz.
onun disinda hayatta insanin basina her sey gelebilir,
acinizi cekip sonra da yolunuza devam edeceksiniz.
Hayır elimi belime koyup yazmadım, yorum yazarken genelde bu hitabı kullanırım. Sizi kırdı isem özür dilerim. Iyi bir süreçten geçmiyorum af edersiniz.anlaşılır olmamasından bahsetmiştim, bakın bu cevabı nasıl güzel anlaşılır yazmışsınız. cümleleriniz hislerinizi ne güzel anlatıyor, böyle gaza gelmeniz lazım galiba. keşke bana verdiğiniz gibi güzel cevapları 12 yıllık arkadaşınızada verebilseydiniz, içiniz rahatlardı. size böyle hakaretler eden biri için niye bu kadar üzülüyorsunuz, o sizi boşvermiş sizde onu boşverin. birde ben siz diye hitap ederken 'Canım' diye cümleye başlamanız biraz elinizi belinize koyup yazmışsınız havası veriyor. sakin kalın sıkıntı yok.
Bu paylaşımı silme imkanım varsa silmek istiyorum. Sorun bu ise çok af edersiniz.Kimsenin edebi bir dil beklediği yok. Bir çıkın kendiniz okuyun yazdıklarınızı. Bir bütünlük, akıcılık yok. Sizden beklenen anlaşılır yazmanız sadece.