On iki yıllık arkadaşım nişan arefesinde işimin bozulması... Tepkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne duyar kasması ya? Sen önce, cümlenin başını büyük harfle yazmayı öğren .

sizin gibi biriyle muhattap olamam.kavga arıyorsanız yanlış kişiye çattınız.konu sahibiyle gayet medeni bir şekilde anlaşabiliyorum bu benim için yeterli. kendinize başka vazifeler edinin çok sıkılıyorsanız.

Seni kıskanmışta olabilir bence atandığın için.

Canım ilk başta çok bozuk bir Türkçe ile yazmıştım. Çünkü çok üzgün ve ağlarken yazmıştım. Bazı arkadaşlar da haklı olarak anlamadıklarini beyan ettiler. Üstelik de öğretmen olduğum ve o bozuk ve anlaşılmaz yazıyı nasıl yazabileceğim üzerine sohbetler gelişti. Sonra düzelttim ve kısalttım yazımı. Olan bundan ibaret.

Aslında söylemek istediğim çok şey var ama kendime yakıştıramadım m o onları söylerken benim ellerim titredi utandım. On iki yıl dile kolay. Çok teşekkür ederim canım. Dediğimiz gibi yüklerimden kurtuldum. Son zamanlarda gerçekten bana yüktü. Laflarını kaldıramaz hale gelmiştim. Böyle olması hayırlısı oldum inşallah tez zamanda o kişiyi beynimden de çıkarabilirim.

Ayrıca konu silmek yasaktır, düzenleme butonu içeriği silmek ve yeniden yazmak için değil, imla ve yazım hatalarını düzeltmek için kullanılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…