• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ön dişlerim aralanıyor:((

seashell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
12
0
86
İstanbul
merhaba kızlar dişlerimden çok memnundum taa ki aralanmaya başlayıncaya kadar:58: benimde üst ön dişlerim aralanmaya başladı estetik açıdan çok rahatsız oluyorum şimdi iki dişimin arasında siyah bir yuvarlak varmış gibi duruyor tam aralık değilde böyle oyuk gibi kompozit lamine diye bişey okudum netten aranızda yaptırıp memnun kalanlar var mı? Birde bu işlemin ücreti ne kadardır?

canım diş çekimi yaptırdın mı hiç, diş eksiğin var mı? ben dişimi çektirdikten sonra kaymalar başladı benim de ön iki dişimin arası açılmaya başladı :(

diş çekimi falan olmadıda 20lik dişlerim eksik benim çıkmadılar daha daha uzun bir sürede çıkacağa benzemiyorlar:34: onun bi etkisi olabilir mi acaba???

valla şuan 3 tane 20 lik birden çıkartıyorum, 20 lik dişlerin çıkması ağız yapısının değişmesine neden oluyor diye biliyorum ama çıkmamış olması böyle bir etki yapar mı bilemiyorum.

bence öncelikle dişçiye git kontrolden geç,problemin ne olduğunu öğren. sen istemediğin sürece müdahale etmezler zaten... en fazla senden röntgen ister. acı çekmezsin yani :)

merhaba kızlar dişlerimden çok memnundum taa ki aralanmaya başlayıncaya kadar:58: benimde üst ön dişlerim aralanmaya başladı estetik açıdan çok rahatsız oluyorum şimdi iki dişimin arasında siyah bir yuvarlak varmış gibi duruyor tam aralık değilde böyle oyuk gibi kompozit lamine diye bişey okudum netten aranızda yaptırıp memnun kalanlar var mı? Birde bu işlemin ücreti ne kadardır?

aynı sorun bendede var 2 nedeni var bunun 1. gece ağzın açık uyuyorsan , diğeri ise ön üst dişlerinin üstünde bağ dokusu normal olması gerekenden daha aşağıda oldğu için özellikle gülen insanlarda zamanla o kas ön iki dişi ikiye ayırıyor.. estetik operasyona grdiği için biraz pahalı olablıor fiyatları

Back