Sadece ilk cümleni okudum gerisini okumadım, okumayacağım. Sen bu kadın kim deyince ben de sana şarkısını söyledim belki çağrışım yapar diye. Artizlik yapmana gerek yok. : DArkadaş sana diyorum sinirlenmeyeyim dedim yok olmuyor. Sen kimsin de bana bu şekilde hitap edebiliyorsun? Klavye delikanlısı mısın kimsin sen?
Ömür Gedik denilen kadın amacına ulaşmış zaten sizlerin sayesinde. Bi hayli prim yapmış 2 gündür heryerde ondan bahsediliyor. Bu ülkede sizin gibiler olduğu sürece hiç bir meziyeti, artısı, eğitimi, kültürü, mesleği olmayan insanlar işte böyle iki cümlesiyle ünlü olurlar. Siz de oturduğunuz yerden klavye delikanlılığı yaparsınız. İsteyen istediği yerde emzirir yavrusunu size ne, ona ne?? Neden batıyor ki size bu durum? (???) Rahatsız oluyorsan bakmazsın! Ayrıca yok arkadaş ben gerçekten tanımıyorum bu kadını. Kim bu kadın sanayici mi, iş kadını mı, doktor mu, avukat mı, siyasetçi mi yoksa sanatçı mı? Bilmiyorum.
Peki ben kim bu kadın diye sorduğumda sen bana "hop orda kal portakal" gibi çirkin bir söylemi kullanma ve buraya yazma gereğini nasıl buluyorsun kendinde? Haddini bil.
Ahaha sizin şu ikiniz arasındaki yanlış anlaşılma da tam kk'ya göre oldu. Klasikler arasına girer.Sadece ilk cümleni okudum gerisini okumadım, okumayacağım. Sen bu kadın kim deyince ben de sana şarkısını söyledim belki çağrışım yapar diye. Artizlik yapmana gerek yok. : D
Sana ne hitap edeceğim? Titre ve kendine gel.
yuh ama bunu giyip nasıl insan içine çıkmışBu arada emzirenler cinsel organi sergiliyorsa
Eki Görüntüle 1600892
sanatci bu eseriyle ne anlatmak istemis?
şimdi gördüm aradaki konuşmaları. Bildirimlere bakmıştım sadece.Ahaha sizin şu ikiniz arasındaki yanlış anlaşılma da tam kk'ya göre oldu. Klasikler arasına girer.
Bu arada o arkadaş senden özür diledi sonradan.
aynen ya. ben göğsünü sokakta dışarda tamamen açan kadın görmedim. bezle örterler kadınlar. ve gayette doğal bu bana görePeki
Bazi kadinlarin böyle hissettigini ve emziremedigini duymustum ama bu baskasina emzirme demek icin bir sebep degil. Kedin emzirme, emzirene de karisma.
Biri cikip açik giyiniyorsun dese, ne der merak ediyorum.
Birak isteyen istedigini yapsin.
Ek: mecbur kalinca emziren zaten köşeye çekilip üstüne emzirme önlügü ,şal vs bir şey alir zaten. Kimse damizlik gibi dolaşmiyor.
Araya giriyorum azcık.aynen ya. ben göğsünü sokakta dışarda tamamen açan kadın görmedim. bezle örterler kadınlar. ve gayette doğal bu bana göre
Sen zaten kizina en buyuk kotulugu tayga ismini vererek yapmissin omur hanim. Varsin 2 ay icsin ana sutunu bundan sonra
Tayga nedir ya
He google a kim diye bakayim diye arattim da tayga gedik cikti kizin adi
Hikayenizin ana fikrini kaçırdım sanırım. Lezbiyenler göğüslerine meraklıdır mı demek istediniz yoksa Ömür Gedik'in lezbiyen olduğunu mu iddia ediyorsunuz? Ben iki konuyu bağdaştıramadım da.yani gogusleri bir cinsel obje olarak gorup rabbimin verdigu bu en degerli nimeti evladindan sakinan 2 ay zorla veren bir kadin icin aslinda yazmanij cokta bir anlami yok kendi evladina bencilce davranan bir kadinin bizleri elestirmesinin hoc bir degeri yok gpzumde benimde bir akrabam vardi sutleri akarken coccuk emerken cocugunu emzirmedi kiyamadim kendime dedi sonradqn ogrendim ki h cinslerinden hoslaniyormus
yok yok aslinda ikisi birbirinden bagimsiz konularHikayenizin ana fikrini kaçırdım sanırım. Lezbiyenler göğüslerine meraklıdır mı demek istediniz yoksa Ömür Gedik'in lezbiyen olduğunu mu iddia ediyorsunuz? Ben iki konuyu bağdaştıramadım da.
iyide o kadarda değil ya. millet sapıksa erkekler ,örtünün altındaki memeden tahrik oluyorsa artık yapacak şey yok.
hamileden de tahrik olur bu sapıklar, pantalondanda,
kısaca kendimizi bu kadar kasmanın anlamı yok. abazalar tahrik olacak diye en iyisi o zaman evden çıkmayalım.
doktor bayan,muayene ediyor hastasını. hasta soyunuyor muayene ediyor adam bundan tahrik olacak diye erkek muayene etmesin mi.
. doktorluk yapmasıın mı..
. her alanda böyle. bunu düşünürsek sonu yok bunun.
bu kısıtlamalara gider.
bir kol bir bacak bir omuz vs.. herşeyden tahrik olacaklar diye evden çıkmasın millet o zaman.bundanda tahrik olan erkek varsa buda hem sapıktır hemde onun sorunudıur.