Ömür Gedik uluorta emzirmeyin diyor

bu kadın kesin anne sütü yerine geçecek bir ürünün satışına başlayacak :)))) gdolu sütlerle büyüyen yeni bir nesil daha ortaya çıkacak. önce kendi kızında denese bari de bir 10 yıl sonra sonuçlarını hep birlikte görsek.

Emzirmek iyi birsey ama cocuk herseyi yiyebilecek kadar buyudugunde bir esprisi kalmiyor. Ilk dogdugu aylarda sadece besin ihtiyaci icin degil bagisiklik sisteminin gelismesi icin de emzirmek onemli. Cocuk bagisiklik sisteminin gelismesi icin gerekenleri anne sutunden alir. Dogar dogmaz memye konulmasi hem anne sutunun gelmesi icin, hem aralarinda bag olusmasi icin cok onemli. Yani hem biyolojik, hem de psikolojik olarak anne ve bebek icin cok elzem. ilk gelen sari sivi daha da onemli bebek icin. Ben de iki yaslarima kadar emdim ve bunca yil sonra o anlari hatirliyorum bile.. Annemle bana ozel anlardi.. Neyse..

Ben de bazi arkadaslar gibi goguslerin uluorta acilmamasindan yanayim. Ancak evde ve kadinlar arasinda olmasi pek onemli gelmiyor da sokakta, tasit araclarinda, bahcede parkta itici duruyor benim gozumde de.. En azindan bir ortu olmasi gerekir. Sokakta, tasit araclarinda memesini uluorta acmis kadin da cok gordum. Herkes de gozucuyla bakiyor ister istemez. Bunda hic bir guzellik yok, kutsallik da yok.. Yani yillarca cinsel organlardan biri niyetine ozenle saklanmis bir organin kucaginda bebek var diye hoppadanak gozler onune serilmesindeki mantigi ben bulamadim. En basitinden utanirim... Baska da birseye gerek yok.

Peki
Bazi kadinlarin böyle hissettigini ve emziremedigini duymustum ama bu baskasina emzirme demek icin bir sebep degil. Kedin emzirme, emzirene de karisma.

Biri cikip açik giyiniyorsun dese, ne der merak ediyorum.
Birak isteyen istedigini yapsin.

Ek: mecbur kalinca emziren zaten köşeye çekilip üstüne emzirme önlügü ,şal vs bir şey alir zaten. Kimse damizlik gibi dolaşmiyor.

Sadece ilk cümleni okudum gerisini okumadım, okumayacağım. Sen bu kadın kim deyince ben de sana şarkısını söyledim belki çağrışım yapar diye. Artizlik yapmana gerek yok. : D
Sana ne hitap edeceğim? Titre ve kendine gel.

Ahaha sizin şu ikiniz arasındaki yanlış anlaşılma da tam kk'ya göre oldu. Klasikler arasına girer.

Bu arada o arkadaş senden özür diledi sonradan.

Bu arada emzirenler cinsel organi sergiliyorsa

sanatci bu eseriyle ne anlatmak istemis?

Ahaha sizin şu ikiniz arasındaki yanlış anlaşılma da tam kk'ya göre oldu. Klasikler arasına girer.

Bu arada o arkadaş senden özür diledi sonradan.
şimdi gördüm aradaki konuşmaları. Bildirimlere bakmıştım sadece.
Neyse arkadaş yazdığımı yok saysın kısmetse.

aynen ya. ben göğsünü sokakta dışarda tamamen açan kadın görmedim. bezle örterler kadınlar. ve gayette doğal bu bana göre

aynen ya. ben göğsünü sokakta dışarda tamamen açan kadın görmedim. bezle örterler kadınlar. ve gayette doğal bu bana göre
Araya giriyorum azcık.
Göğsünü her şeyiyle açan yoktur, o bezlerle falan saklayıpemzirmeye çalışanlar var, onlardan şahsen ben de rahatsız olmuyorum.
Ama erkeklerin bakış açısının böyle olmadığını demin bizzat benim erkekten duydum, bu tartışma bi süredir 9gag'da falan dönüyormuş, ordan biliyormuş.
O saklayarak emzirmeye çalışanlar bile erkeklerin zihninde farklı canlanabiliyor, dedi.
Ayrıca biseksüel olsam @millian ın ilk sayfalarda bebeğini emziriş olarak tasvir ettiği sahneden ben bile tahrik olabilirdim.
Herkes kutsal bakmıyor bu olaya ve illa tamamını açmasına gerek yok yani.
Kadınlar bu ihtimallerin olduğunu bilsinler, emzirsinler tabii ki, ama bilsinler, bu ihtimaller hiç olmadığını düşünmesinler. Çünkü bu şeye benziyor, bi arkadaş bdv'de selülit konusu açıp göstermek için dantellidonla poposunu çekip foruma eklemişti. Hala aklımdadır Tepki alınca sonradan "buraya erkeklerin de bakabileceğini düşünmemiştim" deyip kalırmyaa çalışmıştı. Yani ihtimal yok sanılmasın, ihtimaller bilinsin, kimsenin emzirenlere karıştığı yok zaten. Ben o popo fotosundan rahatsız olmamıştım misal, ama ihtimalleri fark edince fikri değişmişti arkadaşın. Hani o ihtimalleri komple yok sayıp da burada olabileceğini okuyunca şimdi artık "sokakta emzirmem artık örtünsem bile, eve kadar beklerim" diyenler olabilir.

iyide o kadarda değil ya. millet sapıksa erkekler ,örtünün altındaki memeden tahrik oluyorsa artık yapacak şey yok.
hamileden de tahrik olur bu sapıklar, pantalondanda,
kısaca kendimizi bu kadar kasmanın anlamı yok. abazalar tahrik olacak diye en iyisi o zaman evden çıkmayalım.
doktor bayan,muayene ediyor hastasını. hasta soyunuyor muayene ediyor adam bundan tahrik olacak diye erkek muayene etmesin mi.
. doktorluk yapmasıın mı..
. her alanda böyle. bunu düşünürsek sonu yok bunun.
bu kısıtlamalara gider.
bir kol bir bacak bir omuz vs.. herşeyden tahrik olacaklar diye evden çıkmasın millet o zaman.bundanda tahrik olan erkek varsa buda hem sapıktır hemde onun sorunudıur.

Ulu orta emziren bir anne olaya kutsal baksa, onun için özel bir bağ,bir anlam ifade etse,bunun ikisi arasında gerçekleşmesi gereken en güzel duygulardan olduğunu farketse zaten gereken özeni gösterir bence.Yoksa ben kutsalım,bebem kutsal, memem kutsal deyip,çocuğun ağzına memeyi dayayıp,karşısındakiyle lak lak etmez.Bu özeni göstermiş yada gösterecek olan anneleride takdir etmeden geçemeyeceğim.

şimdi sokakta emziren anneler için çok güzel bir örtü yapmışlar. yada ben yeni görüyorum bilemedim. cok hoşuma gitti şahsen. pelerin gibi boyun kısmı çırtçırtlı. tAkıyon çırtçırtı boynunuza bebek altında kalıyor örtünün sadece önünüzü kapatıyor. ve hiçbirsey görünmüyor hatta emzirdiginiz bile anlaşılmıyor desem yeridir. büyük kolaylık. geçen gün parka gitmiştik orda bir annede gördüm. kumaşta renkli birşeydi jarse gibi hafif agırlıkta yapmaz. Gedik e ne oluyor saçma insan. tabak gibi yukarıda kukusunu sergilemiş tovbe tovbe

Sen zaten kizina en buyuk kotulugu tayga ismini vererek yapmissin omur hanim. Varsin 2 ay icsin ana sutunu bundan sonra
Tayga nedir ya
He google a kim diye bakayim diye arattim da tayga gedik cikti kizin adi

Tayga mı hönkkk

Bir ara Ömür hanım sosyal paylaşım sitesinde babasının bir fotografını paylaşmıştı hatırlayanınız vardır mutlaka. fotoda babasının erkeklik organı kocaman ve yana kaymış. hastalıktanda olabilir bu bir ihtimal tabi. ama ne espriler dönmüş ne espriler. millet dalga gecmiş. öyle bir rahatsızlıgı varsa bile babanın illa boydan koyma yarım çek koy demi ama. işgüzar kadın işte.

yani gogusleri bir cinsel obje olarak gorup rabbimin verdigu bu en degerli nimeti evladindan sakinan 2 ay zorla veren bir kadin icin aslinda yazmanij cokta bir anlami yok kendi evladina bencilce davranan bir kadinin bizleri elestirmesinin hoc bir degeri yok gpzumde benimde bir akrabam vardi sutleri akarken coccuk emerken cocugunu emzirmedi kiyamadim kendime dedi sonradqn ogrendim ki h cinslerinden hoslaniyormus

Hikayenizin ana fikrini kaçırdım sanırım. Lezbiyenler göğüslerine meraklıdır mı demek istediniz yoksa Ömür Gedik'in lezbiyen olduğunu mu iddia ediyorsunuz? Ben iki konuyu bağdaştıramadım da.

Hikayenizin ana fikrini kaçırdım sanırım. Lezbiyenler göğüslerine meraklıdır mı demek istediniz yoksa Ömür Gedik'in lezbiyen olduğunu mu iddia ediyorsunuz? Ben iki konuyu bağdaştıramadım da.
yok yok aslinda ikisi birbirinden bagimsiz konular
bu arada ben birsey sorabilirmiyim okudugum kimi yorumlrda cocugunu emzirmemis derken kimiside bilmediguniz duygu diyor omur gedik in cocugu varmi yok mu?

Kısmen onun sorunu. Evet, sonu yok, bu işin temeli tee mini etekle gezip laf yiyen, kendisine asılınan kadınlara kadar uzanıyor. O kadınlar başlık açtığında ben de "olayın sizin eteğinizle alakası yok, tesettürlü olanlar da laf yiyebiliyor, adamın bakış açısıyla alakası var" diyorum.
Aynı mesele senin de dediğin gibi. Zaten ben de dahil kimse emzirene de (örnekteki etekliye de) bişey demiyor. Konuda başından beri bi yanlış anlaşılma ve hassasiyet mevcut. Bebek lan o, acıkınca tabii ki emzirecek. Ama var yani, sizin sapık dediğiniz tipler erkeklerin yüzde seksenini oluşturuyor, sapıktan ziyade erkeğin doğal içgüdülerinden demek lazım ona. Erkek için kucakta bebek olunca "dışarda oldugu tahmin edilebilen bir meme" tahrik edicilikten çıkmıyor.
Kadınlarımız bunu bilsin sadece, gene istedikleriyerde emzirsinler yani, yoksa bana ne, memeden rahatsız oluyorum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…