Ömür Gedik uluorta emzirmeyin diyor

Arkadaş sana diyorum sinirlenmeyeyim dedim yok olmuyor. Sen kimsin de bana bu şekilde hitap edebiliyorsun? Klavye delikanlısı mısın kimsin sen?

Ömür Gedik denilen kadın amacına ulaşmış zaten sizlerin sayesinde. Bi hayli prim yapmış 2 gündür heryerde ondan bahsediliyor. Bu ülkede sizin gibiler olduğu sürece hiç bir meziyeti, artısı, eğitimi, kültürü, mesleği olmayan insanlar işte böyle iki cümlesiyle ünlü olurlar. Siz de oturduğunuz yerden klavye delikanlılığı yaparsınız. İsteyen istediği yerde emzirir yavrusunu size ne, ona ne?? Neden batıyor ki size bu durum? (???) Rahatsız oluyorsan bakmazsın! Ayrıca yok arkadaş ben gerçekten tanımıyorum bu kadını. Kim bu kadın sanayici mi, iş kadını mı, doktor mu, avukat mı, siyasetçi mi yoksa sanatçı mı? Bilmiyorum.

Peki ben kim bu kadın diye sorduğumda sen bana "hop orda kal portakal" gibi çirkin bir söylemi kullanma ve buraya yazma gereğini nasıl buluyorsun kendinde? Haddini bil.
yanlış anlaşma olmuş o söz gerçekten kadının söylediği bir şarkıda geçiyor:KK70:

Erkek kafalı kadın! Ne ayol bu böyle ister göstere göstere emzirir kadın ister emzirme önlüğü takar ister eşarbı ile kamufle eder, ona ne! Meme görünce hatta deyince ereksiyon olan , emziren kadın memesi görünce libidosu düşen erkekgillerin sözcülüğünü yapmak da ablamıza kalmış. Aaa çok utanç verici; bir kadının, kadınsal durumlar dolayısıyla erkeklerin sözcülüğünü yapması. Ayrıca sürekli vücudumuzu cinsellik abidesi olarak kullanmak zorunda değiliz, ne yani erkekler emziren kadına karşı bu şekilde düşünüyor diye bebekler aç mı kalsın!

valla sen ömür gedik kimm dediğinde bende aynı şeyi yazacaktım iyi ki yazmamışım:KK17:

en bilinen şarkısı o olduğu için hafızalarda öyle yer etmiş:KK53:

birde hayvan hakları savunucusu

Allahım sana geliyorum :) Son zamanlarda fazla Türkçe pop dinlemiyorum. Hiç kulağıma da takılmamış o şarkı.

Ani bir çıkış yapmışım umarım arkadaş kusura bakmaz.:KK64:

jinekolog filan değilim fakat duyduğum ve araştırdığım kadarıyla sezaryan doğum sütün geç gelmesine yol açıyor

normal doğumda vücut kendini süt vermeye hazırlamış oluyor

ama sezaryan sonrası bazı insanlarda uğraştırıyor

bebek doğar doğmaz emzirmek sütün olması için en etkili yöntem ne kadar erken ve çok emzirirsen(sütün gelmemiş olsa bile) gelmesini sağlar o kadar sütün olur
bu yüzden kararlı ve istekli olmak gerek sütüm gelmiyor diye vazgeçer pes edersen gider zaten
ilk günler süt pompasıyla sağmakta sütün artmasına çok yardımcı oluyor
2,5 sene boyunca emzirdiğim için insanlar duyduklarında şaşkınlık yaşardı nasıl hala sütün var olabilir diye
çocuk emmeyi bırakmadığı bıraktırılmadığı sürece vücut süt üretmeye devam ediyor çünkü

(sezaryan doğum yaptım bu arada bu doğum yöntemini yapmak emzirmeye engel değil)

Sanci cekmek sütü getiriyor. Ilk dogumun 6 7 saat sanci sonrası sezaryandi. Sut hemen geldi. 2. Dogumda epey bekledim gelmesi icin.

bebek emzirmek onu beslemek kadar özel güzel bisey varmıdır acaba anne bebek ilişkisinin anlatılamazlıgı. sırf bı yerın gözükecek diye emzirmeyi bırakıyosanız ben o annenın anneliğinden süphe ederim alt tarafı don arkanı bıde sal al iste bu besle bebegını

memeleri sadece kuyruk yağı gören de var
bir yığın misyon yükleyen de var
o anki pozisyonumuza göre değişir .
kocamızın yanında o memeler seks objesidir
bebeğimiz ileyken annelik simgesi

bırakın kim nasıl görmek istiyorsa görsün
kısıtlamayın insanları

Mal gibi bakan insanlarin arasinda emziremem ama sakin bir parkta, ucakta, arabada falan emzirdim.
15-20 dk icinde eve veya emzirme odasina ulasabileceksem emzirmem, zaten orteyim falan diye cocuk da ben de stress oluyoruz..
Ayrica bu sebepten 2 ayda emzirmeyi biraktim ne yahu? Baska bahane bulamis mi?
Hem kim bu omur gedik ilk kez duydum.

Mal gibi bakan insanlarin arasinda emziremem ama sakin bir parkta, ucakta, arabada falan emzirdim.
15-20 dk icinde eve veya emzirme odasina ulasabileceksem emzirmem, zaten orteyim falan diye cocuk da ben de stress oluyoruz..
Ayrica bu sebepten 2 ayda emzirmeyi biraktim ne yahu? Baska bahane bulamis mi?
Hem kim bu omur gedik ilk kez duydum.
sırf bu sebepten bıraktı ise tuhaf
insanın işi uygun olmaz vs anlarım ama gerekirse evden az çıkar yine çocuğunu besler insan .

Neyse kizlar Türkiye`in daha önemli konulari varken, sali gününü dört gözle beklerken, yazacaklarim bu kadar bu konuyla alakali.
Ama dikkat edin, eger ünlüler bu gibi konulara giriyorsa tekrar gündeme gelmek icin yapiyorlardir, bu gibi konular hic kimseye bir faydasi yok. Ayni Tugce Kazaz gibi tipler bunlar, zaten bu kadini tanimiyorum ve Tugce Kazaz Ida tanimiyordum iste böylelikle tanimis oluyoruz, beynmizin bir yerinde isimleri kaliyor. Yapmak istedikleride bu.
Gercek sanatci isiyle ortadadir zaten.

Şu açık alanda lapss diye memitolarını açıp emziren kadınları ben de itici buluyorum yanında en azından bi örtü bulundur ört yani o ne öyle ha unutmuştur yanına örtü-şal almayı kapalı alan bulamamıştır mecbur kalmıştır ona bi şey diyemem özel durumlarda da çok zorda kalmadıkça hoş karşılamıyorum.

Hamilelik zamanımda bizim satış müdürü şirkettekileri yemeğe çağırmıştı beni ve şube müdürünün eşini kendi arabasında götürüyordu diğerleri de bizi takip ediyordu- şube müdürünün eşi kapalı bir bayan ki onların adetinde kadın ve erkek aynı sofrada bile oturamaz- eve yaklaşmamıza 3 dk falan var birden çıkardı memesini emzirmeye başladı ben neye uğradığımı şaşırdım yani biraz geride durup görünmeyeyim diye bir harekette de bulunmadı ya da başörtüsüyle kamufle de etmedi. Çelişkili buluyorum böyle durumları belki de haksızımdır bilemiyorum ama hoş bir görüntü değil. Tabi Ömür Bey 2 ay sırf bu nedenden dolayı emzirmemişse çocukluğuna inmesi gerektiği kanaatindeyim:KK45:

cinselliği bu kadar göz önünde yaşayıp sonra da böyle doğal bir olayda cinsel obje olmayın diyen insanlar da bu ülkede sansasyonel oluyor ya ona yanıyorum. çocuğunun elinden en doğal hakkı olan beslenme ihtiyacını almadan önce o cinsel obje oluyorum dediğin göğüslerinle piyasa yapmamayı öğrendiğin vakit gel de bu ülkede söz sahibi ol. zira emziren her anne üstünde şalı vs. ile örter kamufle eder bu en doğal ihtiyacı. ama siz basında her türlü pozu alelen veriyorsunuz. buna ne demeli? ortalık karıştırmak, böyle saçma şeylerle gündemde olmak.

X