Ömür Gedik uluorta emzirmeyin diyor

bebeğini doyurup ona sahip olduğu bağışıklığı geçirmeyi "sevmediği için bırakan" bir kadın var ortada. bunun adı egoistliğin en bencil versiyonu. ömür gediğin yazılarını hep yüzeysel ve gereksiz bulmuşumdur zaten. hep amanda ben ne kadar seksi bir kadınım seksi ne kadar severim ay ben harikayım modunda... bizlerim memeli sınıfında olmamızın bir sebebi var o da yavrularımızı sütle besleyebilmek için meme sahibi olmamız. erkekleri tahrik etmek için meme sahibi olmamız değil. bu tartışma ne bilimsel bir temele ne de bir mantığa nede bir kadının temel iç güdülerinden biri olan annelik kavramına uyuyor. her zamanki gibi içi boş hava bir gündem yaratmış kendince.

merhaba, magazinden anlamam ama bu kadın ne zaman köşe yazarı olduda topluma ayar vermeye calışıyor. kendi düşüncesine saygı duymak isterdim fakat kendi cocugunu iki aylıkken neden sütten kesmiş. cevap gögüslerim sarkmasın diye. gögüs cinsellikle ilgili felan yahu ona bakarsan topuktan tahrik olan adam var.bu mantıkla carsa4 giyelim dicem ama bazı erkeklerde carsafdan tahrik oluyo. yahu sanane kadın cocugumu istediğim gibi emzilirim. gecen ay minubüste gidiyom oğlum başladı ağlamaya hemen yanımdaki yaşlı amca koltuktan kalktı kocam yanıma oturdu cevremdeki tüm kadınlar acıkmış emzir kızım dedi. ben omuzlarıma şalı örttüğümde ayakta olan tüm erkekler başka tarafa baktılar taki emzirme bitene kadar. toplum bu kadar duyarlı iken buna ne oluyo anlamadım. boş yazar ne olacak. saygılar

Katılıyorum söylediklerinize. Kadın haklı.

Kardesim senin memen var. Cunku dogurgan bir canlisin. Senin memen var yavruladiginda emzirebilmen icin. Aksi takdirde neden memen olsundu? Presli yol gibi dumduz olurdu. Biraz kendinizi somurulen kullanilan kadin olarak gormekten ziyade tabatinizla barisin. Doganin kanunu bu. Tani artik su bedenini. Bunu da feminizm sovenisti biri olarak soyluyorum. Omur gedik bu ulkenin tumorudur.

Yani toplum içinde emziren kadınlar da öyle memesini göstere göstere emzirmiyordur zaten, şal, örtü falan örtüyordur diye düşünüyorum. Mecbursa emzirecek tabi ne yapacak.

çok salakça düşünüyor, bebeği ulu orta emzirmek memenin cinsel gücüne bir saldırıymış.
kardeşim memenin amacı emzirmek cinsel obje oluşu vs daha sonra geliyor kusura kalma. önce bebeğin hakkı sonra cinsellikte kullanırlarsa kullansınlar.
hey Allahım ne günlere kaldık.

''Kadınların emzirme özgürlüklerini sokak ortasında, istedikleri yerde kullanmaları bana cinsellik ve libido düşmanı bir hareket gibi geliyor.'' demiş
kafayı yemiş olmalı. memenin amacı emzirmek biri şuna anlatsın.

Fazla prim verdik bu kadına, bu kadar konuşulmaya bile değmez. Sonuçta kafa yapısı = poz için meme sergilemek in, bebek emzirmek out olan bir kadın. Ne yazık ki kadın.

Katılıyorum söylediklerinize. Kadın haklı.
merhaba, yukarıda alıntılama yapmaya calıştığım mesajda kadınların yanında diye ulu orta emzirmeden bahseden arkadaşlar, benim yavrum olmadan önce bende ay diyordum utanmıyorlar mı, şimdi sekiz aylık bebeğim var ve cevremde kadın varsa ev gibi kapalı ortamdaysam hiç düşünmeden emziliyorum. ne utanma ne iğrenme yok. bu rahatlık nereden geliyor bilmiyorum o an tek düşüncem yavrumun acıkması ve arkasındanda kendi vücudumdan utanacak değilim ya hem ne yapıyım bebeğim aç mı kalsın gibi cümleler geciyor. ben hiç rahatsız olmuyorum aksine çok doğal. saygılar

Bi 7-8 sene oluyor.
Dolmuşta yanımda oturan kadın umursamadan 'flöps' diye çıkarıvermişti memesini ben bi kaç saniyelik şaşkınlıktan sonra kendime gelebilmiştim. Öyle bi ortamda böyle bi sahneyle ilk kez karşılaştığımdan epey şaşırmıştım. Sonrasında gülüşme sesleri duydum kafamı kaldırdım (yaşları küçük ergen falan da değiller) en az 5-6 memeye aç göz gördüm. Birbirlerini dürtüp sırıtıp duruyorlardı arkadaş 2 dk çek şu pis bakışlarını ya hu! ama yok.
Şimdi birileri çıkıp ''abartma yav olaya gayette kutsal bakmışlar bence'' derse darılırım.

Ha Sorarsanız bana ''cinsel obje'' asla demem ama ülke insanının memeye bakış açısını da unutmamak gerekir.

Sokakta böyle bi görüntüye şahit olan 10 insandan 9' u ''aaah ne hoş ne huzur verici bi görüntüdür bu... '' demez.

Üzgünüm.

Olur mu hiç? Bizim ülkemizde memesini flöps diye çıkartıp emziren kadın falan yok. Halisünasyon o gördükleriniz hep.
(beyni yıkanmış böğürtlen new jersey rural area'dan bildirdi)

gelen tepkilerden sonra hesabinan ozur dilemis yanlis anlasildiguni ifade etmis sanirum yanlis bir paylasim oldugunun farkina vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…