- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
Bazen suni gundemler uzerine gereksiz konusuyoruz gibime geliyor.Bir tek beni mi baydi bu meme muhabbeti?
ben hak verdim,ama rastgele sadece kadınlar var dıye acıp emzirenlere şahıt oldum,çok itici,rahatsız oluyorum ama herhangi birşey örtmeden emzirenlere,bence kadında bunu demiş,ve bir çok erkeğe çocuklu kadın cekıcı gelmıyor,erkekler dıyor,taşlamayın hemen,hatta bir çok kadında çocuklardan sonra cınsel ilişkinin bittiğini azaldığını söyler,bence kadın bunu ıfade etmek istemış,eş değilde,anne durumuna geçiyorsunuz,ama tabiki herkes için geçerli dğeil,ayrıca anne olduğunuda ben yenı öğrendım,ayrıca şahsı fikrim,
bişey sorcam siz neden bu kadına ömür bey diyosunuz, cahilliğime verin bişey kaçırdım herhal
ilk sayfaları okusana.
Hatta ilk sayfadaymış. Oky'nin paylaştığı bir şey.
merhaba, yukarıda alıntılama yapmaya calıştığım mesajda kadınların yanında diye ulu orta emzirmeden bahseden arkadaşlar, benim yavrum olmadan önce bende ay diyordum utanmıyorlar mı, şimdi sekiz aylık bebeğim var ve cevremde kadın varsa ev gibi kapalı ortamdaysam hiç düşünmeden emziliyorum. ne utanma ne iğrenme yok. bu rahatlık nereden geliyor bilmiyorum o an tek düşüncem yavrumun acıkması ve arkasındanda kendi vücudumdan utanacak değilim ya hem ne yapıyım bebeğim aç mı kalsın gibi cümleler geciyor. ben hiç rahatsız olmuyorum aksine çok doğal. saygılarKatılıyorum söylediklerinize. Kadın haklı.
Neden bu konuda uyarıda bulunma ihtiyacı duymuş bilemem.
Ama, öyle özellikle gösteren yoktur tamam, ama nasıl olsa kimse o gözle bakmaz diyerek biraz rahat davranan, öyle çok da şey değil havasında olan, etrafına çok bakınmadan flöps diye çıkartıp emziren çok kadın gördüm.
Herkesin olayı kutsal görmeyebileceğini akılda tutarak hareket etmek lazım.
Daha geçen hafta sonu bir kadının ulu orta memesini çıkarıp bebeği emzirdiğini gördüm.
Hemde bebek odası olan bir avm'nin ortasında. Başı da örtülüydü dicem ama olay çıkacak diye korkuyorum.
İki arkadaşım var, kardeşler. Dışarda yaptılar mı bilmiyorum ama evde babalarının, abilerinin önünde emzirirlerdi bebeklerini. Bu da acayip rahatsız ediyor beni. Hatta bir çok kadın toplantılarda, günlerde, beş çaylarında, sabah kahvelerinde falan memeyi çıkartıp veriyor çocuğa. Halbuki izin isteyip başka odaya geçmek bu kadar zor değil. Ben ablam yeğenimi emzirirken bile girmezdim odaya rahat olsun diye. Ne geniş insanlar var.
Emzirme önlüğü, yazma falan kullananlara lafım yok. Memeyi çıkartıp gözümüze sokanlardan rahatsız oluyorum.
Bi 7-8 sene oluyor.
Dolmuşta yanımda oturan kadın umursamadan 'flöps' diye çıkarıvermişti memesini ben bi kaç saniyelik şaşkınlıktan sonra kendime gelebilmiştim. Öyle bi ortamda böyle bi sahneyle ilk kez karşılaştığımdan epey şaşırmıştım. Sonrasında gülüşme sesleri duydum kafamı kaldırdım (yaşları küçük ergen falan da değiller) en az 5-6 memeye aç göz gördüm. Birbirlerini dürtüp sırıtıp duruyorlardı arkadaş 2 dk çek şu pis bakışlarını ya hu! ama yok.
Şimdi birileri çıkıp ''abartma yav olaya gayette kutsal bakmışlar bence'' derse darılırım.
Ha Sorarsanız bana ''cinsel obje'' asla demem ama ülke insanının memeye bakış açısını da unutmamak gerekir.
Sokakta böyle bi görüntüye şahit olan 10 insandan 9' u ''aaah ne hoş ne huzur verici bi görüntüdür bu...'' demez.
Üzgünüm.