- 20 Nisan 2020
- 126
- 138
- Konu Sahibi beybigirll
İftarda
-Ispanaklı yoğurt
-Haşlama tavuk
-Salata
-Tarhana çorbası
Bol bol su içelim
-Ispanaklı yoğurt
-Haşlama tavuk
-Salata
-Tarhana çorbası
Bol bol su içelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekerpareyi yapıp tadına bakmamam bravo sizeBen bugun 1 kase etli corba, biraz yogurt ve 3 kasik etli kuru fasulye yedim ama buyuk bir parca pide yedim. 40 dakika ekliptik bisiklet yaptim sekerpare yapmistim ama tadina bile bakmadim
Olmuyor baska turluŞekerpareyi yapıp tadına bakmamam bravo size
Programın adı nedir mesaj atarmısınızSahur ve iftar menüm toplamda bu şekilde
Kızlar leslie ne ? YouTubede bir kadın var hareket falan yapıyor onu mu yapıyorsunuz ?Bana hiç bildirim gelmedi yaa bi sürü yazmışsınız ben de iftarda yarim kase ezogelin içtim 5 köfte yedim ekmek hiç yemedim birazdan Leslie yapcam çok niyetlendim bakalım inşallah caymam
Bu bildirim neden gelmiyor. Ben aklıma geldikçe giriyorum o şekilde görüyorum yazılanları
Diyetarkadasim.com adında kalori hesaplayan bir siteProgramın adı nedir mesaj atarmısınız
Bana da gelmiyor ben de aklıma geldikçe giriyorumBu bildirim neden gelmiyor. Ben aklıma geldikçe giriyorum o şekilde görüyorum yazılanları
MerhabalarMerhabalar bende kilo vermek istiyorum şuan pek başlayamadım diyete ama :) şuan 59.5 kiloyum hedef 56 :)
Evet canım Leslie walk at home yaz YouTube a çıkıyor ben çok seviyorum hani böyle yatmalı kalkmalı hareketleri yok hepsi ayakta yapılıyor tam benlikKızlar leslie ne ? YouTubede bir kadın var hareket falan yapıyor onu mu yapıyorsunuz ?
Tşkler cnmDiyetarkadasim.com adında kalori hesaplayan bir site