- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.481
10bin adım attım. Akşam yemeğim: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak makarna ve salata. Karpuz da yersem 700 kalori civarı olmuş olacak. Yarın yine oruç olacağım. Sahur yapmayacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşe başlayınca gerçekten zorSelam kizlar ben bu hafta kilo aldim bugun tartiltim ama yarin yine tartilcam tabi. Tarti gununu unutmayalim. İse baslamak bana pek yaramadi hareket falan olmadigi icin birazda son bi kac gundur yedim aldim. Bu hafta insallah dikkat ederim
Toparlarsın canım. Üzülme. Ben bütün kıyafetlerime girebiliyorum nerdeyse. 1 pantolon ve etek kaldı. Yeni hedefim onları rahatlıkla giyinebilmekSelam kizlar ben bu hafta kilo aldim bugun tartiltim ama yarin yine tartilcam tabi. Tarti gununu unutmayalim. İse baslamak bana pek yaramadi hareket falan olmadigi icin birazda son bi kac gundur yedim aldim. Bu hafta insallah dikkat ederim
Toparlarsın canım. Üzülme. Ben bütün kıyafetlerime girebiliyorum nerdeyse. 1 pantolon ve etek kaldı. Yeni hedefim onları rahatlıkla giyinebilmek