- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.441
Bugün aldığım kalori miktarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toparlarsın canım başlığı unutmaTelefonlara cevap vermekten konuşmaya mecalim yok bugün modum çok düşüktü hala öyleyim adetten dolayı sanırım
Sporda yapamıyorum oda beni üzüyor
Şok diyet mi canım. Ne gibi bir şey5 gunluk bisey mi yapsak acaba zayiflamaya devam eden arkadaslarrr
Olabilir. Farkli bisey deneyip sasirtsak. Hep beraber yaparsak daha ii olur sankiŞok diyet mi canım. Ne gibi bir şey
5 gunluk bisey mi yapsak acaba zayiflamaya devam eden arkadaslarrr
Aslında iyi olur. Bu hafta iş yerinde düzenim çok yok. Ancak gelecek hafta pazartesi cuma arası yapabilirim. Diğer arkadaşlar uygunsa siz başlayabilirsinizOlabilir. Farkli bisey deneyip sasirtsak. Hep beraber yaparsak daha ii olur sanki
O zaman bu hafta planini yapip haftaya baslayalim bence. Sizde bakin bende bakip örnek listeleri atalim burayaAslında iyi olur. Bu hafta iş yerinde düzenim çok yok. Ancak gelecek hafta pazartesi cuma arası yapabilirim. Diğer arkadaşlar uygunsa siz başlayabilirsiniz
O zaman bu hafta planini yapip haftaya baslayalim bence. Sizde bakin bende bakip örnek listeleri atalim buraya
buna uymak biraz zor gibi. biraz daha genel bişey olsun ki hepimiz yapabilelim. mesela sabah omlet öglen et akşam sebze gibi bize de seçenek sunsun. birimiz kırmızı et yer birimiz beyaz et veya sebzelerde çeşitli olabilir. herkes evinde ne varsa veya hangisi kolayına geliyosa onu yapar o öğünde