- 20 Nisan 2020
- 126
- 138
- Konu Sahibi beybigirll
Öyle kalori hesabı yapma, herşeyden azar azar ye. Sıkıntı olmaz. Kendini şartlamaİftar ve sahur bugünkü yoplam yediklerim bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle kalori hesabı yapma, herşeyden azar azar ye. Sıkıntı olmaz. Kendini şartlamaİftar ve sahur bugünkü yoplam yediklerim bunlar
Pilav türü şeylerden fazla tüketmemelisin bence dolma falan. Orda da en fazla onun kalorisi var gördüğün gibi.
Onu başaramıyorum ipin ucunu kaçırıyorum o yüzden böyle hesap yapınca daha kontrollü oluyorÖyle kalori hesabı yapma, herşeyden azar azar ye. Sıkıntı olmaz. Kendini şartlama
Evet haklısınız çok nadir yaptığım için tükettim yoksa kilo verme sürecinde tüketilmemeliPilav türü şeylerden fazla tüketmemelisin bence dolma falan. Orda da en fazla onun kalorisi var gördüğün gibi.
Evet haklısınız çok nadir yaptığım için tükettim yoksa kilo verme sürecinde tüketilmemeli
Bulgur değil zaten zararı olan pirinç. Bulgur pilavı tercih edebilirsin. Biber patlıcan doldururken bulgurla doldur mesela çok güzel oluyo.aslında hiç tüketilmemeli diye bi kaide yok, kontrollü tüketilmeli. 2 yk pilav=1 dilim ekmek. benim de akşam yemeğimde bulgur vardı dolma içi, ekmek yemedim mesela yanında.
Aynen canım piştikten sonra fark etmiyor bile tadı baharatla filanBulgur değil zaten zararı olan pirinç. Bulgur pilavı tercih edebilirsin. Biber patlıcan doldururken bulgurla doldur mesela çok güzel oluyo.
Afiyet olsun Allah kabul etsinselam kizlar sahur menum 1 tane yumurta kirdim avuc kadar kadar bide ve 1 bardak cay 1.5lt su:) bide sutlac yedim emzirdigim icin boyle seyler arada olsun
Afiyet olsun Allah kabul etsin
Ben de 1 elma ve 1 yumurta yedim