- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.201
Spor yapıyorum inşallah bu kriz beni teğet çeker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuş kahvaltın afiyet olsunBugün kahvaltım: haşlanmış yumurta salatası, bol yeşillik ve az yağda pişirilmiş mantar yedim 1 dilim ekmekle.
Canım ekmeği ayır etini ye ve tatlıyı bırak.Zaten tatlı sevmiyorsun o zorlamaz seni.Akşama da yiyeceğini düşünürsek salata ve ayran da olur.Çorba hakkını akşama bırakabilirsin.Kahvaltim: yulaf yogurt ve biraz salatalik domates ve peynir
Ara: 2 adet lokum ve yesil cay ictim
Yarin itibari is gunlerim basliyor..ben kahvalti yapamiyorum erken kalktigimdan oglen bakalim yemegi nasil yapacagim. Bu ara covid sebebli calisma masamiza servis ediliyor. Ama hep ekmek arasi et, salata,ayran,tatli ve corba geliyor....nasil yemeliyim oneriniz var mi?
Bence evden hallet yada ekmek arasindakini tuket. Ben sabah normal kahvaltimi yaptimKahvaltim: yulaf yogurt ve biraz salatalik domates ve peynir
Ara: 2 adet lokum ve yesil cay ictim
Yarin itibari is gunlerim basliyor..ben kahvalti yapamiyorum erken kalktigimdan oglen bakalim yemegi nasil yapacagim. Bu ara covid sebebli calisma masamiza servis ediliyor. Ama hep ekmek arasi et, salata,ayran,tatli ve corba geliyor....nasil yemeliyim oneriniz var mi?
Başlık değişsin. Tartı günü iyi bence, sen hangi olsun diye düşündün canımBasligi ve tarti gunumuzu degistirelim mi ne dersiniz? Fikirlerinizi alayimmm...
Pazar sabah olsun diye düsünmustum artik is falan var pazar evdeyiz sabahtan tartiliriz diye dusunmustumBaşlık değişsin. Tartı günü iyi bence, sen hangi olsun diye düşündün canım
Haftasonu bazen kaçamak olabiliyor evde olunca. Geç kalkıyorum. Ya da bahçe piknik vs kendi adıma. Cuma sanki daha iyi. Ama çoğunluk ne derse uyarım. Maksat ağır gelmemekPazar sabah olsun diye düsünmustum artik is falan var pazar evdeyiz sabahtan tartiliriz diye dusunmustum
O da mantikli aslinda evet. O zanan pazartesi olsun ki fazla kacirmayalim hafta sonu. ,Haftasonu bazen kaçamak olabiliyor evde olunca. Geç kalkıyorum. Ya da bahçe piknik vs kendi adıma. Cuma sanki daha iyi. Ama çoğunluk ne derse uyarım. Maksat ağır gelmemek
Pazartesi olabilirO da mantikli aslinda evet. O zanan pazartesi olsun ki fazla kacirmayalim hafta sonu. ,
İsim icin öneri?Pazartesi olabilir
Yaz diyetuslarıİsim icin öneri?
Baslik guzelmisBaşlık
Ömür biter diyet bitmez
Tartı günü
cumaolabilir.Genele uyarım
Bence de başlık için çok uygunBaşlık
Ömür biter diyet bitmez
Tartı günü
cumaolabilir.Genele uyarım
Sadece eti yiyayim yani..doyarmiyi acabaCanım ekmeği ayır etini ye ve tatlıyı bırak.Zaten tatlı sevmiyorsun o zorlamaz seni.Akşama da yiyeceğini düşünürsek salata ve ayran da olur.Çorba hakkını akşama bırakabilirsin.