- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.241
Kilosu fazla olan arkadaslar. Şok diyet mi yapsak 5 gunluk acaba. Bayramda yediklerimizi toparlaruz en azindan olmaz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabilsem çok güzel olur ama benim direncimi inanılmaz kırıyor öyle beslenmek. sonra hepten bozuyorum.Kilosu fazla olan arkadaslar. Şok diyet mi yapsak 5 gunluk acaba. Bayramda yediklerimizi toparlaruz en azindan olmaz mi
Sonrada değiştirilmiyor demek ki. Olsun kalsın böyle sıkıntı yok ramazan ayından bize bir hatıra kalmış olur.Arkadaslar baslik degismedi ugrastim bilen varsa yazsin bana. Yoksa da boyle kalsin artik napalim. Tarti gunumuz de pazartesi olsun. En gec saat 11:00 de bildirelim. Ki bende listeyi hazirlayayim.
3 günlüğüne köye kvye gideceğiz sporu gece de olsa yaparım da yemek konusunda aksatabilirim maalesef.Aksatmadan devam ediyorsun tebrik ederim cnm
Hangi diyeti uygulayacağızKilosu fazla olan arkadaslar. Şok diyet mi yapsak 5 gunluk acaba. Bayramda yediklerimizi toparlaruz en azindan olmaz mi
Ben de hiç yapamadım böyle şeyler ama siz yaparsanız gaza gelip 1 gün yapabilirim.Ben de senin gibiyim @ctncng_a kızlar bi açıklasınlar bakalım nasıl birşey yapacaklarmış ona göre karar verebiliriz.Yapabilsem çok güzel olur ama benim direncimi inanılmaz kırıyor öyle beslenmek. sonra hepten bozuyorum.
PEK DE KİLO ALMAMIŞSIN COK GUZEL BENCE DE İNERSİN GİBİVe şu an dayanamayıp tartıldım 63.7 çıktım haftaya pazartesiye kadar 63.5’in altına yine inerim inşallah
Gerçekten çok az yemişsin bugün tebrikler...Öğle yemeğimEki Görüntüle 2640493