- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.181
Kizlar selam bi kac gundur yazmadim cunku biraz ara vermek istedim fazla abartmadan bozdum biraz ama yarindan itibaren devam edicem insalaah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayızHerkese iyi bayramlar ♥
Bayram olmqsi sebebi ile aile kahvaltısı-aksam yemeği faslında ben baya baya afedersiniz öküz gibi yedim o yüzden utanmam lazım. Ama jübile yapmış oldum diyorum. Bundan sonra salmak yok.
Yanlız değilim demek ki yaptığım dondurmayı baklavayı yaprak sarmasını ölçü bilmeden hayvan gibi yedimKizlar selam bi kac gundur yazmadim cunku biraz ara vermek istedim fazla abartmadan bozdum biraz ama yarindan itibaren devam edicem insalaah.
Olabilir aslında. Ben de yolculuk yaptım ertesi gün dinlenme günü sonra anne abi abla ziyareti derken ne yedik içtik belli olmadı. Bugünden itibaren toparlamaya başladım ama hemen belli etmez büyük ihtimalle.Kızlar bu hafta bayram haftası bence bu haftayı es geçelim
Ben hep oyle yaptim zaten kendime ozel yemek yapmak kalici olmuyor..ben yemeklerden az yedim ...sende bence yiyecegin birsey muhakak bulursun yeterki az ye pilav ve makarna yemeKızlar bana bi yardım edin yaa. Şimdi malum kendi evimde değilim kayınvalidem ve annemde dönüşümlü kalıcam. Aileler kalabalık o yüzden kişiye özel yemek pişirme imkanım yok olsa da her gün uğraşamayabilirim bununla. Ama öylehamurişi veya yağlı yiyecek yeme alışkanlıkları onlarda da yok. Çok kasmadan olan yemekten az az yesem bir sakıncası olmaz diye düşünüyorumm sizce nasıl bi yol izlemeliyim.
Ben normalde de kendime özel yapmıyorum canım. Zaten evde 2 kişiyiz. O yüzden yaptığım yemeklerin miktarını kendime göre ayarlıyorum canım. Kilo verebildiğime göre işe yarıyor. Belki çok kilo vermeme engel oluyordur ama başka türlü zor olur benim için. Spor imkanın olursa onu da yaparsan programdan çok uzaklaşmadan dönmüş olursun.Kızlar bana bi yardım edin yaa. Şimdi malum kendi evimde değilim kayınvalidem ve annemde dönüşümlü kalıcam. Aileler kalabalık o yüzden kişiye özel yemek pişirme imkanım yok olsa da her gün uğraşamayabilirim bununla. Ama öylehamurişi veya yağlı yiyecek yeme alışkanlıkları onlarda da yok. Çok kasmadan olan yemekten az az yesem bir sakıncası olmaz diye düşünüyorumm sizce nasıl bi yol izlemeliyim.
Bence genede tartilalim varsa artis gozuksun boylece obur hafta verirsek o da gorunur..diyetler hep eksi gitmez heleki uzun vadeli olanlar..bizim ekip 5-6 haftadir hep eksi gidiyor...bu diyetin dogasina aykiriOlabilir aslında. Ben de yolculuk yaptım ertesi gün dinlenme günü sonra anne abi abla ziyareti derken ne yedik içtik belli olmadı. Bugünden itibaren toparlamaya başladım ama hemen belli etmez büyük ihtimalle.
Ben Cuma köyde olurum, evde olmayabilirim diye çarşamba günü bildireyim diye düşündüm. Listeye eklemeselerde ben çarşamba günü tartılıp bildireceğim.Bence genede tartilalim varsa artis gozuksun boylece obur hafta verirsek o da gorunur..diyetler hep eksi gitmez heleki uzun vadeli olanlar..bizim ekip 5-6 haftadir hep eksi gidiyor...bu diyetin dogasina aykiri
Ben hep oyle yaptim zaten kendime ozel yemek yapmak kalici olmuyor..ben yemeklerden az yedim ...sende bence yiyecegin birsey muhakak bulursun yeterki az ye pilav ve makarna yeme
Ben normalde de kendime özel yapmıyorum canım. Zaten evde 2 kişiyiz. O yüzden yaptığım yemeklerin miktarını kendime göre ayarlıyorum canım. Kilo verebildiğime göre işe yarıyor. Belki çok kilo vermeme engel oluyordur ama başka türlü zor olur benim için. Spor imkanın olursa onu da yaparsan programdan çok uzaklaşmadan dönmüş olursun.
Kalori say yemek ayırmadan azar azar yersin için de rahat olurKızlar bana bi yardım edin yaa. Şimdi malum kendi evimde değilim kayınvalidem ve annemde dönüşümlü kalıcam. Aileler kalabalık o yüzden kişiye özel yemek pişirme imkanım yok olsa da her gün uğraşamayabilirim bununla. Ama öylehamurişi veya yağlı yiyecek yeme alışkanlıkları onlarda da yok. Çok kasmadan olan yemekten az az yesem bir sakıncası olmaz diye düşünüyorumm sizce nasıl bi yol izlemeliyim.
Ekleriz seker kurucumuz halleder. sana iyi gezmelerBen Cuma köyde olurum, evde olmayabilirim diye çarşamba günü bildireyim diye düşündüm. Listeye eklemeselerde ben çarşamba günü tartılıp bildireceğim.
Ben kalori hesabı yaparsam vücudum o kadar kalori aldığını için bana savaş açarKalori say yemek ayırmadan azar azar yersin için de rahat olur