- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.161
5 ten sonra bıraktım yarına kadar su ve çaydan başka bir şey yok lislie 4 mil yaptım şimdide 6000 adım atacam yediklerimi kısmen yakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya sen normalde çok az yediğin için sana öyle geliyordur. Yarın kontrolu sağlarsın tekrar.Bugün fena abarttım yazmayayım bile yediklerimi
Kısa süreli gelmiş olsam dikkat ederdim ama malum 3 aylık bir yaz tatilim var eylüle kadar buradayım. o yüzden çok gevşememeye çalışacağım:)Sen şimdilik tadını çıkar canım. Dönünce tekrar devam edersin.
Haa tamam uzun kalacaksın. O zaman 1 hafta misafirlik yap. Sonra bizimle yola devamKısa süreli gelmiş olsam dikkat ederdim ama malum 3 aylık bir yaz tatilim var eylüle kadar buradayım. o yüzden çok gevşememeye çalışacağım:)
Sen korumadasın. 1 parça rulo pasta yeseydinKahvalti: 1 yumuta bir parca peynir ve 1 dilim kizarmiz ekmek
Aksam: zetinyagli kabak kavurma ve yogurt ekibe kiymali makarna ve rulo muzlu pasta yapmistim ama yemedim...sitede 5 km yurudum
Tatli ile cok aram yok zaten...hakkimi meyveden kullanacagimSen korumadasın. 1 parça rulo pasta yeseydin
Ben de sana kilo aldırmaya çabalıyorum ne kötü arkadaşımTatli ile cok aram yok zaten...hakkimi meyveden kullanacagim
Ayyy kıyamam ya.Olsun arkadaşım kıyafetlerin içine girmek kadayıf yemekten daha çok mutlu edecek seniGünaydın kızlar. Dün akşam yemeğinden sonra birşey yemedim. Ama gece boyu rüyamda kadayıf yedim
Canım biraz daha proteine ağırlık vermelisin bu menüde yoğurt dışında protein yokKahvaltı : 2 kaşık semizotu yemeği, sebze, 1 çatal helva, yulaflı yoğurt ve çok az yufka ekmek.
Yıllarca her özel günde saldım ve kilo almadım ama veremedim de.Herkese iyi bayramlar ♥
Bayram olmqsi sebebi ile aile kahvaltısı-aksam yemeği faslında ben baya baya afedersiniz öküz gibi yedim o yüzden utanmam lazım. Ama jübile yapmış oldum diyorum. Bundan sonra salmak yok.
Haklısın canım. Bilhassa yumurta ve peyniri eksik etmemem lazım. Sabahları çok iştahım olmuyor o yüzden ihmal ediyorum.Canım biraz daha proteine ağırlık vermelisin bu menüde yoğurt dışında protein yok
Kesinlikle. Nasılsa diyet yapıp veririm bugünlük bişey olmaz kafası zaten insani başarırız kılıyorYıllarca her özel günde saldım ve kilo almadım ama veremedim de.
O yüzden gerçekten salmamak gerekiyor yoksa geri toparlamak hep daha zor oluyor.İki ileri bir geri yapıyorsun benim gibi.