- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 50
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.221
Bana farketmezbuyarim hepsineBasligi ve tarti gunumuzu degistirelim mi ne dersiniz? Fikirlerinizi alayimmm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana farketmezbuyarim hepsineBasligi ve tarti gunumuzu degistirelim mi ne dersiniz? Fikirlerinizi alayimmm...
Vay bu cok az degil mi oglen yogurt aksama kadar tutacak miBence evden hallet yada ekmek arasindakini tuket. Ben sabah normal kahvaltimi yaptim
Peynir zeytin 2 dilim tam bugday ekmek biber ve domates kavurmasi(az yagli) salatalik
Pazara kadar dikkat edicem az yicem baya oglen yogurt aksama da yulaf ezmesi sut kayisi kurusu veya yogurt olabilir sut yerine ara ogun olarak da 2 buyuk galeta ve meyve olarak dusunuyorum. Umarim telafi ederimm
Bence gelen yemeğin ekmeğinin hepsini yeme ama bir kısmını ye, akşamda daha hafif yersin. Diğer türlü takatsiz olursun. Arada spor da yaparsan hiçbirşey olmazKahvaltim: yulaf yogurt ve biraz salatalik domates ve peynir
Ara: 2 adet lokum ve yesil cay ictim
Yarin itibari is gunlerim basliyor..ben kahvalti yapamiyorum erken kalktigimdan oglen bakalim yemegi nasil yapacagim. Bu ara covid sebebli calisma masamiza servis ediliyor. Ama hep ekmek arasi et, salata,ayran,tatli ve corba geliyor....nasil yemeliyim oneriniz var mi?
Bende ekmegin yarisini yerim diger yarisini ayiririm ve ayram icerim diye dusundum...aksamlari hafif yemem gerekecekBence gelen yemeğin ekmeğinin hepsini yeme ama bir kısmını ye, akşamda daha hafif yersin. Diğer türlü takatsiz olursun. Arada spor da yaparsan hiçbirşey olmaz
Sen zaten korumadasın diğer türlü iyice zayıflarsınBende ekmegin yarisini yerim diger yarisini ayiririm ve ayram icerim diye dusundum...aksamlari hafif yemem gerekecek
Bayramda yedim de o yuzden oyle yapsam diye dusunuyorum ama bilemedim kiVay bu cok az degil mi oglen yogurt aksama kadar tutacak mi
Sadece et değil salata ve ayran da varSadece eti yiyayim yani..doyarmiyi acaba
Çok güzel olmuş menün afiyet olsuniyi akşamlar. Akşam yemeğinde 6-7 kaşık suyu süzülmüş taze fasulye, 100 gram kadar haşlanmış tavuk, çoban salata ve yoğurt yedim. 1 ince dilim ekmekle.
Çok güzel olmuş menün afiyet olsun
Sağ ol canım sana da
Aksatmadan devam ediyorsun tebrik ederim cnmAkşam yemeğim: 1kase yoğurtlu erişte, 5 lahana sarması. Günlük sporumu da yaptım
Teşekkür ederim canım anlamıştımSağ ol canım sana da