- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.141
Kızlar akşam yemeğim, semizotu yemeği ve yoğurt. Evdeyim diye yürüyemedim. Akşam evin içinde adım ve spor yapacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım senin de bayramın mübarek olsun. Evlendiğimden beri bizde ilk kez evde geçireceğiz. Bugün eşim de nöbetteydi. Tek kaldım. Bayağı buruktum.Kizlar simdiden bayraminizi kutlarim..biz sokaga cikmadan kendi kendimize buruk bir bayram gecirecez ama saglik olsun...
Evet sağlık olsun da bir can bile çok kıymetliKizlar simdiden bayraminizi kutlarim..biz sokaga cikmadan kendi kendimize buruk bir bayram gecirecez ama saglik olsun...
Kazalarımı ben de tutacağım canım. Onun dışında da sahur ve iftarda yediğim düzenle gideceğim. Gündüz ara öğüne de meyve, ya da süt koyacağım. Akşam yemeğini de mümkün mertebe çok geç olmadan yemeyi düşünüyorum. Su ve spora da devam inşallah. Dün evde 90 dk spor yaptım.iyi bayramlar kızlar simdiden.
birkaç gündür yoğunluktan ne yedim ne yemedim karıştı. ramazan bitti ama ben bundan sonrasında aralıklı oruç şeklinde beslenmeyi düşünüyorum sizler nasıl bir yol izleyeceksiniz.
Sen şimdilik tadını çıkar canım. Dönünce tekrar devam edersin.Ben de öyle yapacağım canım kendi evimde değilim yapılan yemeklerden küçük porsiyonlarla devam ederim şu bayram geçsin de bir düzene girer iyice. Zaten havalar ısınıyor karpuz peynir bile yeterli gelir.