- 20 Eylül 2014
- 2.340
- 3.683
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.121
1 saat yürüdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutmuşum yazayım. Ben de 10binden fazla adım attım bugün yani artık dün1 saat yürüdüm
Unutmuşum yazayım. Ben de 10binden fazla adım attım bugün yani artık dün
Malesef bende henüz bir değişim yokKalimeeero ve WitcherGirl de kilolarini guncellerse tabloyu atarim. Masallha ama bize yine hepimiz - gormusuz
Malesef bende henüz bir değişim yok
Canımm kilom 58.5Kalimeeero ve WitcherGirl de kilolarini guncellerse tabloyu atarim. Masallha ama bize yine hepimiz - gormusuz
1.54 - 58.5 cok orantısızzz yarebbim öleceğummBoy, kilo kaç canım
Kız ne yapmışsın bize adım kalmamış :) inşallah hedefine ulaşırsın canım.Kızlar iyi geceler anca girebildimm, bende 19.000 adım attım geldim. :)
Ayni boydayiz seninle 7-8 kilon var benim de 10 kilom fazla. Umarim burasi sanada yararli olur. Hepimize yarari oldu.1.54 - 58.5 cok orantısızzz yarebbim öleceğumm
Çabalıycaz canım bu yoldan dönmek yok1.54 - 58.5 cok orantısızzz yarebbim öleceğumm
Benim gobek ve kalca fazla. Kalcadan sikayetci degilim de su gobekten kurtulsam yeticekGünaydın kızlarr. Ölçülerim böyle.. nasıl sizce? Eki Görüntüle 2638975
Benim gobek ve kalca fazla. Kalcadan sikayetci degilim de su gobekten kurtulsam yeticekGünaydın kızlarr. Ölçülerim böyle.. nasıl sizce? Eki Görüntüle 2638975