- 20 Eylül 2014
- 2.340
- 3.685
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.101
Çok güzel haftada 1 kilo idealYine gidişat şaşmadı 1 kilo vermişim. 76.5 olmuşum kızlar. 2 gündür adetim belki bir tık ağır gelmişimdir. Ya da kendimi avutuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel haftada 1 kilo idealYine gidişat şaşmadı 1 kilo vermişim. 76.5 olmuşum kızlar. 2 gündür adetim belki bir tık ağır gelmişimdir. Ya da kendimi avutuyorum
Harika bravo çok iyisin canımHedefe 1.9 kilo kaldı
Ideal aslında ama insan daha çok vermek istiyor. Ramazanı - 3,5 ile tamamladım şükür.Çok güzel haftada 1 kilo ideal
Cok iyi sonucta ivme arti...bende ramazan boyu 4,2 kg vermis oldum...fazlaliklarin hepsini attim hafifledim vallaBen de 52.0 kg çıktım 200 g vermişim
Tebrikler grubun ramazan boyunca en fazla vereni sensin 6 kilodan fazla verdin ⛧Bende temizlikten anca fırsat buldum tartıldım 56.9
Bana uyar canım. Grup liderimiz gelince eklesin seni. beybigirll yeni üye varMerhaba kızlarr, bende size katılabilir miyim?:))
Tamamdır canım tesekkürlerBana uyar canım. Grup liderimiz gelince eklesin seni. beybigirll yeni üye var
Boy, kilo kaç canımTamamdır canım tesekkürler
En çok kilo veren ben miyimTebrikler grubun ramazan boyunca en fazla vereni sensin 6 kilodan fazla verdin ⛧
Evet ilk sayfadaki listede gorebilirsin...tebriklerEn çok kilo veren ben miyim
Liste guncellenmemişEvet ilk sayfadaki listede gorebilirsin...tebrikler
Tabiki olur canim kilonu yazarsan ekleyebilirimTamamdır canım tesekkürler
Çok şükür canımKalimeeero ve WitcherGirl de kilolarini guncellerse tabloyu atarim. Masallha ama bize yine hepimiz - gormusuz