- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 33
-
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.001
Önce haşlanmış yumurta domates salatalık
Kilom durdu
Dört gündür yulaf ezmesi yiyorum dört günde bir kilo gitti
Valla bu sıcakta asla cesaret edemezdim10bin adım attım kızlar. Bayağı susadım ama.
Gelecek ay belki tedaviye başlarım diye bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum canım.Valla bu sıcakta asla cesaret edemezdim
BenKalimeeero yeni bi arkadasimiz gelicek kizlar
Canim kilonu yaz. Cumalari tarti gunumuz var. Yediklerimizi ictiklerimizi sporlarimizi yaziyoruz onerilerde bulunup oneri istiyoruz. Bu sekilde.Bendoğum sonrası gelen tatlı krizleri ve bu karantina sebebi ile 9 kilo almış bulunuyorum:) ne yapmam gerekiyor acaba? Boyumu kilomu mu yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim ♥
Hoş geldin canımBendoğum sonrası gelen tatlı krizleri ve bu karantina sebebi ile 9 kilo almış bulunuyorum:) ne yapmam gerekiyor acaba? Boyumu kilomu mu yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim ♥
Hosgeldin....Bendoğum sonrası gelen tatlı krizleri ve bu karantina sebebi ile 9 kilo almış bulunuyorum:) ne yapmam gerekiyor acaba? Boyumu kilomu mu yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim ♥
Hoşgeldin aramıza :)Bendoğum sonrası gelen tatlı krizleri ve bu karantina sebebi ile 9 kilo almış bulunuyorum:) ne yapmam gerekiyor acaba? Boyumu kilomu mu yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim