- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 33
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.001
Önce haşlanmış yumurta domates salatalık
Kilom durdu
Dört gündür yulaf ezmesi yiyorum dört günde bir kilo gitti
anladım canım çok iyi maşallah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce haşlanmış yumurta domates salatalık
Kilom durdu
Dört gündür yulaf ezmesi yiyorum dört günde bir kilo gitti
10bin adım attım kızlar. Bayağı susadım ama.
Valla bu sıcakta asla cesaret edemezdim10bin adım attım kızlar. Bayağı susadım ama.
Gelecek ay belki tedaviye başlarım diye bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum canım.Valla bu sıcakta asla cesaret edemezdim
Ben doğum sonrası gelen tatlı krizleri ve bu karantina sebebi ile 9 kilo almış bulunuyorum:) ne yapmam gerekiyor acaba? Boyumu kilomu mu yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirimKalimeeero yeni bi arkadasimiz gelicek kizlar
Canim kilonu yaz. Cumalari tarti gunumuz var. Yediklerimizi ictiklerimizi sporlarimizi yaziyoruz onerilerde bulunup oneri istiyoruz. Bu sekilde.Ben doğum sonrası gelen tatlı krizleri ve bu karantina sebebi ile 9 kilo almış bulunuyorum:) ne yapmam gerekiyor acaba? Boyumu kilomu mu yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim ♥
Hoş geldin canım buradaki herkes çok azimli inş seni de motive eder bu grupBen doğum sonrası gelen tatlı krizleri ve bu karantina sebebi ile 9 kilo almış bulunuyorum:) ne yapmam gerekiyor acaba? Boyumu kilomu mu yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim ♥
Hosgeldin....Ben doğum sonrası gelen tatlı krizleri ve bu karantina sebebi ile 9 kilo almış bulunuyorum:) ne yapmam gerekiyor acaba? Boyumu kilomu mu yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim ♥
Hoşgeldin aramıza :)Ben doğum sonrası gelen tatlı krizleri ve bu karantina sebebi ile 9 kilo almış bulunuyorum:) ne yapmam gerekiyor acaba? Boyumu kilomu mu yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim